fbpx

Sensual Feminine - Tantra Training voor vrouwen

Toen Tantra op mijn pad kwam, voelde ik JA dit klopt. Dit is de essentie. Dit is mijn essentie. 

Tantra bracht me nog meer in verbinding met mijn lichaam. Door de jaren heen was ik al wel door o.a. yin yoga, cacao, InnerGuidance van mijn hoofd naar mijn hart gegaan. Maar echt van mijn hart nog meer mijn lichaam in zakken en verbinding maken met mijn bekkengebied, baarmoeder en yoni was er zeker nog niet. 

Tantra en vrouwencirkels gaven mij dit mij en nog zoveel meer!

Zo zag ik hoe seksuele energie en spirituele energie samen zo verdiepend en versterkend kan zijn en hoe de seksuele energie de levensenergie is voor ALLES in ons leven. Of het nu je relatie met jezelf is, met je partner, met je bedrijf/werk, met je leven. It is in everything and everywhere. 

Ik kijk er onwijs naar uit om dit aan jou door te geven tijdens de Sensual Feminine – Tantra Training voor vrouwen van vrijdag 14 oktober tot en met vrijdag 21 oktober 2022. 


Over Tantra

Tantra gaat over verbinding. Met je gevoelens, je lijf, je sensualiteit, je seksualiteit en je vrouwelijkheid. En voor veel vrouwen is het een uitdaging om je echt diep te verbinden met je sensualiteit en vrouwelijkheid. Terwijl hier juist een enorme kracht schuilt. Het is de verbinding met je levensenergie, je creativiteit en vitaliteit. Het gevoel dat het stroomt in je leven. Dat je die ‘glow’ voelt. Dat je leven voelt als in een flow, in plaats van overleven, roeien tegen de stroom in of altijd maar hard werken en je best doen. En om die ‘glow’ & ‘flow’ moeiteloos te mogen voelen, mogen we vaak eerst veel loslaten. Beperkende overtuigingen, traumatische ervaringen, aangeleerde gewoontes. En Tantra is in mijn ervaring een van de meest effectieve manieren om daar te komen.


Tantra is niet eng of seksueel, het gaat voornamelijk over seksuele energie en hoe je dit meer kan laten stromen. In deze week doen we oefeningen vanuit de Tao Tantra & Neo Tantra. Tao Tantra is een stroming van Tantra die heel energetisch & subtiel is. Zo leer je deze week bijvoorbeeld de Taoistische borstmassage – een zelfmassage die voor mij een van mijn vaste ‘SelfCare’ rituelen is geworden. Ook leer je werken met een Yoni Egg, wat ook de oorsprong heeft in de Taoïstische vorm van Tantra. Andere voorbeelden van Tao Tantra zijn het leren werken met je eigen levensenergie, en bijvoorbeeld het loslaten van energetische connecties uit het verleden (bijvoorbeeld met een ex-partner).


Neo Tantra is de stroming die meer gericht is op onze westerse maatschappij, en verweven is met meer moderne inzichten uit de psychotherapie. Dit zijn oefeningen die je bijvoorbeeld helpen om beperkende overtuigingen en schaamte los te laten, of te leren luisteren naar de stem van je Yoni & van je hart. Het gaat ook over het voelen van de vrouwelijke kracht & sensualiteit in je lijf, en weer verbinding maken met de wijsheid van je baarmoeder. Elke vrouw heeft toegang tot deze bron, en in deze training krijg je van ons de tools om dat echt te voelen en in je leven te integreren.

IMG_3872
Schermafbeelding 2021-03-13 om 11.57.18

In deze training leer je:

♡ Meer in contact komen met de verschillende vrouwen in jou, zoals je Spirituele Vrouw, Wilde Vrouw, Innerlijke Godin en je Sensuele Vrouw

♡ Je vrijer voelen in je eigen lijf, je meer verbonden voelen met je eigen Yoni en meer leren luisteren naar de stem van je hart

♡ Hoe je belemmerende gedachtes en overtuigingen rondom je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit los kan laten

♡ Doen we een prachtige Cacao Ceremonie en een Inner Guidance ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de Inner Guidance ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je luisteren naar je hart.

 

♡ Leer je de Taoistische borstmassage, en leer je werken met een Yoni Egg

♡ Leer je werken met levensenergie, hoe je dit door je lijf kan laten stromen en hoe je dit kan inzetten voor jouw heling en voor de heling van anderen (energie werk)

♡ Leer je de essentie van Spaceholding, en krijg je de tools om zelf vrouwencirkels te geven, of om je vrouwencirkels verder te verdiepen

♡ Leer je hoe je de basisbeginselen van werken met een Yoni Egg kan doorgeven aan andere vrouwen

♡ Leer je hoe je een cacao ceremonie kan integreren in jouw vrouwencirkels. 

Voor wie is deze training?

Deze training is voor vrouwen die klaar zijn om de diepte in te duiken. Je hebt al het nodige werk gedaan. Je wilt dit misschien wel verder delen met andere vrouwen. Zeg jij voluit ‘ja’ om te groeien, om los te laten wat je niet langer dient, om jezelf nog beter te leren kennen? Wil jij je eigen vrouwelijke kracht helemaal gaan voelen, en je eigen sensualiteit & seksualiteit omarmen? Dan ben je van harte welkom.

Omdat het een training is, gaan we dieper in op het hoe & waarom van oefeningen, bepaalde technieken en wat belangrijk is in de Spaceholding en het delen van deze oefeningen en technieken. Ook zal er meer herhaling zijn, waardoor je bepaalde elementen ook echt kan leren doorgeven in jouw eigen vrouwencirkels of lessen. 

Sisterhood

Er schuilt een grote kracht in samen zijn met alleen maar vrouwen. Het is een veilige omgeving om Tantra te ontdekken. Ook is het ontzettend fijn, om te merken dat er zoveel overeenkomsten en herkenning is. De diepe verbondenheid en support die kan ontstaan tussen vrouwen, is wat we ‘Sisterhood’ noemen. En wij geloven dat we in onze dagelijkse maatschappij te weinig sisterhood meer hebben. Deze training is dé manier om je meer te verbinden met de kracht van je eigen vrouw-zijn, je te verbinden met de helende liefde van Sisterhood en om te leren hoe je dit kan delen met andere vrouwen.

Deze training is voor jou als:

♡ Je voelt dat je er (bijna) klaar voor bent om je eigen vrouwencirkels, ceremonies of retreats te geven en je bent op zoek naar extra tools en dat laatste zetje om dit ook echt te gaan doen

♡ Je al de nodige ervaring hebt met persoonlijke ontwikkeling, yoga, tantra, lichaamswerk, energie werk of iets vergelijkbaars. Je wilt je graag verder verdiepen in tantra en energiewerk

♡ Je zelf al vrouwencirkels, retreats of ceremonies geeft en je deze meer verdieping wilt geven

♡ Je de key elementen wilt leren van spaceholden op een veilige manier

♡ Je veilig, fijn en effectief wilt leren werken met een Yoni Egg, of je hier verder in wilt verdiepen

♡ Je verder wilt verdiepen Tantra, specifiek voor vrouwen

♡ Je nog meer wilt zakken in je vrouwelijke kracht, je sensualiteit & je seksualiteit

Je hebt geen ervaring nodig met werken met een Yoni Egg, of zelfs met Tantra. Wel vragen we een flinke basis in je eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling – en dit kan op allerlei vormen geweest zijn. Dit is geen beginners training, maar echt voor vrouwen die voelen dat ze klaar zijn voor die volgende stap.

 

Het is overigens niet essentieel dat je zelf al vrouwencirkels of retreats geeft, of dat je deze ambitie hebt. Een training als deze kan ook heel goed voor je eigen ontwikkeling zijn. Maar het oefenen met spaceholden en het geven van je eigen vrouwen cirkel, is wel onderdeel van het programma. 

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben ze de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich vooral verdiept in Tao Tantra & Sacred Femininity. Sinds 2020 geven Brechtje en Corona samen Sensual Feminine Retreats.

Brechtje is jarenlang in de leer geweest bij Shashi Solluna en Minke de Vos, beiden internationaal vooraanstaande teachers in de Tao Tantra & Neo Tantra. Hier heeft ze de ervaring opgedaan van de kracht van Tantra, het werken met een Yoni Egg en het werken met energie. Dit heeft zoveel impact gehad op haar eigen leven en haar eigen gevoel van vrouwelijkheid, dat ze van haar passie haar werk heeft gemaakt. Ze geeft Tantra trainingen, retreats en energetische lichaamswerk sessies. Mensen omschrijven haar lessen als authentiek, puur en diepgaand transformerend – met een uitnodigende veiligheid en openheid, én met lichtheid & humor.

Corona haar hart ligt in Bali waar ze onder andere cacao ceremonies en de InnerGuidance techniek heeft geleerd. Corona coacht managers, directieleden en ondernemers om te leven en ondernemen vanuit Self-care, het leven van je missie (Soul) en tot slot de juiste kloppende Strategie toe te passen. Hiervoor gebruikt ze onder andere de InnerGuidance journeys. In de het Sensual Feminine Tantra Training zal ze de journeys en cacao ceremonies inzetten om nog dieper met onze vrouwelijkheid, hart en baarmoeder te laten verbinden.

Beluister ook hier onze podcast - Follow Your Pleasure

Praktische informatie:

Je investering:

We starten op vrijdag 14 oktober om en we sluiten af op een vrijdag 21 oktober om 12.00. 

De locatie is Finca Vrij, een prachtig retreat centrum in Zeeland, een paar minuutjes van het strand vandaan. Daarnaast heeft Finca Vrij een waanzinnig mooie tuin waar we – als het weer toe laat – regelmatig oefeningen zullen doen. 

 

Wat ontvang je?

– Kick-off call 2 weken van te voren met de groep (online)
– Week training op Finca vrij inclusief overnachtingen en heerlijke maaltijden
– Q&A call 1 maand na de training (online)

Bonus:
– Toegang tot de yoni ei cursus (online – t.w.v. 250 euro)
– Cacao Ceremony Facilitator Manual (digitaal – t.w.v. 250 euro)
– Welkomstpakket met een Yoni Ei naar keuze (jade, rozekwarts of obsidiaan), cacao en de Sensual Feminine Training Manual (t.w.v. 100 euro)

♡Early bird is 1888 euro excl. btw tot en met 21 augustus.  

♡ Reguliere prijs is 2222 euro excl. btw. 

Je kunt het bedrag in 1x voldoen of je kunt er voor kiezen om nu 500 euro aanbetaling te doen en uiterlijk 3 weken voorafgaand aan de training het overige bedrag te voldoen.

Wanneer je ondernemer bent kun je deze factuur uiteraard opgeven als bedrijfskosten.

Prijzen zijn inclusief overnachtingen en heerlijke gezonde & vegetarische maaltijden gemaakt door onze persoonlijke chef.

We zullen met maximaal 15 deelnemers zijn. 

Waar verblijven we?

We verblijven op het prachtige retreat centrum Finca Vrij. 

Dit is een fantastische plek met fijne appartementjes en een heerlijke tuin, dicht bij het strand! 

Iedereen die er al eens is geweest, weet – de energie is absoluut magisch!

Je deelt de kamer met 3 andere vrouwen, de kamers zijn ruim met fijne bedden. 

 Je verblijf is volledig verzorgd, en een vrouwelijke chef zal elke dag zorgen voor drie heerlijke, gezonde & vegetarische maaltijden.

Hoe ziet het programma eruit?

Zo ziet een globale trainingsdag er uit:

8.30 – 9.30 Ochtend Practice (bijvoorbeeld yoga, qigong, dans, taoïstische meditatie, stilte wandeling)

9.30 – 10.30 Ontbijt

10.30 – 12.30 Tantra / Feminine Embodiment oefeningen*

12.30 – 15:00 Lunch break en integratietijd

15:00 – 17.00 Healing Tantra / Yoni Egg Practise*

17.00 – 18.00 Sharing circle in vaste, kleine groepjes

18.00 – 20.00 Avondeten en integratietijd

20.00 – 21.30 Avondprogramma (oefening, dans, InnerGuidance, Cacao Ceremonie – afhankelijk van het moment en van wat de groepsenergie vraagt)

De Tantra, Feminine Embodiment oefeningen en Yoni Egg practise zullen we vaak meerdere keren herhalen, zodat de oefeningen meer diepte krijgen. We doen per oefening ook een apart blok waarin we meer context geven, en je leert hoe je bepaalde technieken zelf kan toepassen in je lessen, cirkels of ceremonies.

Gedurende de week, hebben we op de woensdagmiddag vrij, en hebben we ook twee avonden vrij – tijd om te integreren, te rusten, elkaar te spreken of om te genieten van de prachtige omgeving. De Ochtend Practises zijn optioneel, dus als je een ochtend voelt dat je het fijner vindt om alleen iets te doen, of om wat langer te slapen – dan kan dat.

Het is een intensieve week, waarin je veel zal leren en waarin je zelf ook diep zult gaan. En we zorgen voor een goede balans, waarbij er ook ruimte is voor rust en integratie.

Interesse? Vragen? Aanmelden?

Super tof!

Bij vragen, neem dan contact op met Corona (info@coronameerman.com) of Brechtje (brechtje@werkplaatsvoorgeluk.nl). 


Voel je JA dit heb ik te doen, meld je dan gelijk aan door op onderstaande knop te klikken. 

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information