fbpx

Soul & Strategy - Live Event

Wat heb je nog te doen in 2021?

Of wat heb je juist los te laten? 

Weet je nog wat je doelen waren voor 2021? Heel concreet qua omzet, qua aanbod maar ook qua gevoel – hoe wilde je je voelen? Rust, overzicht, ruimte? Maken van impact? Groeien? 

Laat me je meenemen in een Soul & Strategy Journey om in de laatste 2 maanden van 2021 de juiste stappen te zetten.

En nee je gaat het niet eerst bedenken of proberen nog al je doelen die je vorig jaar hebt gemaakt voor 2021 als een gek af te strepen. 

We maken juist contact met jouw ziel, met jouw hart: waar verlangt jouw ziel naar? Welke impact is er nog te creeren deze laatste 2 maanden? Zonder te forceren. Maar juist vanuit lichtheid. 

Hoe zou dat voelen? Vanuit helderheid, vanuit weten”Hell Yes, dit klopt” het jaar afronden?

 • dat je voelt en ziet wat dat ene product mag zijn wat al zo lang borrelt.
 • dat je net die reallignment mag voelen in jouw waardoor de juiste klant naar je toekomt vanuit ease en grace.
 • dat je door je energetisch plafond heen gaan van de hoeveelheid geld dat je mag ontvangen.
 • dat je precies weet wat je mag los laten en waar je juist nog op mag focussen.

 

 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

YOUR GOLD

Doordat we starten met  een Soul Journey krijg je heel helder door wat er nog aangepast mag worden, wat je nog mag delen, wat je nog mag doen of juist laten voor 2021.

Je hebt waarschijnlijk zelf ook al dit jaar ontdekt dat het niet gaat om hard werken (lineair proces) maar om de juiste dingen vanuit afstemming met jouw soulmission te doen. 

Echter… blijft het niet bij mooie diepe soul journeys. Daarna hebben we ook de brug te slaan tussen Soul en Strategie.

In de strategie sessie krijg je van mij concrete input en werkwijze om dat wat je hebt ontdekt in je journey concreet, praktisch en logisch uit te werken met haalbare stappen. 

Want dat is heel vaak waar het blijft hangen:

 • Of je bent vooral strategisch aan het werk met een oneindige to do lijst, werkt veel aan je bedrijf en toch stroomt het ergens niet: je verkoopt je product minder dan gehoopt, je trekt een andere klant aan die je wil of je blijft maar op een bepaald omzetdoel hangen terwijl je eigenlijk voelt dat je impact groter mag zijn.
 • Of je bent vooral bezig met mooie ideen die vanuit je hart komen maar die weinig voeten in de aarde krijgen doordat de concrete acties ontbreken

Tijdens de Soul & Strategy Sacred Monday Morning Session werken we juist aan beiden! En deze combinatie is goud. Jouw goud, voor jezelf en jouw bedrijf! 

Klik op de onderstaande knop om je aan te melden:

 

Waarom ik doe wat ik doe

Al heel jong besefte ik dat ik impact wilde maken. Toen ik bedrijfskunde studeerde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en ik vroeg aan mensen waarom ze voor deze studie hadden gekozen was het antwoord vaak: “Omdat ik later heel veel geld wil verdienen”. Die begreep ik nooit, dus besloot ik naast bedrijfskunde ook psychologie te studeren. Om impact te maken. Om te veranderen. Om een andere blik te geven over hoe ik de wereld zag. En dat vervolgens wel op een strategische business manier te doen, zodat het resultaat van veel impact creeren “veel geld” is wat je daarvoor terug ontvangt. Omdat het energie is en het gevolg is van wat je geeft. Niet het doel op zich. 

Daarna ben ik 5 jaar als manager in de commerciele wereld aan de slag te gaan. Iedereen vroeg zich altijd af hoe ik op zo’n jonge leeftijd manager kon zijn en zo succesvol kon zijn. Ze begrepen het niet. Maar ik wist dat het kwam doordat ik juist zoveel inner work had gedaan, zoveel had geinvesteerd in coaching, persoonlijke ontwikkeling en trainingen. In die tijd managede ik mijn team toen al vanuit mijn hart, vanuit mijn ziel, met een manier die voor mij en mijn team werkte (en die absoluut niet standaard was zoals iedereen het deed ;)). 

Daarnaast bleef ik de dingen doen die mij joy gaven. Zo begon ik met het geven van yogalessen, retreats, cacao ceremonies en InnerGuidance Journeys. Nam ik al mijn vakantiedagen en meer op om in het buitenland (Portugal, Bali en Zweden) te zijn en te werken. Uiteindelijk koos ik er voor om mijn management baan los te laten en nog meer impact te creeren met mijn eigen bedrijf. Om ondernemers te helpen vanuit ease, grace en fun te ondernemen. En heb ik inmiddels mijn 2e succesvolle bedrijf opgericht waarbij we cacao uit Bali naar Europa brengen. Enerzijds om 28 Balinese families daar mee te supporten en anderzijds om de mensen hier in Europa te supporten door meer in contact te komen met hun hart en met liefde (in 100% pure cacao zitten namelijk heel veel voedingstoffen die je lichaam ontspannen en je laat voelen in plaats van denken).

Corona_queen-4

Ik zie dat mijn bedrijven zo snel succesvol zijn geworden doordat ik zowel de mannelijke energie inzet voor de juiste focus, strategie en structuur en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie. Eigenlijk wat ik al heel mijn leven doe. 

Juist de aardse wereld, de strategische wereld te combineren met de wereld van persoonlijke ontwikkeling, van spiritualiteit, van soul, zorgt voor die ease, grace en fun

Ik deel dit trouwens niet om op te scheppen maar om je mijn journey te laten zien en juist om je te laten zien dat vanuit de goede combinatie van Soul & Strategie – eerst ziel en dan strategie (ik zie dat het daar al zo vaak mis gaat) je juist kan ondernemen vanuit lichtheid, vanuit ease, grace en fun en heel veel impact maakt. Dat je niet hoeft te struggelen, dat het niet zwaar hoeft te zijn en dat ik heel goed weet dat er bij ieder level in het ondernemerschap en je leven weer een nieuwe mindset nodig hebt, overtuigingen hebt los te laten, een nieuwe support circle nodig hebt van mensen die je het zelfvertrouwen geven, de tools geven en het licht in jouw nog sterker laten schijnen. 

Ik begeleid je heel graag in deze krachtige combinatie van Soul & Strategy zodat jij nog meer kunt groeien als ondernemer en nog meer impact maakt.

Zie ik je maandag 8 november?

Liefs, Corona

Praktische informatie

Wanneer: maandag 8 november
Tijd: 10.00 – 13.00
Investering: 127 euro excl. btw
Waar: Via ZOOM – je ontvangt ook de opname zodat je de soul journey en de strategische vragen vaker voor jezelf kunt doen. 

Opname: Mocht je er niet live bij kunnen zijn op maandag 8 november, meld je alsnog aan en je ontvangt dezelfde dag nog de replay.

In 3 uur complete helderheid voor 2021

In 3 uur tijd heb je complete helderheid wat er voor jou en jouw bedrijf op dit moment belangrijk is. Zodat je de juiste dingen – in plaats van alles – gaat doen met ease, grace en joy!

Programma:
10.00 – 11.30: Journey naar jouw zielsmissie en jouw hart om helderheid te krijgen wat belangrijk is voor nu
11.30 – 11.45: Pauze
11.45 – 13.00: Strategisch plan voor de rest van 2021 uitwerken

Onder aan deze pagina kun je nog de veel gestelde vragen vinden.
Mocht je nog een andere vraag hebben of wil je gewoon even inchecken of dit iets voor jou is, mail me dan op info@coronameerman.com of stuur me een (voice)berichtje via Instagram DM.

Ik ontmoet je graag maandag 8 november 🙂

Met liefde,

Corona

Wat anderen delen:

Zie ik je maandag 8 november?

Wat nog meer ondernemers deelden:

Veelgestelde vragen

1) Wanneer is het?

Maandag 8 november van 10.00 tot 13.00 via ZOOM.

Je ontvangt alle praktische informatie (zoals de ZOOM link) en een aantal voorbereidingsvragen na aanmelden. 

2) Ik kan dan niet, wat nu?

Geen probleem. Je ontvangt de opname van de gehele sessie zodat je hem op een moment kunt volgen dat het jou uitkomt.
Al honderden mensen hebben de Soul Journey via de opnames gevolgd, het is net zo effectief!

3) Wat ontvang ik?

 • een aantal specifieke voorbereidingsvragen met betrekking tot het thema 2021
 • een soul journey van 1,5 uur (kun je ook vaker doen door de opname opnieuw te beluisteren)
 • een strategische sessie van 1,5 uur om de juiste te stappen te zetten met de inzichten die je hebt opgedaan
 • recording

4) Wat is de investering?

127 euro exclusief btw.
Een no-brainer voor de inzichten, de helderheid en de focus die je krijgt zou ik zeggen!

5) Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden door hier te klikken. 

6) Tot wanneer kan ik me aanmelden?

Je kunt je uiterlijk tot en met zondag 7 november aanmelden. Als je ‘m nu al voelt zou ik je aanraden om gelijk an te melden zodat het proces energetisch al gestart wordt!

7) Wat is een Soul Journey precies?

Je kunt een Soul Journey (een InnerGuidance Journey) vergelijken met een diepe meditatie/visualisatie waarbij we naar je onderbewuste gaan. Je kunt namelijk nog zo’n goede bedrijfsstrategie hebben maar als je ‘m niet voelt dan werkt het niet. Wanneer er onbewust nog blokkades zitten op het ontvangen van geld, de verantwoordelijkheid dragen van de hoeveelheid klanten, van niet helemaal jezelf te durven laten zien of niet genoeg tijd nemen voor jezelf, dan merk je dat in je leven en in je bedrijf. 

In de Soul Journey gaan we daar dus mee aan de slag. Zodat je kunt leven en ondernemen vanuit die joy, ease en grace. 

De techniek heb ik geleerd van Amara Samata (Bali) en werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt (een naam voor je nieuwe programma), de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen (releasen van stagnerende energie) en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen (nieuwe ruimte creeren in jouw ziel).

Het beste is het om het gewoon te ervaren 🙂

 

 

8) En wat doen we precies in het strategie gedeelte?

In het 2e gedeelte van de ochtend gaan we strategisch aan de slag. Pak je pen en papier en excel bestand er maar bij 😉

Ik begeleid je in welke stappen je nu het beste – naar aanleiding van de inzichten die je hebt gehad in de Soul Journey – kunt nemen.

Bijvoorbeeld:

 • Welke prioriteiten ga je nu maken? Wat ga je wanneer aanpassen?
 • Wat heb je aan te passen in communicatie?
 • Of heel concreet als je voelde da tje meer zichtbaar mocht zijn: wanneer ga je dat dan doen en via welke kanal(en)
 • Of als je een bepaald omzetbedrag doorkrijgt: hoe vaak heb je dan een bepaald product te verkopen?
 • Naar welke potentiele klanten mag je als eerste uitreiken, en wanneer ga je dat doen?

Ook laat ik je strategische methodes zien die werken en marketing/psychologie tips in communicatie en klantenbinding. 

 

9) Wat kan ik voorbereiden voor de Soul & Strategy Journey?

Alle praktische informatie en de ZOOM link ontvang je na aanmelding.  

Weet in ieder geval dat je de hele sessie je camera uit/aan mag hebben (wat jij wil) en dat je tijdens de Soul Journey alleen maar hoeft te liggen en te luisteren naar de muziek en mijn stem. 

Voor de Strategy Journey (het 2e gedeelte van de ochtend) mag je je pen en papier pakken en gaan we actief aan de slag!

 

10) Waarom op een maandag?

Hoe je de week start is cruciaal!
Net zoals hoe je je dag start: start je met je telefoon scrollend in bed? Reactief? Of start je proactief, start je met “van binnen” verbinden voordat je verbind met buiten? 

Zo zie ik dat ook met je week en je bedrijf: start de week met reflecteren, met het creeren van ankerpunten, met aan je bedrijf werken zodat je vervolgens de rest van de week of zelfs maand met de juiste energie de juiste dingen oppakt. 

Kun je niet deze maandag, geen probleem. Meld je alsnog aan en ontvang de replay. 

11) Ik heb nog een andere vraag

Stuur me gerust een berichtje via Instagram of via info@coronameerman.com 

Voel je die Inner Sparkle? Weet je gewoon dat je hier bij hebt te zijn? Meld je dan aan via onderstaande knop 🙂

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information