fbpx

Soul & Strategy 2022

Stepping up. Stepping in.
Sharing your truth.

Het is tijd om nog meer op te staan en in de plek te stappen die voor jou bedoeld is op deze aarde.

Om impact te creeren vanuit jouw unieke zijn, vanuit jouw waarheid, vanuit jouw zielsmissie. 

Om nog grootser te denken, om nog grootser te zijn, om nog meer licht in de wereld te creeren. 

En hoe fijn is het om jezelf daar bij te laten dragen? Om consistent iedere maandag tijd te creeren voor jezelf en voor je bedrijf?

Om uit te zoomen, te zijn, je te laten dragen, jezelf te laten inspireren en een stok achter de deur te hebben, ankerpunten om jezelf, je bedrijf en je missie niet te vergeten maar juist op 1 te zetten.

 

Creating impact. Create the New (World)

 

Zodat je blijft groeien, vanuit balans, vanuit liefde, vanuit jouw zielsmissie met daarop een afgestemde strategie. 

Om iedere maandag weer herinnert te worden aan: “Hey, wat is er op dit moment ECHT belangrijk? Wat heb ik ECHT te doen?” De ruis van je hoofd en to do’s uit te zetten en weer terug te gaan naar de kern.

Af te stemmen, te voelen en te weten wat je hebt los te laten, waar je door heen mag breken en waar je juist nog meer voor mag staan. 

Are you ready? To step up? To step in? And to create the New?

Licher en grootser

Mag 2022 voor jou nog lichter worden en nog grootser?

De 2 sleutels naar lichter en grootser zijn (1) je spectrum verbreden en vanuit daaruit balans op ieder moment kunnen vinden.

Het spectrum van:
> yin (vrouwelijke energie, vertrouwen, zijn, creeren) en yang (mannelijke energie, doen, focus, strategie) met daarbij ook nog een verbreding naar de dark (dense) feminine and masculine en light feminine en masuline. 
> soul (vertrouwen en voelen) en strategie (ook doen, actie ondernemen)
> van het durven alleen te doen en ook het durven om het samen te doen, om jezelf te laten dragen, te laten coachen.

 

Vanuit ease, grace en fun

en (2) consistent aan jezelf en je bedrijf werken. Ankerpunten creeren voor reflectie en support. Pro-actief handelen in plaats van reactief. Op tijd beseffen: “hey, dit (bijv. een klant, een werkwijze, een aanbod) klopt niet meer” of “hey, ik ben dit al heel de tijd aan het uitstellen, mezelf aan het sabborteren terwijl ik weet dat ik dit heb te doen om de volgende stap in mijn bedrijf te maken”. 

Wie ben jij?

Ambiteus.

Impactmaker.

En bereid om ver te gaan voor jouw soul mission. Door blokkades heen, beperkende overtuigingen en onzekerheden. 

Je hebt met jouw bedrijf, met jouw producten en diensten al bewezen dat je succesvol bent maar je voelt mijn impact mag nog groter worden. 

Je bent zelfstandig, een doorzetter en een doorpakker, je weet dat je het alleen kan maar je weet diep van binnen dat het veel fijner en sneller gaat als je het samen doet.

Je bent hier op aarde om jouw licht nog meer te laten schijnen, om nog meer impact te creeren, om bij te dragen aan de nieuwe wereld. 

En je voelt, het mag nog lichter! Hard werken is de oude wereld. Je mag echt vanuit je hart gaan werken en de klanten naar je toe laten komen. Omdat datgene wat je doet precies klopt. Vanuit volledige allignment met jouw zielsmissie. 

Ondernemen met ease, grace en fun – dat is wat het mag zijn! Dat je de juiste dingen op het juiste moment doet in plaats van alles. 

Je weet dat je meer momenten mag creeren voor reflectie, voor afstemming: “Klopt mijn productaanbod nog? kloppen mijn prijzen nog? Klopt het nog met welke klanten ik werk? Waar stokt het op dit moment in het ontvangen van geld, geld bij me kunnen houden en geld uit te durven geven.” 

Maar stiekem schieten deze momenten van reflectie en afstemming er bij in. Waardoor je nu in eens denkt: “Huh, is 2021 al bijna afgelopen? Ik had eigenlijk een aantal dingen anders willen doen”. 

Wat anderen delen over Soul & Strategy

“Ooo ik kan soms niet zeggen hoe dankbaar ik je ben en hoe blij ik ben om dit half jaar er nog achter aan te doen. Als ik dit niet had gedaan dan had ik echt een schakel gemist. Het voelt zo kloppend en passend! Via de ziel naar het onderbewuste op zoek naar mijn eigen innerlijke waarheid, kracht en gevoel ❤️

Ver weg van het hoofd terug naar het hart ✨ Om daar te voelen en ervaren mijn zielsmissie strategisch en concreet voortzetten. 

Voor mij kan het een niet zonder het ander bestaan.”

Jeanette (codependency coach) 
volgt het 1 op 1 Soul & Strategy traject

Beluister hier ook de reis van Jeanette in haar ondernemerschap en met de combinatie van Soul & Strategy:  ze is van 5 dagen werken en 20 klanten per week naar  2,5 dag werken met 10 klanten. Van enkel 1 op 1 naar 1 op 1 trajecten, een groepsprogramma en een online programma. Wat ervoor zorgde dat haar omzet verdubbelde en haar tijd halveerde. Maar wat het allerbelangrijkste is: ze vond haar soul mission, haar purpose en onderneemt nu met ease, grace en fun!

Ik ben ruim 8 maanden door Corona gecoacht op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Na een jaar haar gevolgd te hebben door haar online ceremonies en retreats bijgewoond te hebben voelde ik sterk dat zij dé persoon was die mij kon helpen. Ik wilde weer investeren in een 1:1 traject en ik voelde ook sterk dat zij mij ook kon helpen mijn bedrijf op next level te brengen.

Corona’s strategie is eigenlijk gewoon jezelf zijn. En staan voor je eigen waarden. Wat wil ik? Wie wil ik helpen? Waar moeten mijn klanten aan voldoen? En wat mag ik doen om mijn energie te bewaken? En de belangrijkste vraag: kan ik dit alles dragen?

Met behulp van de Soul Journeys /  Inner Guidance sessies én de sparring sessies heb ik mijn omzet kunnen verdubbelen. Mijn aanbod is helderder geworden en heb zelfs mijn fysieke salon losgelaten om helemaal te focussen op mijn online bedrijf.
Op persoonlijk gebied is mijn eigenwaarde gestegen en doe ik echt alleen dingen wat ik met heel mijn hart uitdraag!

Corona is een liefdevolle, eerlijke, zachte vrouw die goed aanvoelt wat jij nodig hebt en je dit ook spiegelt. Ze zal ongetwijfeld één strategie hebben maar zo voelt het niet. De 1:1 coaching heeft ze echt met mij gedaan en niet voor mij of haarzelf. Dank je wel lieve Corona en ik kijk uit om in januari weer met jou en de groep te starten.

Met heel mijn hart,
Sabrine (Sacred Feminine Soul Igniter – Heel Je Hart Nu)

In de onderstaande podcast bespreek ik samen met Sabrine de terugkerende thema’s in het ondernemerschap. Op ieder niveau heb je namelijk weer te bepalen: ik voel dat er iets niet meer klopt in mijn aanbod, durf ik het te veranderen? Kan ik deze nieuwe prijs te dragen? Durf ik weer te investeren in mijn eigen groei, kan ik mezelf laten dragen? En wat gebeurd er wanneer ik een radicale keuze neem om te stoppen?

Wat ontvang je?

Van half januari tot en met half juli 2022:

 • Een stok achter de deur om jouw groei, jouw bedrijf en jezelf belangrijk te houden. Te blijven reflecteren, te voelen en op tijd aan te passen, up te graden en te vernieuwen. 
 • Proactief bezig blijven met thema’s die we als ondernemers elke keer op iedere laag weer tegenkomen: (zelf)vertrouwen, impact maken, moneymindset, balans, productaanbod , ideale klant. 
 • Een groep inspirerende, impactmakende ondernemers
 • Het groepsveld dat ik creer waar je in mee kan liften, high frequency – up up up! 
 • 6x Soul sessie – 1e maandag van de maand 10.30 – 12.00
 • 6x Strategy sessie – 2e maandag van de maand 10.30 – 12.00
 • 6x Rising Together sessie – 4e maandag van de maand 10.30 – 12.00

Jouw investering

 • Commitment naar jezelf en naar jouw bedrijf
 • De maandagochtenden voor jezelf en jouw bedrijf – your sacred monday morning (uiteraard geen zorgen als je een keer een maandag mist, alles ontvang je ook via de recordings)
 • 970 euro excl. btw per maand of betaling in 1x van 4850 excl. btw. (betaling in 12 termijnen is eventueel ook mogelijk, stuur mij even een berichtje voor de mogelijkheden)
 • Bonus: als cadeautje mag je gratis bij de losse Soul Journey op ma 10 januari zijn en ontvang je de opname van de Soul & Strategy afstemming op 2022 workshop.
 • Je kunt jouw Soul & Strategy programma upgraden met 3 keer een 1 op 1 sessie met mij voor 997 euro excl. btw. 

Hoe zou dat voelen?

Om in 2022 direct goed van start te gaan, pro-actief, jezelf en jouw bedrijf op 1 zetten, de maandagochtenden je laten dragen, laten inspireren en weten door dit consistent te doen wordt 2022 het jaar waarin ik nog meer mijn licht mag laten schijnen, nog meer impact creeer en ondernemerschap vanuit ease, grace en fun mag gaan. 

 

A spiral of support and love

Lucht en licht

“In het ondernemerschap liep ik vast op het stuk omzet halen. Hoe ging ik mijn schrijfweken vullen? Dat kwam deels door COVID-19, maar ook vroeg ik mij af of ik nog wel volgens mijn eigen voorwaarden werkte. Ik ben heel blij dat Corona mij weer lucht en licht geeft, en ease om bij mijzelf te blijven.”

Brenda van Es – Schrijfcoach

Oud HeartCore Feminine Programma deelnemer en volgt nu het 1 op 1 Soul & Strategy traject.

Dit programma is voor jou als:

 • je begrijpt dat jouw self-care het allerbelangrijkste is in jouw bedrijf. Daarna komt het verbinden met jouw zielsmissie, en daarna pas strategie.


  Dus self-care, soul en strategie in plaats van strategie, soul en op de laatste plek jezelf.

 • je wellicht nog wel eens herinnert hebt te worden aan deze volgorde, daarom is het zo fijn om 6 maanden in deze sacred space te zijn waarin ik je zal herinneren aan deze volgorde 🙂

 • je weet “you have to jump first & the universe will catch you” en je hebt dit ook al meerdere keren gedaan – je voelt dat 2022 anders mag, grootser mag, dat je nog meer impact hebt te maken en dat je misschien (waarschijnlijk ;)) wel (weer ;)) het oude hebt los te laten (te springen) voordat het nieuwe kan ontstaan. 

 • zo ook de investering in dit programma – je weet ook al denkt je hoofd misschien “laat ik het alleen doen, zelufff doen of dit is te veel geld”, dat dit het absoluut waard is. Dat je het terug zal ontvangen in de vorm van nieuwe klanten, nieuw programma’s (die je nu nog geen eens kunt voelen of zien), de rust en ruimte (wat eigenlijk onbetaalbaar is) en de inzichten en kennis die je je hele leven meeneemt. En ook bij dit weet je, you know you have to jump first.

 • je hebt al een goedlopend bedrijf, zit al op een maandomzet van 3000 + euro (of je hebt al veel aan persoonlijke ontwikkeling gedaan, je bent een aanpakker en je weet dat je snel groeit)
 • je aanbod staat en je weet ook dat dit altijd in een rap tempo weer veranderd waarbij het heel waardevol is om soul & strategy hierop toe te passen. Zodat je weet, dit klopt!

 • je weet dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je het meeste tijd mee spendeert en dat het daarom ook zo belangrijk is om een cirkel te hebben van like minded ondernemers die weten waar je door heen gaat en in jou geloven.

 • je weet dat je groeit door consistentie, door ankerpunten met intenties/doelen, iedere maandagochtend van 10 tot 11.30 de tijd nemen voor jezelf en jouw bedrijf, door een support team om je heen en jezelf ook te laten dragen. Daarom voel je aan alles, dit programma past perfect bij mij!

 • je ook weer niet gelijk twijfelt of je wel past in dit programma als je 1 of 2 dingen “mist” 😉

Dit programma is NIET voor jou als:

 • je niks aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan of onbekend bent met iets van soul / healing / energetische / innerguidance journeys

 • je de termen yin, yang, vrouwelijke energie, mannelijke energie etc niks zeggen

 • je puur en alleen een eigen bedrijf hebt om geld te verdienen (en je dus niet perse impact wil maken of wil bijdragen aan het creeren van de nieuwe wereld)
 • wanneer je – aan de andere kant – totaal niet met geld bezig zou willen zijn. Want besef je dat ook geld energie is en dat je geld ook mag ontvangen zodat je goed voor jezelf kunt zorgen (self-care first) en vanuit daar weer kunt geven (in tijd, geld, energie en aandacht aan anderen).

Waarom eerst Self-care, daarna Soul en vervolgens pas Strategie?

Ik leg het je uit in deze instagram LIVE.

Klik hier om hem te bekijken.

Screenshot 2022-01-07 at 21.44.37

Ervaringen van anderen

Hierbij een aantal ervaringen die anderen hebben gehad in het samenwerken met mij (inmiddels hebben al meer dan 1000 mensen mijn sessies bijgewoond).

“Lieve Corona, wat een paar uurtjes met jou toch wel niet te weeg kunnen brengen. Het is ongelofelijk.

Mijn ego had weer eens moeite met mij aanmelden, maar dat kwam waarschijnlijk door de release die plaatsvond en zij dat van tevoren al voorzien had haha!

Ik weet niet hoe je het doet, maar de intense zielsverbinding is zelfs in Italie (waar ik op dat moment was/ben) voelbaar.

Ik inzichten tijdens de journey gaven me de bevestiging dat ik een 
grote missie heb en dat mijn ziel me die zo hard duidelijk wil maken. Maar dat mijn inner child die stroom blokkeerde. Omdat ze bang was. Omdat ze zich niet gezien voelde.

Tijdens de strategiesessie kwam ze naar buiten. Ik schakelde even je hulp in en bammmm je pakte 
gelijk de kern. Waardoor ik dus wel de strategie kon bepalen vanuit mijn eigen energie en vanuit ease, grace en fun. Ik schreeuwde en jankte daarna de boel los en daarna kwam het hoor!

Jawel de creativiteitsstroom die al een tijd blokkeerde.

Hatsikidee! Dank je wel Corona.

Op dit moment loopt het Soul & Strategy programma al.
De volgende groep start in mei of oktober 2022. Wil je op de hoogte gehouden worden? Zet je dan op de wachtlijst hieronder:

Voel je dat je eerst nog meer over mij wil weten?

Beluister dan een van mijn podcast. Bijvoorbeeld mijn eerste podcast waar ik mijn eigen verhaal deel of de podcast waarin ik juist mijn journey uitleg in de groei van 20k naar 200k omzet per jaar. 

Veelgestelde vragen:

1) Wat houden de sessies precies in?

Elke maand ontvang je: 

– een Soul sessie afgestemd op een bepaald thema (1e maandag van de maand)
Dit is een journey door door alle lagen heen gaat: emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk. In deze journey verbind je je echt met jouw ziel zodat je weet wat op zielsniveau bealngrijk is voor jou en jouw bedrijf. Zodat je het juiste kan gaan doen in plaats van alles gaat doen 😉
– een Connecting the dots notebook
Na de Soul Journey ontvang je een aantal vragen van mij die je helpen om de brug te slaan tussen het voelen, zijn en het doen, planning, focus.
– een Strategy sessie (2e maandag van de maand)
Hierbij zal ik strategisch toelichting geven op wat je hebt ervaren in je Soul sessie: welke stappen passen nu strategisch gezien goed, wat werkt wel en wat werkt niet. Daarnaast is er ruimte voor een Q&A op basis van de vragen vanuit de groep. 

– integratie week (3e maandag van de maand)
Hierbij komen we niet van 10.00 tot 11.30 samen maar kun je zelf voelen wat je nodig hebt op jouw sacred monday morning. De ene keer kan het zijn om iets nog verder strategisch uit te werken, de andere keer kan het zijn dat je jezelf een heerlijke massage gunt of een fijne wandeling gaat maken. 
– een Rising Together sessie – puntjes op de i sessie  (4e maandag van de maand)
Tijdens deze sessie ga je aan de slag om de puntjes op de i te zetten voor jouw maandthema. Dit kan zijn dat je je productaanbod gaat aanpassen op je website maar het kan ook zo zijn dat je graag wil weten hoe je automatiseringen in Mailblue creert. Ik zorg er dan voor dat er een expert is om dit uit te leggen in een aparte breakout room. Ook heb je de mogelijkheid om met mij in een aparte breakout room te gaan om jouw specifieke vraag voor te leggen. Het is dus een combinatie van 1,5 uur zelf aan de slag, samen in groepjes (als je daar behoefte aan hebt) en 1 op 1 met mij. 

Bonus:

als cadeautje mag je gratis bij de losse Soul Journey op ma 10 januari zijn en ontvang je de opname van de Soul & Strategy afstemming op 2022 workshop.

2) Wat zijn de thema's voor de 6 maanden?

Als ondernemer – op welk niveau je nu ook zit – komen er elke keer weer dezelfde vragen terug, mag je elke keer op nieuw afstemmen en reallignen zoals ik dat noem op:

1) ideale klant reallignen
Soms vole je gewoon: dit klopt niet meer, deze klant kost te veel energie, dit is mijn “oude” klant, maar wie mag het dan wel zijn? 

2) self-care 
Energy management in plaats van time management! Hoe blijf je jezelf op nummer 1 zetten: fit en energiek vol zelfvertrouwen?

3) producten/diensten die je aanbied en je prijzen (daarmee ook dieper kijken naar wat is nu je grens in het ontvangen van geld geweest, laten we die doorbreken!)

4) zichtbaarheid (waar mag je meer zichtbaar zin en hoe doorbreek je. de gedachten: maar heb ik wel wat nuttigs te vertellen, is dit wel interessant, wat gaan anderen niet van mijn podcast of instagram live vinden?)

5) Balans tussen yin (vrouwelijke energie, zijn, vertrouwen, creativiteit) en yang (mannelijke energie, doen, focus, planning)

6) afstemming op intenties, jaarthema’s, maandthema’s, jaardoelen, kwartaaldoelen en maanddoelen. 

 

Weet dat alles in spirals werkt. Dus de themas zijn niet zo lineair als hier beschreven. Ik zal afstemmen op de groepsenergie en daarmee de volgorde en de themas te bepalen. En weet dat het heel goed kan zijn dat wanneer we het over de ideale klant hebben dat er dan ook al een product bij je binnen komt en ook een prijs. Uiteraard werken we dan met dat geheel. En tegelijkertijd is het ook weer goed om de mannelijke energie in te zetten in het wat kaderen van thema’s en onderwerpen dus vandaar dat ik ze zo heb benoemd in een gestructureerd lijstje 😉

 

3) Waneer zijn de sessies?

De sessies zijn altijd op maandagochtend van 10 tot 11.30. Nu denk je waarschijnlijk: “Huh, maandagochtend?” maar dan moet ik juist werken, dan heb ik klanten staan. En ik geloof juist het tegenovergestelde. Start de maandag (jouw sacred monday morning) met reflecteren, met voelen, met aan jezelf en aan je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf te werken. 

Denk maar aan de start van de dag: als je gelijk op je telefoon gaat en op social media gaat scrollen is je dag vele malen minder fijn dan dat je start met een meditatie of sporten. Dus stel je eens voor wat het effect kan zijn als je maandagochtend start met jouw pro-actieve leiderschap. Met het kiezen van je bedrijf en voor jezelf. Kun je voelen wat voor boost dat geeft voor je hele week? Dat je de juiste dingen doet en dat je weet wanneer je “uit” staat en wanneer je “aan” staat. 

Soul sessie is de 1e maandag van de maand

Connecting de dots vragen kun je beantwoorden op een eigen gewenst moment.

De strategie sessie is de 2 e maandag van de maand 

De Rising together is de 4e maandag van de maand

4) Wat als ik een sessie mis?

Dit is geen probleem, alle sessies worden opgenomen. Je kunt ze dus later terugkijken. 
Het is sowieso soms fijn om bepaalde soul journeys opnieuw te doen als je bijvoorbeeld merkt dat je je doelen wat wil bijstellen, dan kun je gewoon opnieuw de soul journey doen voor jouw intenties en doelen voor 2022. 

Ook is er niks in dit programma verplicht – ik houd zelf namelijk totaal niet van moeten ;). Dus je kunt er gewoon uithalen wat voor jou goed voelt en aanwezig zijn bij de onderdelen van het programma die goed voelen. 

Flow in plaats van Forcing.

Pleasure in plaats van Pressure. 

5) Heb ik ook 1 op 1 coachingsmomenten met jou?

Dit is een groepsprogramma zonder losse 1 op 1 coachingsmomenten. Als je graag door mij 1 op 1 gecoacht zou willen worden, mail me dan even op info@coronameerman.com om jouw Soul & Strategy programma te upgraden met 3 losse 1 op 1 calls die je mag inplannen tijdens deze 6 maanden (997 euro excl. btw voor 3 sessies). 

Sowieso is er de mogelijkheid om je individuele , specifieke vragen voorafgaand aan de strategische sessie en de rising together sessie te stellen zodat ik die kan behandelen in de sessies zelf. 

6) Wat is een Soul Journey precies?

Tijdens de Soul Journey maak je een reis naar je onderbewuste. Zodat je kunt ontdekken wat echt klopt, wat je echt hebt te doen. Te voelen in plaats van te denken vanuit je hoofd, vanuit het ego. In de journey werken we op alle lagen: emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk. De shifts die daar gemaakt worden zijn zo groot en diepgaand dat je daar direct effect van merkt in helderheid, zelfverzekerheid, balans en moed.  

7) Wat ontvang ik precies in dit programma?

Je ontvangt 6 maanden lang (van 24 januari 2022 tot en met 18 juli 2022):
– 3 sessies per maand op maandag van 10.00 – 11.30 (1 = Soul, 1 = Strategie en 1 = Puntjes op de i / Rising together) inclusief de opname.
– groep fantastische vrouwelijke inspirerende en impactmakende ondernemers. Hier allemaal met een missie en met een helder plan: dit is wat ik te doen heb. Rising together!

8) Wanneer start het programma?

Op maandag 24 januari starten we met een openingcirkel (online). Vanaf februari starten we daadwerkelijk met de thema’s en de 3 sessies per maand tot aan eind juli. 

9) Wat is de investering?

970 euro exclusief btw per maand (6 maanden).
Wanneer je in 1 keer betaald vervalt er 1 maandtermijn (totaal 4850 euro excl. btw).
In 12 termijnen betalen is eventueel mogelijk, stuur me even een berichtje dan bespreken we de mogelijkheden.

10) Hoeveel tijd ben ik aan het programma kwijt?

Dat is uiteraard helemaal aan jou. Om het maximale er uit te halen zou ik je in ieder geval aanraden om de maandagochtenden voor jou en jouw bedrijf te blokken. Zodat je alle sessies mee kan doen en vervolgens direct kan doorpakken daarmee. De rest volgt zelf vanuit de energie die er vrijkomt in de sessie – ease, grace en fun!

11) Ik heb nog een andere vraag...

Mail me op info@coronameerman.com of app me even op 0611195486. Dan bellen we even :)!

 

Voel je een JA, weet je gewoon dat je dit hebt te doen? Meld je dan hieronder aan 🙂

Je kunt hier klikken om je aan te melden voor het programma door in 1x te betalen. 
Je kunt hier klikken om je aan te melden voor het programma per maand te betalen. 

Je kunt het contactformulier hieronder invullen mocht je nog vragen hebben of even willen bellen.

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information