fbpx

Sensual Feminine Retreat

Weaving of Sisterhood.

Coming home.

Soul family. 

Tantra, dance, cacao, InnerEssence & sharings. 

Vrijdag 12 april vanaf 18.00 tot zondag 14 april16.00 

Drie dagen samen zijn met vrouwen, waarbij we ons verbinden met onze sensualiteit & vrouwelijkheid. We doen oefeningen vanuit de Tao Tantra zoals geleide meditaties, dans en oefeningen die je helpen om meer in je lijf te komen en je Sensuele Vrouw te laten stralen.

Ook doen we sharings, journaling oefeningen en Inner Guidance. Dit is echt een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Je werkt op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau en kan bewust ervaren wat je op al deze lagen te ontdekken hebt.

Onderdeel van dit retreat is ook een prachtige Cacao Ceremonie. Door het drinken van de cacao help je jezelf om je hart te openen en te leren luisteren naar je innerlijke stem. Door de ceremonie en journaling oefeningen kom je dichter bij jezelf, je essentie en leer je te luisteren naar het fluisteren van jouw hart. 

Wil jij:

♡ Meer in contact komen met je Innerlijke Godin en je Sensuele Vrouw?

♡ Je vrijer voelen in je eigen lijf?

♡ Meer leren luisteren naar de stem van je hart?

♡ Belemmerende gedachtes rondom je lichaam, je sensualiteit en je seksualiteit loslaten?

♡ Iets wat altijd al in jou zit waar je (nog) niet bewust van bent, vrij laten en tot wasdom laten komen?

♡ Meer leren vertrouwen op je innerlijk kompas, meer verbinding voelen met de mensen om je heen en meer leven in het hier & nu?

♡ Je opgeladen, energiek, gevoed & verbonden voelen door 3 dagen met een groep vrouwen samen te zijn?

 

Dan is deze retreat iets voor jou! Op een prachtige locatie in Overijssel gaan we in 3 dagen ons onderdompelen in Tao Tantra, Inner Guidance en doen we een Cacao Ceremonie. Tantra is niet eng of seksueel, het gaat voornamelijk over seksuele energie en hoe je dit meer kan laten stromen. Door beperkende overtuigingen en schaamte los te laten, voel je je veel vrijer in je eigen lijf en kan je je weer verbinden met jouw Yoni. Daarmee geef je je energie, passie en creativiteit een enorme boost. Inner Guidance wijst je de weg naar binnen, naar je innerlijk weten en je innerlijke kompas. De Cacao Ceremonie helpt je om je hart te openen.

Kortom, een holistische en heerlijke retreat voor alle vrouwen!

Over Brechtje en Corona

Brechtje en Corona hebben elkaar leren kennen in 2017 in Koh Phangan (Thailand). Beiden hebben we de opleiding bij de International School of Temple Arts gevolgd en daarnaast heeft Brechtje zich helemaal gespecialiseerd in tantra. Dit heeft haar weer leren voelen, leren genieten en leren leven. In Azië studeerde ze Taoïstische technieken, Tantrische filosofie en ervaarde ze hoe essentieel je seksualiteit is voor je levensenergie. Hier vond ze de sleutel tot meer verbinding, genot en intimiteit in haar leven. Tantra hielp haar om haar weer springlevend en gelukkig te voelen. Graag deelt ze een aantal onwijs mooie oefeningen tijdens het One Day Sensual Feminine Retreat. 

Meer informatie over Brechje kun je vinden op haar website en haar Instagram

Corona haar hart ligt in Bali. Hier heeft ze onder andere cacao ceremonies ontdekt, heeft ze beide tantra trainingen daar gevolgd en kwam ze in aanraking met InnerEssence waarbij je een journey maakt naar je onderbewuste wat hele mooie en diepe inzichten geeft.  

 

 

 

Screenshot 2023-02-02 at 19.49.20

Beluister ook hier onze podcast - Follow Your Pleasure

Programma

Voor dit retreat hebben we een super mooi programma samengesteld met o.a.:  
– een cacao ceremonie
– tantra practices
– dans
– InnerEssence sessie
– vuurceremonie
– sharings

Goed om te weten – tantra gaat over seksuele energie & sensualiteit – niet perse over seks. We doen dus geen seksuele handelingen en in dit retreat zit geen naaktheid.

Praktische informatie

▪︎ Datum: vrijdag 12 april tot en met zondag 14 april
▪︎ Start: vrij 12 april om 18.00
▪︎ Afronding: zo 14 april om 16.00

▪︎ Locatie: Verre Oosten, Wijhe (Overijssel)

▪︎ Investering: 
750 euro incl. btw dit is inclusief 2 overnachtingen, alle workshops, en heerlijke maaltijden bereid door onze fantastische chef. Jouw kamer deel je met 1 andere vrouw. 

Wil je jouw kamer delen met 3 andere vrouwen of kom je met je eigen camper of tent. Gebruik dan de kortingscode Retreat. 

▪︎ Dit retreat is alleen voor vrouwen

Heb je vragen, stuur me gerust een mail via info@coronameerman.com

IMG_3872
Schermafbeelding 2021-03-13 om 11.57.18

Ervaringen van anderen

“Het overgrote deel van mijn leven heb ik vooral mijn mannelijke kant erg ontwikkeld. Ik stond vooral in de actie stand en zat ook veel in mijn hoofd. Op mijn pad om helemaal mezelf te worden, merkte ik dat er een sleutel ligt in het vrouwelijke en het contact maken met mijn lijf. De verzachting, en zeker ook de kracht vanuit daar. Ik hoopte tijdens het retreat deze kant meer te ontdekken en me daar mee te verbinden.

Ik vond het een heerlijk weekend dat me een laagje dichter bij mezelf heeft gebracht en in mijn lijf. Op sommige momenten voelde het misschien wat uit m’n comfort zone, maar Corona en Brechtje creëren zo’n mooie sacred space dat het altijd veilig voelde om open te zijn. Sowieso was het mooi om te zien hoe er binnen een paar uur een mooie verbonden groep ontstaat.

En ook praktisch gezien was alles perfect geregeld. De locatie is prachtig, het eten fantastisch en het programma had een fijne afwisseling tussen bezig zijn en tijd voor jezelf.

Ik kan makkelijk terug naar die joy die ik tijdens het weekend ook voelde door te dansen en ik doe ook nog regelmatig Qi Gong. Het helpt me om in mijn lijf te komen en zo beter op mijn grenzen te letten.” – Sylvie

“Ruim een half jaar geleden voelde ik in mijn lijf dat ik toe was aan het (her)ontdekken van mijn levensenergie. Een stukje zelfliefde en weer een stapje verder in zelfacceptatie bracht mij bij het retraite. Een cadeau aan mezelf om even te mogen zijn.
Het bracht me veel meer: plezier, ontdekking, connectie met mezelf en vrijheid. Vanaf het moment dag je aankomt voel je de fijne energie stromen, alles gaat in een geweldige fijne rustige flow op een geweldige locatie met ontzettend heerlijke eetmomenten. 

Vanuit een gevoel van alles is oké. Precies wat voor mij goed voelde op dat moment. Het levert mij nu nog steeds meerdere keren per week een moment op van zijn. Al is het maar 1 minuut dansen, een mooie meditatie of even connecten met mijn lijf. Een heerlijk ontdekkingspad is voor mij geopend en de reis is nog maar net gestart dankzij dit heerlijke weekend!”
 – Julia

“Ik voelde gewoon dat ik erbij moest zijn. Mijn vrouwelijkheid en seksualiteit omarmen, zijn daarnaast ook thema’s waar ik middenin zit, dus dit sloot perfect aan! Mijn intentie was dan ook om mijzelf te bevrijden van oude pijn en die dingen die mij klein houden. 

Het retreat was een feestje! Ik heb zo genoten van het hele programma, van de groep vol mooie vrouwen en van jullie als onwijs liefdevolle en krachtige vrouwen met beiden eigen en unieke kwaliteiten. Dit kwam samen tot een mooi geheel.

Bevrijding heb ik zeker gevoeld!

Ik voel mij oprecht vrouwelijker/sensueler als ik bijvoorbeeld dans, mij aankleed of weer sinds jaren rode lippenstift draag. Ik voel ook dat er een deurtje is geopend om nog meer te connecten met mijn seksualiteit.”  – Jetske 

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information