Yoga Zeeland Retreat (NL)

This retreat will take place from Friday evening 13th of September untill Sunday 15th September afternoon. It will be a heartwarming and heartopening weekend. The location is called Finca Vrij in Scharendijke (Zeeland, Netherlands). It is located in the nature and close to the beach. 

 

Wat mag je verwachten?

Je arriveert op vrijdag tussen 18.45 en 19.00 uur op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Je drinkt een lekker kopje yogi tea en geniet van een heerlijk welkomstsnackje. Je brengt je spullen dan alvast naar je appartement. Na een ontspannen aankomst starten we het programma om 19.30 uur met een openingscirkel.

Daarna kun je gaan genieten van een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere verschillende yogavormen, meditatie, een hartverwarmende cacao ceremonie en vegetarische maaltijden.

We willen graag dat het weekend een beetje een verrassing blijft én we willen ons overgeven aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kiezen we ervoor om niet de exacte planning met je te delen 🙂

Op zondagmiddag ga je tussen 16.00 en 17.00 uur weer naar huis, opgeladen en met een warm hart vol liefde.

Locatie

Je deelt je appartement met 1 tot 3 andere personen. Het appartement heeft een eigen terras waar je ‘s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon, en er is een enorme (permacultuur) tuin waar je lekker kunt wandelen of een fijn plekje voor jezelf kunt vinden om te lezen of schrijven. Er is genoeg tijd om deze prachtige plek te ontdekken en ervaren.

Voor wie?

Het Yoga Retreat Zeeland is voor iedereen die behoefte heeft aan een weekend vol yoga, rust, opladen, verbinding, liefde, natuur en nieuwe inzichten. Je bent super welkom!

Het weekend is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor het eerst yoga wilt uitproberen of al langer de yoga mat uitrolt.

Wie zijn wij?

Lonneke en Corona hebben elkaar ontmoet bij de yin yoga opleidingen bij Stillness in Yoga. Sinds vorig jaar organiseren we samen retreats en geven we cacaoceremonies. We kijken er onwijs naar uit om een heerlijk weekend voor jou te verzorgen in Zeeland.

Een weekend helemaal voor jezelf, waarin je helemaal niets hoeft, behalve genieten!

Praktische informatie:

Praktische informatie:

• Data en tijden:
Begin: Vrijdag 13 september, aankomst vanaf 18.45 uur, we starten om 19.30 uur
Eind: Zondag 15 september tussen 16.00 en 17.00 uur
• Locatie:
Finca Vrij
Kapelleweg 29
4322NG Scharendijke – Zeeland (op 4 minuten afstand van het strand)
• Prijs:
Early bird bij aanmelden voor 31 mei 2019: €295,-
Reguliere prijs: €350,-
Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle activiteiten en alle vegetarische maaltijden. Heb je speciale dieetwensen, laat ons dit dan weten bij je aanmelding.

Registration form