fbpx

Nieuwe Maan Ceremonie met InnerGuidance

Thema:  n.t.b.
Tijd: Online dinsdag 7 september van 20.00 – 21.45
Investering: € 22,22

Meld je via de knop hieronder aan voor de Nieuwe Maan Ceremonie

Nieuwe Maan

Dinsdag 7 september is het weer Nieuwe Maan. 

Een mooi en krachtig moment om stil te staan bij wat je los mag laten in je leven.   

Want wat zou er gebeuren wanneer:

 • je stopt met vergelijken met anderen?
 • je niet meer bang zou zijn?
 • jezelf niet meer klein zou houden?
 • je jouw potentie volledig benut?
 • je niet zou kunnen falen? 
 • je niemand pijn zou kunnen doen of zou kunnen teleurstellen…

… wat zou je dan kiezen?

 

Wanneer je:

 • durft te vertrouwen op je hart?
 • durft te kiezen waar jij naar verlangt?
 • vanuit vertrouwen in plaats van controle leeft?
 • vanuit flow in plaats van forcing leeft?
 • vanuit pleasure in plaats van pressure leeft?

Volle Maan

Mensen die mij al langer volgen weten dat ik iedere maand een Nieuwe Maan Ceremonie én een Volle Maan Ceremonie organiseer. Deze ceremonies versterken elkaar, door de balans van nieuw begin (nieuwe maan) en loslaten (volle maan).

Om de intenties voor de Nieuwe en Volle maan meer kracht bij te zetten is er sinds april 2021 een besloten groep van like minded souls: de Heart|Core Circle. 

De Volle Maan Ceremonie is nog enkel toegankelijk voor leden van de Heart|Core Circle. Join us via onderstaande link. 

Thema: n.t.b.

Het thema van deze Nieuwe Maan Ceremonie is nog niet bekend. Eind augustus zal deze bekend gemaakt worden. Houd de website en Facebook/Instagram in de gaten! 
 

Het wordt sowieso weer een prachtige journey en het mooie is dat je er altijd uithaalt wat voor jou op dat moment nodig is. Ben jij er ook bij?

 

Wat anderen delen:

Over mij

Leven vanuit ease, grace en fun! 

De afgelopen 10 jaar heb ik de shift gemaakt van een overvol hoofd en altijd maar in de actiemodus staan tijdens mijn studententijd in Rotterdam en manager in de commerciele wereld naar ontspanning, ease, grace en fun. 

Deze shift kon ik maken door keuzes vanuit mijn hart te gaan maken. Zoals een tijd op Bali te wonen, yoga opleidingen te volgen, cacao ceremonies te gaan geven en me te verdiepen in InnerGuidance. Ik ontdekte dat het leven ook veel gemakkelijker, plezieriger en ontspannender kan zijn. 

Ik organiseer nu retreats op Bali, Zweden en in Nederland, geef cacao ceremonies bij yogascholen, ecstatic dance en persoonlijke ontwikkeling events, coach 1 op 1 en breng krachtige vrouwen samen in het 3 maanden Heart|Core Feminine programma. Meer over mij kun je hier lezen. 

Corona_queen-4

Wat gaan we precies doen?

▪︎ We starten om 20.00 met een meditatie en het zetten van onze intenties. Tijdens deze meditatie en het zetten van je intenties kun je jouw cacao (of een kop thee) drinken. 

▪︎ Daarna doen we een InnerGuidance journey. Dit kun je vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of hypnose. Het werkt door alle lagen heen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Dit zorgt dat het een heel effectief en geintegreerd proces is wat zorgt voor een blijvende transformatie. 

▪︎ We sluiten af met een sharing van de intenties voor degene die dat willen.

Schermafbeelding 2020-09-18 om 07.58.46

Praktische informatie

▪︎ Datum: dinsdag 7 september van 20.00 – 21.45 (online)

▪︎ Je ontvangt alle praktische informatie en de link naar ZOOM via een email nadat je je hebt aangemeld. 

▪︎ Je kunt deze maanceremonie met een kopje cacao mee doen of gewoon met een kop thee. De cacao helpt je om je lichaam te ontspannen en je hart te openen. Meer informatie over cacao, waar je het kunt kopen en hoe je het kunt maken staat ook in de email. 

▪︎ Jouw investering is 22,22 euro.

Corona_queen-3

Reacties na de Nieuwe Maan Ceremonie van 11 februari waar het thema Feminine Essence was en
we samen met 33 vrouwen deze ceremonie deden:

Veelgestelde vragen

1) Hoe ontvang ik de link voor de sessie?

Je kan je aanmelden via door hier te klikken. Je ontvangt na betaling binnen 5 minuten een email met de titel “Praktische informatie Maan Ceremonie” met daarin de ZOOM link en alle informatie die je verder nodig hebt. 

 

2) Wat gaan we precies doen?

De avond zal een combinatie zijn van meditatie, InnerGuidance en een aantal reflectie vragen.

Je kunt de hele sessie gewoon vanuit je woon/slaapkamer mee doen met een opgeladen telefoon of laptop 🙂 en alle informatie die je nodig hebt staat in de email die je ontvangt 5 minuten nadat je jezelf hebt aangemeld.

Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren naar de muziek en mijn stem. Het is fijn dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt door anderen. 

3) Wat is InnerGuidance precies?

Je kunt InnerGuidance vergelijken met een diepe meditatie, visualisatie of sommige geven aan zelfs met hypnose. De sessies zijn altijd verschillend en het is altijd anders wat je precies ervaart.

InnerGuidance werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt, de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen.

Het beste is het om het gewoon te ervaren 🙂

4) Ik zou liever een 1 op 1 sessie willen in plaats van een groepsessie, kan dat ook?

Ja dat kan. Je kunt meer informatie vinden over de 1 op 1 sessie hier: https://coronameerman.com/innerguidance/ 

We kunnen dan heel specifiek inzoomen op jouw vraagstuk of jouw thema (in plaats van het groepsthema wat we gebruiken bij de Volle en Nieuwe Maan Ceremonies).

5) Is de ceremonie met cacao?

Ja en nee. Je mag zelf de keuze maken of je een kopje cacao drinkt of dat je een kop thee drinkt. De cacao zorgt er voor dat je lichaam nog meer ontspant en je dichter bij je gevoel, bij je hart komt. Bij de nieuwe en volle maan ceremonies drinkt ongeveer de helft van de groep cacao en de helft van de groep thee. Meer informatie over cacao en hoe je het maakt ontvang je in de mail nadat je jezelf hebt aangemeld.

6) Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Op de dag van de maanceremonie kun je je tot 19:50 u aanmelden. Het is handig om het eerder te doen als je weet dat je er graag bij wil zijn omdat er in de mail ook alle praktische dingen qua voorbereiding staan vermeld. Na aanmelden ontvang je binnen 5 minuten een email met alle informatie.

7) Ik heb vorige keer ook mee gedaan, is het dan weer hetzelfde?

Nee, abosoluut niet 🙂

De Nieuwe en Volle Maan Ceremonies zijn elke keer anders: door het thema wat er is, door hoe jij je voelt en de InnerGuidance journey is altijd anders. Ik raad het zelfs aan om iedere maand deze Volle en Nieuwe Maan ceremonies te doen. Zodat je 1 keer per maan(d) de tijd neemt om bewust los te laten (volle maan) en 1 keer per maan(d) bewust de tijd neemt om je intenties te zetten (nieuwe maan).

8) Dit is helemaal nieuw voor me, ik heb nog nooit zoiets gedaan, kan ik dan ook mee doen?

Yes, juist heel tof dat je mee doet! Bij iedere ceremonie is ongeveer de helft van de groep (meestal tussen de 30 en 35 vrouwen) nieuw en heeft dit soort dingen nog nooit gedaan. Mocht je voor de eerste keer mee doen en het toch niks vinden dan geef ik je gewoon je geld terug! Dit is echter nog nooit gebeurd. Iedereen geeft altijd aan dat ze ZO BLIJ zijn dat ze mee hebben gedaan. Mocht je het spannend vinden, weet dat je altijd je beeldscherm van ZOOM uit mag zetten (de hele sessie door) en lekker in je eigen space mag zijn. Mocht je vragen hebben of ergens over twijfelen, stuur me gerust een mailtje (info@coronameerman.com). 

9) Hoe zie jij de maanceremonies?

Ik geloof zeker in de kracht van de maan. De maan is immers verantwoordelijk voor eb en vloed op zee niveau. Wij als mens bestaan voor 70% uit water, dus het voelt voor mij niet vreemd dat de maan invloed heeft op ons.

Echter zie ik de maanceremonies vooral als een stukje pro-actief leiderschap: bewust elke maan(d) je intenties zetten met nieuwe maan: “Wat is voor mij belangrijk?” “Welke stappen wil ik deze maancyclus maken?” en bewust welke maan(d) loslaten met volle maan: “Welke (onhandige) gedachten mag ik loslaten?” en “Welk patroon en welke acties mag ik veranderen?”

Op die manier “overkomt” het leven je niet maar neem je veel meer zelf de regie. Een stuk pro-actief leiderschap dus. 

Door InnerGuidance Journeys in te zetten ontdek je op een diep en onbewust niveau bijvoorbeeld wat je intentie is, waar er nog blokkades zijn en welke gedachten je onbewust tegenhouden. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information