fbpx

The Portal to (Y)Our Heart

The Portal to (Y)Our Heart.

Een dag om te verbinden.
Met jezelf – your heart.
Met het grotere – our heart. 

Met 2023.

En met 2024.

Kijk je er naar uit om vanuit reflectie, bewustzijn en verbinding het jaar af te sluiten?

Kom dan zaterdag 30 december naar The Portal to (Y)Our Heart. 

 

Wat is de intentie voor deze dag?

De intentie voor deze dag is om terug te gaan naar onze essentie, terug naar het hart, terug naar liefde, zachtheid en verbinding. 

Als de onderstaande kernwoorden jouw aanspreken is deze dag echt voor jou!

  • hart, liefde, verbinding, zachtheid, cacao
  • vertragen, verlangzamen, stil staan, reflecteren
  • vieren, verbinden, beweging
  • intenties voor 2024 in het veld zetten

Kijk je uit naar:

  • bewust de tijd wil nemen om te reflecteren op 2023
  • om je intenties voor 2024 vanuit je hart te ankeren
  • om te verbinden met anderen en op een bewuste manier het jaar 2023 “uit” te gaan en 2024 “in” te gaan
  • je op de “echte dag” van oud en nieuw al andere verplichtingen hebt staan maar je voelt dat je ook behoefte hebt in deze periode om gelijkgestemde te zien en te ontmoeten en misschien wel vrienden mee te nemen naar the Portal to (Y)Our Heart. 
meld je dan aan voor the Portal to (Y)Our Heart

Alle praktische info:

Datum: zaterdag 30 december

Tijd: 13.00 tot 21.00

Locatie: Concious Academy in Rosmalen (5 km vanaf Den Bosch).
Met OV is het 15 minuten vanaf station Den Bosch.
Gratis parkeren met de auto. 
We zullen ook een groep creëren mocht je willen carpoolen.

Voor wie?
Voor jou! En voor jouw partner, vrienden, familie!
Voor iedereen die ‘m voelt!
Man, vrouw, oud, jong etc. 
Iedereen is super welkom! 

Er is plek voor 77 deelnemers.

 

Programma:

De essentie van de dag is in bewust stil staan bij 2023 en 2024, verbinding met ons hart te maken en het vieren van het leven.

Wat je dus sowieso kunt verwachten is:
– Momenten van vertraging, verstilling om te reflecteren op 2023.
– Een prachtig oud en nieuw ritueel
–  Verbindende cacao ceremonie en mantra’s door Corona, Kelsey & the Universe
– Een Inner Essence journey om vanuit je essentie contact te maken met jouw intentie en jouw thema voor 2024
– Ecstatic Dance door Martyn Zy

Investering: 

  • €144,-

  • Na aanmelding ontvang je direct een email met alle praktische informatie over de dag.

Ervaringen van anderen

Wie organiseert het?

Corona Meerman (co-founder CACAMO, Soul & Strategy Mentor en Sensual Feminine Retreats/Trainingen) organiseert deze dag samen met een fantastisch team zoals Kelsey & The Universe die de mantra’s verzorgen en Martyn Zy die net als vorige editie weer onze DJ zal zijn. 

Voor degene die mij nog niet kennen, mijn naam is dus echt Corona 😉 Mijn ouders hebben mij Corona genoemd vanwege de kring rond de zon en mijn vader noemt mij dan ook altijd “zonnetje”. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Zeeland en ben daarna wel 9 keer verhuisd (o.a. Rotterdam, Noordwijk, Hilversum, Singapore en Bali). Inmiddels ben ik weer terug in het prachtige Zeeuwse Middelburg. 

Ik had lang het gevoel dat ik moest kiezen tussen heel veel dingen in mijn leven tot dat ik ontdekte dat BEIDEN juist balans en die ease, grace en joy geven in mijn leven. 

Dit begon eigenlijk al in mijn studententijd dat ik dacht dat ik een keuze moest maken tussen de opleiding psychologie en bedrijfskunde, uiteindelijk heb ik het beiden gedaan: er zitten zoveel waardevolle elementen in beidenK

 

 

Vervolgens heb ik 5 jaar als manager in de commerciele wereld gewerkt terwijl ik ook al mijn eigen bedrijf in coaching, InnerGuidance journeys, retreats en cacao ceremonies had. 

Inmiddels weet ik dat ik ook niet meer hoef te kiezen tussen in het buitenland te wonen (Bali, Zweden en Portugal) en om de koffie bij de liefste oma’s in dat kleine Zeeuwse dorpje te kunnen. Dat beiden zorgen voor inspiratie, energie en liefde! 

Sinds 2020 heb ik mijn volledig gefocust op mijn eigen bedrijf en ben ik een 2e bedrijf CACAMO Cacao gestart.

Juist de combinatie van  de mannelijke energie voor de juiste focus, strategie en structuur en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie en de combinatie van “de aardse wereld” combineren met de wereld van  “persoonlijke ontwikkeling” en spiritualiteit zorgt voor de ease, grace en fun!

Ik kijk er naar uit om je zaterdag 30 december samen met het hele team te ontmoeten. 

Mocht je nog vragen hebben, laat het mij gerust weten via info@coronameerman.com of Instagram.

We kijken er naar uit om je zaterdag 30 december te ontmoeten!

Met liefde,
Corona & team

Veelgestelde vragen

Wat is het programma?
Het programma zal er ongeveer als volgt uitzien: 

13.00 – 15.00 Welkom & Cacao Ceremony & Mantra met Corona, Kelsey & The Universe
15.00 – 17.00 Inner Essence Journey door Corona & Facilitators
17.00 – 19.00 Avondeten
19.00 – 20.30 Ecstatic Dance met Martyn Zy
20.30 – 21.00 Closing circle
het exacte programma zijn we nog aan het vormgeven.

Hoe bereik ik de locatie?
Je kunt de locatie gemakkelijk met het OV bereiken (15 minutjes vanaf Den Bosch Centraal Station). Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren. We zullen ook een groep maken om samen te kunnen carpoolen.

Wow, 77 mensen dat voelt wel als heel veel?
Yes in totaal is er plek voor 77 deelnemers. Dit klinkt voor sommige gelijk als heel fijn en gezellig en voor sommige klinkt het wat als veel. Ik heb dat zelf namelijk ook altijd (als je bekend bent met Human Design, ik ben een 6/2 en heb in de 2 lijn dus ook echt veel tijd alleen nodig).

1 van onze intenties voor de dag is RUIMTE. Ruimte in de zaal om je eigen plekje te creeren. Ruimte in het programma zodat je even alleen kan zijn, naar buiten kan gaan of juist in verbinding kan zijn met anderen – net waar jij behoefte aan hebt. Daarnaast zal bijvoorbeeld ook de Inner Essence Journey heel fijn voor degene zijn die graag even in hun eigen energie willen zijn. Je zal dan ruim een uur liggen met je ogen dicht en mee genomen worden door mijn stem en muziek. Ruimte voor jezelf dus ♥️

Weet dat er verder nooit iets verplicht is in het programma, dus wil je even niet mee doen, wil je lekker ergens alleen zitten (de Mariakapel is ruim genoeg daarvoor) of wil je even naar buiten – weet dat dit altijd kan en mag.

 

Wat is inbegrepen in mijn kaartje?
Je kaartje geeft toegang tot het hele event (van 13.00 tot 21.00) en is inclusief thee, water, snacks, cacao en een heerlijke verse soep in de avond. 

Voor wie is dit event?
Dit event is voor iedereen (man, vrouw, ondernemer, niet-ondernemer, jong, oud etc) wanneer je voelt dat je dit jaar ook op een verbindende manier wil afsluiten. Dat de champagne, oliebollen en familie wellicht op de 31e komt maar dat de 30e een dag voor jou is. 

Komen de meeste mensen alleen of juist samen?
Tot nu toe zien we in de aanmeldingen dat ongeveer de helft van de deelnemers alleen komt, de andere helft van de deelnemers komt met een vriend(in) of hun partner. 

Komen er ook mannen?
Zeker! In de aanmeldingen tot nu toe zien we dat 1 op de 4 man is. 

Moet ik gaan dansen
Misschien ben je helemaal nieuw (super leuk! welkom!!) nog bij het concept van Ecstatic Dance. Fijn is om dan te weten dat je helemaal niks hoeft te doen. Je hoeft niet te dansen. En het gaat al helemaal niet erom of je mooi kan dansen. Het gaat er om dat je luistert naar wat jouw lichaam en hart je wil vertellen. Soms is dat een beweging, soms is dat even mediteren of in je journal wat dingen opschrijven. Soms is het heel rustig dansen en soms is het heel wild dansen – net waar jou lichaam behoefte aan heeft. Soms is het alleen dansen en soms voel je dat je samen met anderen wil dansen. Alles is hierin mogelijk. 

Waar is het?
De locatie is de prachtige Maria kapel van de Concious Academy.

Het adres is Peter de Gorterstraat 5A, 5248 NS Rosmalen.

Wat kost een kaartje voor deze dag?
Een kaartje is 144,- euro.

Weet jij nu al dat je hierbij wil zijn? Boek dan jouw ticket via de onderstaande knop.

Mantra zingen is nieuw voor mij, ik kan niet zingen?
Geen zorgen, de mantra-band zal dit begeleiden. Het is heel mooi en meditatief om heerlijk je ogen te sluiten en enkel naar de mantra’s te luisteren. Als je voelt dat je wil mee zingen mag dat altijd. Ook hierin gaat het er niet om of je mooi of lelijk zingt (dit zijn sowieso maar labels die we hebben gedacht – wat is eigenlijk mooi? wat is lelijk?). Het gaat meer om de verbinding samen, het openen van jouw keelchakra en je dus vrij voelen om geluid te mogen maken wanneer je dit wilt.

En wat is precies een Inner Essence Journey?
Een Inner Essence Journey gaat door verschillende lagen heen (cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek) door de muziek, de energie en mijn stem. Ik neem je mee op een prachtige journey waarin je soms dingen zult zien of juist voelt of juist gewoon weet (net hoe jouw systeem werkt) wat je mag achterlaten in 2023 en wat je mag uitnodigen voor 2024. De reacties zijn altijd waanzinnig mooi op deze journeys omdat je zo in verbinding bent met je hart en je ziel.

Mocht je nog andere vragen hebben, stuur ons gerust een email op info@coronameerman.com.

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information