fbpx

Soul & Strategy 2023

Vanuit ease, grace en fun op jouw manier doorgroeien naar 10k per maand of meer. 

Jouw potentie.

Je voelt jouw potentie om door te groeien, om meer impact te maken. Je bedrijf loopt goed en je hebt ook al 1 of meerdere business programma’s gevolgd waarin je onwijs veel hebt geleerd. Maar nu heb je het gevoel: “Ik mag de strategie gaan toepassen op mijn manier, vanuit soul, vanuit mijn hart en door self-care op 1 te zetten”. 

Stepping up. Stepping in. Your truth.

Levelling up. Om nog meer licht in de wereld te brengen. Om impact te maken vanuit jouw unieke zijn, vanuit jouw waarheid, vanuit jouw zielsmissie. 

Op naar de volgende stap in jouw bedrijf. 
De volgende stap in jou. 

6 maanden. 6 thema’s.

1. Self-care, Soul & Strategy
Het resultaat van dit thema is dat je jouw energie het belangrijkste maakt en de verbinding met soul door alle soul journeys. Dat je heel helder en afgestemd een passende werkende strategie kan toepassen, in plaats van een strategie toe te passen die je ergens hebt geleerd maar die niet kloppend voelt vanuit soul en waar je qua energie op leegloopt. 

2. Money through Soul
Weg met je blokkades op meer geld verdienen. Je ziel mag juist dit geld ontvangen zodat je vervolgens nog meer kunt (door) geven. Laat jouw bedrijf voor jou zorgen. 

3. Strategy from the Heart
Ik leer je strategie te verbinden met je hart zodat het niet als verkopen voelt, het niet pusherig is maar juist voor verbinding zorgt. Sales vanuit afstemming. Lanceringen volgens een helder plan. 

4. Feminine & Masculine
Jouw spectrum van feminine en masculine energie zal nog verder worden verbreed. Zodat je vanuit daar nog meer keuze hebt: ga ik nu in de actie modus? Of heb ik juist even te voelen? Deze expansie zorgt voor expansie in jouw bedrijf en jouw omzet. 

5. Dark & Light 
Ook de expansie tussen light (lichte energie) en dark (dense energie) zorgt voor groei. In het ondernemerschap heb je zowel “alles wat je door krijgt” naar het praktische, aardse te vertalen, als weer uit het aardse en praktische te komen om af te stemmen wat de volgende stap is. 

6. Surrender & Trust
In the end… gaat het allemaal over hoeveel vertrouwen je hebt in jezelf, hoe snel kun je terugkomen bij jezelf en hoeveel kun je vertrouwen in het leven zelf. Dit geeft je een boost waar je altijd op kunt terugvallen, een deep knowing. 

“Niet wetende wat precies te verwachten van het S&S programma ben ik ingestapt omdat ik altijd zo enorm veel inzichten haal uit de journeys van Corona. De afgelopen maanden zijn we op een reis gegaan door verschillende onderwerpen en mocht ik elke keer weer kennis maken met de soulkant en de strategie kant. Ik heb ervaren hoe helpend het is om vanuit flow te mogen blijven werken, maar daarnaast ook vooruit te kijken wat er komen gaat en daar een planning voor te maken zodat het nog lichter kan worden mijn bedrijf en de manier van werken. Geld is voor mij lange tijd een uitdaging geweest in de zin dat ik niet kon geloven dat ik écht in staat was om het ook zelf te realiseren. Mede door het S&S heb ik deze overtuiging kunnen ombuigen en mogen voelen dat het anders is. Dat overvloed, geld ook voor mij mogelijk is. Een enorm rijk en dankbaar gevoel, dat het mag stromen, ook op dat gebied.

Corona heeft zoveel kennis en ervaring en is altijd bereid om haar kennis met anderen te delen. Haar programma voelt als een warm bad, waarin je heel erg welkom bent zoals je bent. Ook de community met andere vrouwen is ontzettend waardevol en fijn. Je leert van elkaar en kunt sparren samen. 

Dankzij het programma ben ik gegroeid in mijn eigenwaarde en heb ik de support mogen ervaren tijdens de lancering van een nieuw programma. Het is superfijn om je te omringen met gelijkgestemden waarvan sommige misschien net een stapje verder zijn zodat je van elkaar kunt leren en dan ook nog eens van andere experts te mogen leren die ook in het programma aan bod komen! Wauw!

Lieve Corona, ontzettend dank je wel voor dit mooie rijke programma. Dat je veel vrouwen de fun & ease van ondernemen mag laten ervaren!”

Femke – relatiecoach – Love Support

Waarom eerst Self-care, daarna Soul en vervolgens pas Strategie?

Ik leg het je uit in deze instagram LIVE.

Klik hier om hem te bekijken.

Screenshot 2022-01-07 at 21.44.37

Wie ben jij?

 • Ambiteus. Snel. Pro-actief. 
 • Pakt haar verantwoordelijkheid.
 • Impact-maker.
 • Soul mission op 1
 • Je aanbod staat, je bedrijf loopt maar je wil naar die baseline van 10k omzet per maand gaan.
 • Je weet dat je het alleen kan, maar je weet diep van binnen ook dat het veel fijner en sneller gaat als je het samen doet

Je voelt “het mag nog lichter, hard werken is de oude wereld”.

Met de juiste afgestemde acties mag je vervolgens gewoon de klanten naar je toe laten komen vanuit de vrouwelijke energie.

Omdat datgene wat je doet precies klopt.

Vanuit volledige allignment met jouw zielsmissie. 

Ondernemen met ease, grace en fun – dat is wat het mag zijn! Dat je de juiste dingen op het juiste moment doet in plaats van alles tegelijk.

Je weet dat je meer momenten hebt te creëren voor reflectie, voor afstemming: “Klopt mijn productaanbod nog? Kloppen mijn prijzen nog? Klopt het nog met welke klanten ik werk? Waar stokt het op dit moment in het ontvangen van geld, geld bij me kunnen houden en durven uit te geven? Wat wordt mijn volgende stap?” 

Daarom past iedere maandag ochtend aan je bedrijf en aan jezelf werken perfect bij jou!

Wat anderen delen over Soul & Strategy

“Ooo ik kan soms niet zeggen hoe dankbaar ik je ben en hoe blij ik ben om dit half jaar er nog achter aan te doen. Als ik dit niet had gedaan dan had ik echt een schakel gemist. Het voelt zo kloppend en passend! Via de ziel naar het onderbewuste op zoek naar mijn eigen innerlijke waarheid, kracht en gevoel

Ver weg van het hoofd. Terug naar het hart. Om daar te voelen en ervaren mijn zielsmissie strategisch en concreet voortzetten. 

Voor mij kan het een niet zonder het ander bestaan.”

Jeanette (codependency coach) 
volgt het 1 op 1 Soul & Strategy traject

Beluister hier ook de reis van Jeanette in haar ondernemerschap en met de combinatie van Soul & Strategy:  ze is van 5 dagen werken en 20 klanten per week naar  2,5 dag werken met 10 klanten. Van enkel 1 op 1 naar 1 op 1 trajecten, een groepsprogramma en een online programma. Wat ervoor zorgde dat haar omzet verdubbelde en haar tijd halveerde. Maar wat het allerbelangrijkste is: ze vond haar soul mission, haar purpose en onderneemt nu met ease, grace en fun!

Ik ben ruim 8 maanden door Corona gecoacht op zowel persoonlijk als zakelijk gebied. Na een jaar haar gevolgd te hebben door haar online ceremonies en retreats bijgewoond te hebben voelde ik sterk dat zij dé persoon was die mij kon helpen. Ik wilde weer investeren in een 1:1 traject en ik voelde ook sterk dat zij mij ook kon helpen mijn bedrijf op next level te brengen.

Corona’s strategie is eigenlijk gewoon jezelf zijn. En staan voor je eigen waarden. Wat wil ik? Wie wil ik helpen? Waar moeten mijn klanten aan voldoen? En wat mag ik doen om mijn energie te bewaken? En de belangrijkste vraag: kan ik dit alles dragen?

Met behulp van de Soul Journeys /  Inner Guidance sessies én de sparring sessies heb ik mijn omzet kunnen verdubbelen. Mijn aanbod is helderder geworden en heb zelfs mijn fysieke salon losgelaten om helemaal te focussen op mijn online bedrijf.
Op persoonlijk gebied is mijn eigenwaarde gestegen en doe ik echt alleen dingen wat ik met heel mijn hart uitdraag!

Corona is een liefdevolle, eerlijke, zachte vrouw die goed aanvoelt wat jij nodig hebt en je dit ook spiegelt. Ze zal ongetwijfeld één strategie hebben maar zo voelt het niet. De 1:1 coaching heeft ze echt met mij gedaan en niet voor mij of haarzelf. Dank je wel lieve Corona en ik kijk uit om in januari weer met jou en de groep te starten.

Met heel mijn hart,
Sabrine (Sacred Feminine Soul Igniter – Heel Je Hart Nu)

In de onderstaande podcast bespreek ik samen met Sabrine de terugkerende thema’s in het ondernemerschap. Op ieder niveau heb je namelijk weer te bepalen: ik voel dat er iets niet meer klopt in mijn aanbod, durf ik het te veranderen? Kan ik deze nieuwe prijs te dragen? Durf ik weer te investeren in mijn eigen groei, kan ik mezelf laten dragen? En wat gebeurd er wanneer ik een radicale keuze neem om te stoppen?

https://open.spotify.com/episode/0pEgoX2JeIc3jTJIu1gvsg?si=c33fc238af9b4e50

Dit programma is voor jou wanneer:

 • je aanbod staat en je weet dat dit ook weer in een rap tempo veranderd.
 • je weet dat je het gemiddelde bent van de 5 mensen waar je het meeste tijd mee doorbrengt en het daarom ook zo belangrijk is om een cirkel te hebben van like minded ondernemers die de journey van het ondernemerschap begrijpen.
 • je weet dat je groeit door consistentie, door ankerpunten met intenties/doelen, iedere maandagochtend van 10 tot 11.30 de tijd nemen voor jezelf en jouw bedrijf.
 • je hebt al een goedlopend bedrijf met een maandomzet van 4000 euro of meer.
 • je weet dat je nog wel eens herinnert mag worden aan de volgorde van self-care, soul & strategie. Daarom is het zo fijn om 6 maanden in deze sacred space te zijn. En ook om daadwerkelijk in actie te komen in plaats van dingen op de plank te laten liggen.
 • je weet: “you have to jump first & the universe will catch you.” Zo ook met deze investering in het programma. Je hoofd denkt misschien nog van “beter zelf doen” maar je hart weet dat dit het absoluut waard is. Door te springen weet je dat je het terug zal ontvangen in de vorm van nieuwe klanten, nieuwe programma’s (die je nu nog geen eens kunt voelen of zien), de rust en ruimte (wat eigenlijk onbetaalbaar is) en de inzichten en kennis die je je hele leven meeneemt.
 • je ook weer niet gelijk twijfelt of je wel past in dit programma als je 1 ding “mist”. 

Dit programma is NIET voor jou wanneer:

 • je nog geen ander business programma hebt gevolgd en de basis principes van het ondernemerschap onbekend zijn. 
 • je nog niks met persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan of onbekend bent met soul / healing / energetische inner werk / guidance journeys.
 • je de termen yin, yang, vrouwelijke energie, mannelijke energie je niks zeggen.
 • je puur en alleen een bedrijf hebt om geld te verdienen (en je dus niet perse impact wil maken of wil bijdragen). 
 • wanneer je – aan de andere kant – totaal niet met geld bezig bent. Want besef je dat ook geld energie is en dat je geld ook mag ontvangen zodat je vanuit daaruit weer kunt (door) geven. 

Lucht en licht

“In het ondernemerschap liep ik vast op het stuk omzet halen. Hoe ging ik mijn schrijfweken vullen? Dat kwam deels door COVID-19, maar ook vroeg ik mij af of ik nog wel volgens mijn eigen voorwaarden werkte. Ik ben heel blij dat Corona mij weer lucht en licht geeft, en ease om bij mijzelf te blijven.”

Brenda van Es – Schrijfcoach

Oud HeartCore Feminine Programma deelnemer en volgt nu het 1 op 1 Soul & Strategy traject.

https://vimeo.com/644332979

Wat ontvang je?

 • 6 maanden – 6 thema’s (zie hierboven + in de FAQ hieronder) van 19 september t/m 13 februari
 • Elke maand ontvang je op maandag van 10.00 – 11.30:
  – 1e maandag van de maand = soul sessie
  – 2e maandag van de maand = strategie sessie
  – 3e maandag van de maand = coworking
  – 4e maandag van de maand = q&a 
 • Live dag met de groep in oktober
 • 1x een 1 op 1 kick off – sessie (in het begin van het traject. 1,5 uur)
 • Soul & Strategy portal waar je afstemmingen, journeys en strategische tips onbeperkt kunt volgen op jouw moment
 • Elke maandag en donderdag beantwoord ik in de online portal jouw vragen. 
 • Groep inspirerende, impact-makende ondernemers waar vaak ook weer hele mooie samenwerkingen uitkomen
 • Het groepsveld dat ik creëer waar je in kan meeliften, high frequency – up up up.
 • Stok achter de deur om jouw groei, jouw bedrijf en jezelf belangrijk te houden. Te blijven reflecteren, te voelen en op tijd bij te sturen, te upgraden en te vernieuwen. 
 • Pro-actief bezig blijven met thema’s die je als ondernemer op iedere laag weer tegenkomt: (zelf)vertrouwen, money-mindset, balans, aards/spiritueel etc. 

Jouw investering:

 • Commitment naar jezelf en naar jouw bedrijf
 • De maandagochtenden voor jezelf en jouw bedrijf – your sacred monday morning (uiteraard geen zorgen als je een keer een maandag mist, je ontvangt van alles ook een recording)
 • 5000 euro excl. btw (of 1000 euro per maand excl. btw, 6 maanden)

Screenshot 2022-06-11 at 11.15.08

Ervaringen van anderen

Al meer dan 1000 mensen hebben de Soul Journeys bijgewoond:

“Lieve Corona, wat een paar uurtjes met jou toch wel niet te weeg kunnen brengen. Het is ongelofelijk.

Mijn ego had weer eens moeite met mij aanmelden, maar dat kwam waarschijnlijk door de release die plaatsvond en zij dat van tevoren al voorzien had haha!

Ik weet niet hoe je het doet, maar de intense zielsverbinding is zelfs in Italie (waar ik op dat moment was/ben) voelbaar.

Ik inzichten tijdens de journey gaven me de bevestiging dat ik een grote missie heb en dat mijn ziel me die zo hard duidelijk wil maken. Maar dat mijn inner child die stroom blokkeerde. Omdat ze bang was. Omdat ze zich niet gezien voelde.

Tijdens de strategiesessie kwam ze naar buiten. Ik schakelde even je hulp in en bammmm je pakte gelijk de kern. Waardoor ik dus wel de strategie kon bepalen vanuit mijn eigen energie en vanuit ease, grace en fun. Ik schreeuwde en jankte daarna de boel los en daarna kwam het hoor!

Jawel de creativiteitsstroom die al een tijd blokkeerde.

Hatsikidee! Dank je wel Corona.

Sara – Personal Styliste & Shopper | Coach | Kleurexpert

Aanmelden

Je kunt hier klikken om je aan te melden voor het programma door in 1x te betalen. 
Je kunt hier klikken om je aan te melden voor het programma per maand te betalen. 

Je kunt je ook aanmelden door een mail te sturen naar info@coronameerman.com of mij een DM te sturen.
Heb je vragen? Mail / app / DM me dan ook gerust. Ik kijk graag met je mee of dit programma (nu) passend is voor jou.

Wie ben ik?

Wil je meer weten over wie ik ben? Beluister dan een van mijn podcast. Bijvoorbeeld mijn eerste podcast waar ik mijn eigen verhaal deel of de podcast waarin ik juist mijn journey uitleg in de groei van 20k naar 200k omzet per jaar. Of plan een kennismakingsgesprek in door bovenstaand formulier in te vullen.


Veelgestelde vragen:

Wat houden de sessies precies in?

Elke maand ontvang je de volgende sessies:

 • 1e maandag – Soul sessie: dit is een journey die door alle lagen heen gaat (emotioneel, cognitief, energetisch, fysiek). Deze journey verbind jou met jouw ziel, zodat je op ziels-niveau weet wat belangrijk is voor jou en jouw bedrijf. Je prijs echt voelen. Je aanbod echt zien. Je potentiële klant kunnen ontvangen.
 • 2e maandag – Strategie sessie: hierbij gaan we strategisch aan de slag. Wat je hebt doorgekregen uit de journey heeft ook de praktische/aardse stappen nodig.
 • 3e maandag – co-working: fully focus aan de slag met je eigen to do’s.
 • 4e maandag – Q&A: vragen vanuit jou en de groep worden beantwoord om zo de puntjes op de i van het maandthema te zetten.

Wat zijn de 6 thema’s?

1. Self-care, Soul & Strategy
Resultaat is dat je jouw energie het belangrijkste maakt, de verbinding met soul door alle soul journeys. Dat je heel helder en afgestemd een passende en werkende strategie kan toepassen, in plaats van de strategie toe te passen die je ergens hebt geleerd die ergens niet kloppend voelt vanuit soul en waar je qua energie op leegloopt. 

2. Money through Soul
Weg met je blokkades op meer geld verdienen. Je ziel mag juist dit geld ontvangen zodat je vervolgens nog meer kunt (door) geven.

3. Strategy from the Heart
Ik leer je strategie te verbinden met je hart zodat het niet als verkopen voelt, het niet pusherig is maar juist voor verbinding zorgt. Sales vanuit afstemming.

4. Feminine & Masculine
Jouw spectrum van feminine en masculine energie zal nog verder worden verbreed. Zodat je vanuit daar nog meer keuze hebt: ga ik nu in de actie modus? Of heb ik juist even te voelen? Deze expansie zorgt voor expansie in jouw bedrijf en jouw omzet. 

5. Dark & Light 
Ook de expansie tussen light (lichte energie) en dark (dense energie) zorgt voor groei. In het ondernemerschap heb je zowel “alles wat je door krijgt” naar het praktische, aardse te vertalen, als wel weer uit het aardse en praktische te komen om weer af te stemmen wat de volgende stap is. 

6. Surrender & Trust
In the end… gaat het allemaal over hoeveel vertrouwen je hebt in jezelf, hoe snel kun je terugkomen bij jezelf en hoeveel kun je vertrouwen in het leven zelf. Dit geeft je een boost waar je altijd op kunt terugvallen, een deep knowing. 

Weet dat alles in spirals werkt. Dus de thema’s zijn niet zo lineair als hier beschreven. Ik zal afstemmen op de groepsenergie en daarmee voor iedere maandag invoelen wat nodig is. 

Wanneer zijn de sessies?

 • Elke maandag van 10.00 – 11.30. Alle sessies worden opgenomen en kun je terug vinden in de Soul & Strategy portal. Geen probleem dus als je iets mist. 
 • De live dag vindt plaats in het voorjaar (in afstemming met de groep)
 • Jouw kick-off (+ bonus 1 op 1 sessie(s)) kun je inplannen via de link naar mijn agenda die je ontvangt na aanmelding. Nu denk je misschien “Huh, maandagochtend?” maar dan moet ik juist werken, dan heb ik klanten staan. En ik geloof juist het tegenovergestelde. Start de maandag (jouw sacred monday morning) met reflecteren, met voelen, met aan jezelf en aan je bedrijf werken in plaats van IN je bedrijf te werken.

  Denk maar aan de start van de dag: als je gelijk op je telefoon gaat en op social media gaat scrollen is je dag vele malen minder fijn dan dat je start met een meditatie of sporten. Dus stel je eens voor wat het effect kan zijn als je maandagochtend start met jouw pro-actieve leiderschap. Met het kiezen voor je bedrijf en voor jezelf. Kun je voelen wat voor boost dat geeft voor je hele week? Dat je de juiste dingen doet en dat je weet wanneer je “uit” staat en wanneer je “aan” staat.

Zijn er ook 1 op 1 sessies met jou?

Yes, je heb een 1 op 1 kick-off sessie van 1,5 uur met mij..

Daarnaast kun je jouw vragen stellen in de portal, die beantwoord ik iedere maandag en donderdag of ik neem ze mee naar de Q&A. 

Wil je liever 6 maanden volledig 1 op 1 gecoached worden door mij, zonder groep, mail me dan op info@coronameerman.com. Ik heb ieder half jaar maar 4 plekjes hiervoor (op dit moment 1 plekje vrij).

wat ontvang ik precies?

Je ontvangt 6 maanden:
– 4 sessies per maand op maandag van 10.00 – 11.30 inclusief de opname.
– 1 live dag met de groep
– 1 x 1 op 1 kick-off
– toegang tot de Soul & Strategy portal 
– groep fantastische vrouwelijke inspirerende en impactmakende ondernemers. Hier allemaal met een missie en met een helder plan: dit is wat ik te doen heb. Rising together!

Wanneer start het programma?

Dit wordt binnenkort bekend gemaakt. Meld je nu aan voor de wachtlijst onderaan deze pagina en ik houd je op de hoogte.  

Wat is de investering?

5000 euro exclusief btw of 1000 euro excl per maand (6 maanden) mocht je in maandtermijnen willen betalen. 

Hoeveel tijd per week is het programma?

Dat is uiteraard helemaal aan jou. Om het maximale er uit te halen zou ik je in ieder geval aanraden om de maandagochtenden voor jou en jouw bedrijf te blokken. Zodat je alle sessies mee kan doen en vervolgens direct kan doorpakken daarmee. De rest volgt zelf vanuit de energie die er vrijkomt in de sessie – ease, grace en fun!

Ik heb nog een andere vraag

Mail me op info@coronameerman.com of app me even op 0611195486. Dan bellen we even :)!

Voel je een JA, weet je gewoon dat je dit hebt te doen?
Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst:

Je kunt je ook vast aanmelden door een mail te sturen naar info@coronameerman.com of mij een DM te sturen.
Heb je vragen? Mail / app / DM me dan ook gerust. Ik kijk graag met je mee of dit programma (nu) passend is voor jou.

Wachtlijst Soul & Strategy 2023

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information