fbpx

InnerGuidance: Become what you really are

Een reis naar binnen, een diepgaande ontdekking over jezelf. Werken aan je onderbewustzijn op alle lagen op emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk niveau. Hoe bijzonder zou het zijn en wat voor moois staat je te wachten als je jezelf dit gunt en alles kunt ontvangen zoals het is?

Iets wat altijd al in jou zit waar je (nog) niet bewust van bent, zit diep verstopt en het is tijd om dit vrij te laten. Je wilt meer vertrouwen op je innerlijk kompas, meer verbinding voelen met de mensen om je heen, meer leven in het hier en nu en een energiek en voldaan leven leiden in al zijn puurheid.

Give permission to explore what we are all longing to be – Connected & Free.

Herken je dat...

…je maar blijft twijfelen over die ene keuze?

…dat je zo hard werkt maar je eigenlijk nog niet tevreden bent?

…dat je merkt dat je last hebt van verlatingsangst / bindingsangst?

…dat je voelt dat je jouw volledige potentie wil benutten en jouw impact wilt vergroten?

…dat je gedachten nooit stoppen?

…dat je meer vanuit je hart wil leven maar dat je hoofd elke keer toch de overhand neemt? 

Of verlang je zo naar:

…een sterk innerlijk kompas, waar je op kunt vertrouwen bij beslissingen

…diepgaandere relaties met de mensen om je heen die je meer voldoening geven

…meer in het nu te leven en los te laten wat je niet kunt beïnvloeden

…minder bezig te zijn met wat anderen van jou vinden

…het inzetten van jouw talenten in jouw baan en leven

…energiek ‘s ochtends wakker worden en zin hebben om aan de slag te gaan

No one ever goes into deep, inner searching and finds out: “I am not enough. In fact we find the opposite”

Wat is InnerGuidance?

De InnerGuidance methode is ontwikkelt door Amara Samata. Bij haar heb ik in 2018 de InnerGuidance opleiding gevolgd in Bali. Het is een combinatie van Inner Dance van Pi Villaraza met Tibitaanse wijsheid en Boedhisme. 

Veel mensen die een InnerGuidance sessie hebben ontvangen geven aan dat het 10 keer effectiever is dan een coachingsuur. Dit komt omdat we met zowel het bewuste als het onderbewuste aan de slag gaan en de sessie werkt door alle lagen heen:

– emotioneel
– cognitief
– energetisch
– lichamelijk 

Bekijk deze video voor meer informatie over Amara en het InnerGuidance proces .

Wat kan je van een sessie verwachten?

Een sessie duurt 2 uur (online via ZOOM) en is 222 euro inclusief btw. 

Je hebt nodig:
> een fijne plek waar je kan gaan liggen
> laptop of telefoon 

We starten de sessie eerst met een kennismaking waarbij je kunt aangeven wat je struggel is op dit moment. Daarna kun je gaan liggen op een yogamatje/matras/bank. Met muziek en met mijn stem begeleid ik je door de InnerGuidance Journey heen. 

De sessie is voor iedereen anders. Afhankelijk van jouw thema en “jouw systeem”.  De ene persoon zal meer voelen op fysiek niveau, de ander op emotioneel niveau, weer iemand anders op cognintief niveau en een ander op energetisch niveau (of een combinatie). 

Dit proces is geschikt voor iedereen die bereid is te kijken naar wat de waarheid op dit moment is. Het is voor degenen die willen ontdekken wat gezien wil worden, geheeld wil worden of begrepen wil worden. 

Zodat je jouw volgende stap in het leven kunt zetten: met ease, grace en fun! 

Ik kan je inmiddels verzekeren na de meer dan 100 sessies die ik nu heb gegeven dat nog nooit iemand uit de sessie kwam met het idee “ik ben niet goed genoeg”, je zal juist het tegenovergestelde ervaren! 

 

Wat anderen deelden over hun ervaring

Chantal: “Na een jaar therapie en niet verder komen besloot ik om een 1 op 1 InnerGuidance sessie te doen met Corona. Resultaat: ik heb vertrouwen in mijzelf, kan betere beslissingen nemen en denk niet meer zoveel aan wat anderen van mij vinden” 

R. “Al een aantal jaar ben ik uit balans… Ik boekte een 1 op 1 sessie bij Corona (dan wordt ik automatisch al rustig). De sessie was zo verhelderend – iets uit mijn verleden bleek nog dwars te zitten. Ik voel me nu zoveel beter en als ik even terug ‘val’ denk ik weer aan een heel mooi moment in de sessie en dat helpt me enorm”

Liese: “De InnerGuidance-sessie heeft me laten zien dat het voor mij veilig is – en dat ik het nodig heb – om mijn gevoeligheid steeds meer open te stellen. De sessie hielp me om terug te komen naar die wijsheid van binnen die er altijd is, maar die soms te moeilijk is om mee in contact te komen. Onder begeleiding van Corona in deze sessie hielp ze mij om weer ‘daar’ te gaan. Er kwamen verschillende dingen naar voren, waarbij het belangrijkste voor mij was om meer contact te maken met mijn gevoelige kant, meer rust te nemen, tijd en ruimte te blijven creëren, mezelf niet meer zo hard te pushen. Ik realiseerde me ook dat ik om hulp kan vragen om mijn baarmoeder te ‘herstarten’, haar actief ‘en weer te laten stromen. Corona creëerde een veilige en fijne ruimte, stelde me de juiste vragen en hielp me door een aantal lagen heen.”

Boek jouw sessie

Je kunt direct een sessie boeken door onderstaand contactformulier in te vullen.
Na het invullen van het formulier neem ik contact met je op om een datum te bespreken die voor jou werkt.

Nog een aantal andere ervaringen:

Lisa: “In de sessie kwam ik er achter dat ik mezelf vaak een belofte deed maar het dan niet nakwam. Dit was het antwoord op waarom ik vaak geen nieuwe stappen ondernam – ik was bang dat ik het dan toch niet nakwam. Inmiddels heb ik dit patroon dus volledig doorbroken en geef ik nu zelfs mijn eigen retreats!”

Baydir: “Ik werd me bewust van de structuur en de rollen in mijn familie. Ik realiseerde me hoe belangrijk het voor mij is om in elke situatie grenzen te stellen en de waarheid te spreken. In de sessie heb ik letterlijk mijn wensen en behoeften uitgedrukt, wat erg krachtig was om te doen. Corona haar energie, haar begin, gaf me een heel veilig gevoel en ze creëerde een plek waar alles was toegestaan.”

Michiel: De InnerGuidance sessie heb ik bij Corona gedaan omdat er gelijk een vertrouwd gevoel was. De sessie heeft mij gebracht dat ik vanuit afstand kon kijken naar de relatie tussen mij, mijn vader en mijn broer. Hierdoor kwam ik tot het inzicht dat er veel liefde voor elkaar is en gelijkheid. Terwijl dat in mijn gedachte anders was. Wat voor mij bijzonder was dat dit gewoon in de open ruimte ontstond, zonder dat ik echt met een hulp vraag kwam. De veiligheid die Corona biedt maakte dit mogelijk. Het resultaat is dat de relatie tussen mij, mijn vader en mijn broer nu veel vrijer en gemakkelijker voelt.”

Marcel: “Mijn InnerGuidance-sessie ging over verantwoordelijkheden en onrecht. Ik had verbazingwekkende inzichten waarom ik doe wat ik doe. Zo kon ik mijn eigen verantwoordelijkheid terugnemen van mijn familiesysteem. Daarnaast besefte ik dat ik sorry moest zeggen tegen iemand voor iets wat ik deed toen ik jong was. Ik was me er niet van bewust dat dit nog steeds een impact op mij had. Het was een opluchting om sorry te zeggen. Corona haar begeleiding tijdens de sessie gaf me een heel veilig en vertrouwd gevoel. Het was een zeer effectieve en bijzondere ervaring, die ik iedereen aanbeveel! Ik schrijf deze recensie nu twee maanden later en ik besef dat de inzichten uit de sessie me meer hartruimte hebben gegeven. Ik ben meer ontspannen als ik in de buurt van mijn familie ben en ik voel veel meer zelfliefde.”

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information