Zeeland Retreat Juni (NL)

Yoga Zeeland Retreat (NL)

Van woensdag  9 juni 14.00 tot en met vrijdag 11 juni 13.00 bij Finca Vrij in Zeeland.


Gelijk aanmelden

Wat mag je verwachten?

Een weekend waarin je op en top wordt verzorgd met onder andere

  • yogalessen (yin yoga en vinyasa yoga)
  • een hartverwarmende cacao ceremonie
  • eenvoudige schrijfopdrachten en deeloefeningen
  • InnerGuidance Journey (vergelijkbaar met een diepe meditatie/visualisatie)
  • omringt door prachtige natuur: kamvuur, strand, zee en de permacultuur van onze locatie Finca Vrij
  • heerlijke vegetarische maaltijden

d138fe36-2df3-499a-9007-ff62f4893ac0

Voor wie?

Het Yoga Retreat Zeeland is voor iedereen die behoefte heeft aan een weekend vol yoga, rust, opladen, verbinding, liefde, natuur en nieuwe inzichten.
Het weekend is voor iedereen toegankelijk, of je nu voor het eerst yoga wilt uitproberen en nieuwsgierig bent naar alle extra programma onderdelen naast de yogalessen of al langer de yoga mat uitrolt. Je bent super welkom!
Zeeland

Programma

We willen graag dat het weekend een beetje een verrassing blijft én we willen ons overgeven aan de mooie flow die er zal ontstaan, daarom kiezen we ervoor om niet de exacte planning met je te delen.

Aankomst & Vertrek

Je arriveert op woensdag tussen 14.00 en 14.15 uur op onze prachtige locatie, midden in de natuur. Je drinkt een lekker kopje yogi tea en geniet van een heerlijk welkomstsnackje. Je brengt je spullen dan alvast naar je appartement. Na een ontspannen aankomst starten we met het programma.

Locatie

Je deelt je appartement met 2 of 3 andere personen. Het appartement heeft een eigen terras waar je ‘s morgens heerlijk kunt genieten van de opkomende zon, en er is een enorme (permacultuur) tuin waar je lekker kunt wandelen of een fijn plekje voor jezelf kunt vinden om te lezen of schrijven. Er is genoeg tijd om deze prachtige plek te ontdekken en ervaren.
Finca Vrij 5

Wie zijn wij?

Wij, Lonneke en Corona hebben elkaar ontmoet bij de yin yoga opleidingen bij Stillness in Yoga in 2013. Sinds 2018 organiseren we samen retreats en geven we cacaoceremonies. We kijken er onwijs naar uit om een heerlijk weekend voor jou te verzorgen in Zeeland.

Een weekend helemaal voor jezelf, waarin je helemaal niets hoeft.

20190406_095921

Praktische informatie:

Data en tijden:
Begin: woensdag 9 juni aankomst vanaf 14.00 uur, we starten om 14.15 uur
Eind: vrijdag 11 juni om 13.00

Locatie:
Finca Vrij
Kapelleweg 29
4322NG Scharendijke – Zeeland (op 4 minuten afstand van het strand)

Prijs:
Early bird tot en met 31 maart: 335 euro
Daarna: 385 euro
Dit is inclusief 2 overnachtingen, alle activiteiten en alle vegetarische maaltijden. (Heb je speciale dieetwensen, laat ons dit dan weten bij je aanmelding)


Aanmelden

Strand

Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information