fbpx

Recharge- met ease, grace en fun

Jij bent die vrouw die beide werelden kent: de zakelijke/aardse wereld als ondernemer/werknemer en/of moeder en de persoonlijke ontwikkeling/spirituele wereld. 

Je leeft vanuit het idee dat je goed bent zoals je bent en dat er tegelijkertijd altijd ruimte is om te ontwikkelen en te groeien. 

Je bent ontzettend zelfstandig en je redt jezelf eigenlijk altijd wel en tegelijkertijd weet je hoe fijn het kan zijn om tips en tools te ontvangen van iemand anders. 

Je bent tevreden met hoe je leven is, maar:

Je merkt dat je jezelf af en toe nog voorbij loopt;
Je bent zo gewend om hard te werken, maar je voelt dat dit veel zachter mag;
Je beseft dat je soms nog teveel in de mannelijke energie zit, waardoor je je uit balans voelt;
Je ervaart struggles op energieniveau, terwijl je weet dat deze eigenlijk niet nodig zijn.

Mmm.. hoe zou dat voelen?

Om balans te ervaren tussen hoofd, hart en lichaam in plaats van pieken en dalen in energie en balans?

Om meer ontspanning en rust te ervaren in jezelf en in je omgeving?

Om te ontdekken hoe je meer vanuit ease, grace en fun kunt “rechargen”? Verbinding maken met jouw vrouw-zijn en verzachten, zodat er nog meer ruimte ontstaat voor jouw Inner Essence en jouw Inner Sparkle 

Recharge & start living

Met de speciale module Recharge laat ik je zien dat het leven niet zwaar, moeilijk en vermoeiend hoeft te zijn.

Dat je met een stuk(je) proactief leiderschap in je eigen leven en een stukje meer kennis, kunt leven vanuit ease, grace en fun. Vanuit een opgeladen batterij in plaats van uitgeput te zijn. 

Ik laat je zien dat het oké is om niet altijd hard te werken, dat het oké is om jezelf niet te forceren én dat het oké is om de keuzes te maken voor jezelf die je omgeving misschien “apart” of “raar” vindt. 

Met een paar slimme en effectieve stappen voel je je continu gerecharged!

Wat houdt de Recharge Module in?

De Recharge Module bestaat uit 4 thema’s en 4 tools:

1) Proactief en reactief opladen
In dit onderdeel leer je het verschil tussen proactief en reactief opladen. Beiden effectief inzetten gaat een wereld van verschil zijn!

2) Pieken en dalen
Hierin leer je jouw dalen 10 x sneller te herkennen en jezelf effectiever terug te brengen naar een fijn energieniveau. 

3) Agenda
Heeft je agenda controle over jou of heb jij controle over je agenda? Kortom: heb jij de regie? In dit onderdeel staan we stil bij jouw globale planning en jouw weekplanning en hoe je deze voor je kunt laten werken in plaats van tegen je.

4) Yin & Yang
In de westerse maatschappij hebben we onze yang kant vaak goed ontwikkeld: structuur, planning, actie, doen en focus. Terwijl we veel effectiever zijn wanneer we ook ruimte maken voor yin in ons leven: ontspannen, creativiteit, zijn en voelen. 

Daarnaast ontvang je 4 tools die ervoor zorgen dat je je iedere dag gerecharged voelt:

  • Ochtendmediatie van 7 minuten
  • Avondmeditatie van 7 minuten
  • Dagelijkse ontspanningsles van 45 minuten
  • Dagelijkse meditatie van 20 minuten 
Met een investering van maar 97 euro (incl. BTW) heb je onbeperkt toegang tot de Recharge module. 
De Recharge Module is te volgen via video én Podcast. Zo kun je tijdens een wandeling dubbel Rechargen.

Over mij

Mijn naam is Corona Meerman (31 jaar), een extra bijzondere naam uiteraard in deze tijd. De naam Corona betekent: kring rond de zon en mijn vader noemt mij dan ook altijd “zonnetje”. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Zeeland en ben daarna naar “de grote stad” (Rotterdam) verhuisd.

Waar heel mijn familie nog steeds in hetzelfde dorp woont, bij hun eerste vriend(in) zijn gebleven en inmiddels nu kinderen hebben, nam ik stap voor stap een hele andere weg; míjn weg.

De weg van mijn hart en het combineren van beide werelden:
de “aardse wereld” en de wereld van “persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit”.  

Ik had lang het gevoel dat ik moest kiezen. Totdat ik ontdekte dat BEIDEN juist balans geven in mijn leven. Het is zoals Yin & Yang; tegenpolen, maar toch versterkt het elkaar.

Zo heb ik zowel psychologie als bedrijfskunde gestudeerd. En heb ik 5 jaar als manager in de commerciële wereld gewerkt, terwijl ik daarnaast mijn eigen bedrijf had op gebied van coaching, InnerGuidance journeys, yoga-retreats en cacao-ceremonies. 

Ook weet ik dat ik niet meer hoef te kiezen tussen: in het buitenland te wonen  of op de koffie bij de liefste oma’s in dat kleine Zeeuwse dorpje. Dat beiden zorgen voor inspiratie, energie en liefde! 

En dat ik de mannelijke energie inzet voor de juiste focus, strategie en structuur in mijn leven en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie. 

Weet ook dat ik tijden heb gekend dat ik totaal doorschoot in de mannelijke energie:  ik deed 2 studies tegelijk en werkte daarnaast 16 uur per week. Daarbij had ik ook nog een vrijwilligersbaantje en durfde ik geen enkele sociale afspraak af te zeggen.

Het woord “Nee” was voor mij totaal onbekend. En contact maken met je “Hart” en “Lichaam” kende ik al helemaal niet. Dit patroon zette zich ook nog door na mijn studies. 

Totdat ik in 2017 naar Bali ging en daar in contact kwam met mijn vrouwelijke energie.  Ik ervaarde de essentie van flow, pleasure, ontspanning en verbinding tot in het diepste van mij. 

Dit heeft me zoveel gebracht:
Het vertrouwen om mijn managementbaan op te zeggen en volledig voor mijn bedrijf te gaan;
Het inzicht dat beiden kan en beiden elkaar versterkt. Zoals het wonen in het buitenland én in Nederland. Het combineren van de mannelijke kwaliteiten en de vrouwelijke kwaliteiten;
Nee” zeggen, grenzen aangeven en tijd voor mijzelf nemen.

En nog zoveel meer! Ik deel graag een aantal essentiële tools met je in de Recharge Module.

Wat anderen delen over de Recharge module:

De praktische en eenvoudig toepasbare tools uit de module hebben mij inzicht gegeven over hoe ik mijn privé- en werkagenda georganiseerd heb en hoe ik dat ook op een andere manier kan doen, waardoor ik aan het eind van de dag meer energie over heb. Daarnaast heb ik geleerd om te herkennen wanneer ik in een dip zit en wat ik proactief kan doen om het dipje minder diep te laten zijn. Sinds de module merk ik al groot verschil!

Evelien Bijl – HR Adviseur

 

De Recharge module zorgt ervoor dat ik mij bewust word van de momenten waarop ik mij minder fijn voel en wat mij helpt om mijzelf weer fijner te gaan voelen. Zodat ik het sneller kan herkennen en minder lang blijft hangen in een neerwaartse spiraal.

Kimberley Bruens – yogadocente en cacao ceremonie facilitator

Praktische informatie

  • Na aanmelding ontvang je binnen 5 minuten de module in je e-mail.
  • Je kunt alle onderdelen lezen, bekijken (video) of beluisteren (podcast).
  • Je behoudt onbeperkt toegang.

Veelgestelde vragen:

1) Wanneer start de Recharge Module?

Na het plaatsen van je bestelling krijg je binnen 5 minuten toegang tot de online omgeving. Je ontvangt hiervoor een e-mail.

2) Wat kost de Recharge Module?

De Recharge Module kost 97 euro. Dit is inclusief BTW

3) Voor wie is de module?

Voor jou als vrouw die op zoek is naar meer balans, om zo met ease, grace en fun te werken en te leven.  

4) Blijf je toegang houden?

Ja, je blijft life-time toegang houden. Dus je kunt de module in je eigen tijd volgen en eventueel op een later moment terugkijken. 

5) Hoeveel tijd kost de Recharge Module?

De video’s en podcasts zijn niet meer dan een uur. De geschatte tijd zit op 2 à 3 uur, dit is afhankelijk van hoeveel tijd je in de losse opdrachten en oefeningen stopt. 

6) Ik heb nu niet zoveel tijd, blijf je de Recharge Module aanbieden?

Stel je eens voor hoe het zou zijn als je leven weer in balans is. Dat je in contact staat met je mannelijke én vrouwelijke energie en dat je de vruchten plukt van beide werelden. De Recharge Module kost tijd, maar wat levert het je uiteindelijk in tijd en energie op? De Recharge Module blijft voorlopig beschikbaar, maar het is nog niet bekend voor hoe lang.

7) Wat als ik niet tevreden ben?

Ik heb zoveel vertrouwen in deze online module (zie ook alle positieve reacties op deze pagina) dat ik een “niet tevreden, geld terug-garantie” bied. 

Heb je andere vragen? Stuur gerust een mail naar info@coronameerman.com

Ik volgde de Recharge Module als onderdeel van het Heart|Core Feminine Programma. Ik vond het een heel fijne en leerzame module, waarin ik heb geleerd om beter de schommelingen in mijn energielevels te herkennen én deze beter onder controle te houden.

 Daarbij kwam ik tot de conclusie dat ik eigenlijk al wel een tijdje heel laag in mijn energie zat, terwijl ik me daar niet eens heel bewust van was. In deze module leerde Corona mij goede manieren waarmee ik ervoor kan zorgen dat ik mij weer goed en energiek voel, en hoe ik ervoor kan zorgen dat dat ook zo blijft!

Het is ook nog eens ideaal dat ik de module kon beluisteren via podcast zodat ik dit kon combineren met het wandelen. 

Lisa Koppers – Finance & Risk Data Analyst

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information