fbpx

HEART|CORE One Day Workshop


"Ben je 's avonds in je hoofd nog met je werk bezig, lijkt je to do lijst nooit te eindigen terwijl je eigenlijk meer impact wil maken met je werk en in je leven?"

Tijdens de HEART|CORE workshop leer je een nieuwe manier…

…van balans en je constant energiek voelen.

…om te leven met ease, grace & fun. 

…om je intuïtie en hart te gebruiken en zo meer impact te creëren.

Ontdek het zelf!

Schermafbeelding 2020-05-13 om 09.22.05

Deze workshop is voor jou:

 • Wanneer je merkt dat je ‘s avonds vaak moe bent na een dag werken.
 • Dat je het overzicht kwijt bent en je afvraagt wat er nu echt belangrijk voor JOU is.   
 • Je voelt het verlangen om meer impact te maken met je werk of met je team, maar je weet niet precies hoe.
 • Je bent nu net gestart in een nieuwe functie en bent opzoek naar tools hoe je het beste aan de slag kunt gaan OF je werkt nu al een tijdje voor dezelfde werkgever/dezelfde functie en vraagt je af wat een volgende stap zou zijn.
 • Je gedachten wel een volume knopje lager willen zetten.

Na deze workshop:

 • Weet je hoe je je 10x sneller kunt herpakken wanneer je in een dal zit: te druk, te weinig energie en teveel stress. 

 • Heb je een HEART|CORE Roadmap waar je elke keer op kunt terugvallen wanneer je een beslissing hebt te maken.

 • Ben je direct aan de slag gegaan met 3 veranderingen in je dagelijks leven die een groot effect hebben op zowel je werk als je prive. Wat je een hoop tijd en ellende bespaart! 

Anderen deelden:

“Omdat we veel thuiswerken miste ik het sparren met mensen, daarnaast had ik inspiratie nodig om verder te gaan met mijn zoektocht naar een leuke en passende baan waar ik mijn energie kwijt kan. 

Ik vond het fijn om tijdens de Heart Core workshop te ontdekken dat je in principe alles kunt bereiken als je het op de juiste manier benadert. Ik ga meer nadenken over wat IK ZELF als persoon wil en de juiste tools daarbij in te zetten om te komen waar ik wil zijn.
Z. – International Programmes Officer

“Tijdens de Heart Core workshop heb ik de rust in mijzelf gevonden om te voelen wat voor mij de volgende stap is. Er kwamen geweldige kansen voorbij en ik wilde antwoord op de vraag, wat wil ik nu ECHT ?
Door de rust, ruimte en veilige setting die Corona heeft neergezet, kon in diep in mijn hart gaan voelen, waar mijn passie ligt en besluiten genomen, vanuit mijn hart”

Petra Jongschaap 

“Corona leert je om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken en dat grenzen stellen geen teken van zwakte is maar juist een teken van sterk leiderschap is” 

Silvia Woudberg 

“Corona weet met haar open en enthousiaste houding iedereen te inspireren” 

Lenneke Verhoef 

“Verandering en in beweging blijven om wendbaar en flexibel te zijn zit in Corona haar genen”

Natasja Beijer

Wie ben ik?

Mijn naam is Corona Meerman. Het is mijn missie om het bedrijfsleven, leiderschap, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling te combineren. Ik geloof er sterk in dat op deze manier een nieuwe en meer gebalanceerde manier van leven mogelijk is.  Zelf doe ik dit al  meer dan 10 jaar op die manier. Het begon met het combineren van mijn studies Bedrijfskunde en Psychologie die ik volgde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Later ben ik begonnen met het combineren van mijn managementfunctie en mijn eigen bedrijf dat draait om persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Ik heb het bewijs gevonden dat het allebei kan: je team leiden met ease, grace en plezier EN
de meest effectieve resultaten behalen.

Waar gaat HEART|CORE over?

Leef en leid vanuit je HEART en je CORE.

Van ‘binnen naar buiten’: leven vanuit jouw kern (waarden) , jouw hart en visie in plaats van ‘buiten naar binnen’: wat je denkt dat de wereld, jouw baas en/of jouw medewerkers verwachten.

Wanneer je helemaal jezelf kunt zijn, je weet wat voor jou belangrijk is en je niet meer de ‘rol’ van leidinggevende of professional hoeft te spelen, dan is jouw werk iets wat je met fun, ease and grace kunt doen!
Vanaf dit punt zal je merken dat:

 • Het gebruiken van je hart je een nog effectievere leider maakt
 • Er meer duidelijkheid, balans en energie zal ontstaan
 • Je meer kan bereiken in je leven en met je team

Creëer samen meer authenticiteit, balans en nut!

Wanneer, waar, voor wie?

Deze dag is voor jou als een teamleider, manager of professional, die open staat voor een holistische en authentieke benadering van werken en leven.

De workshop vindt plaats op dinsdag 22 december 10.30 tot 15.30 online. 

Het ticket bedraagt 97 euro incl. btw. 
De groep is maximaal 8 deelnemers. 


Schermafbeelding 2020-05-01 om 14.20.57

Hoe ziet het programma eruit?

Het programma is een combinatie van:
– praktische tools om meer in balans te komen en je energie op de juiste manier in te kunnen zetten.

– maken van de HEART|CORE Roadmap zodat het (weer) helder wordt wat voor jou belangrijk is. 

Zodat je die nieuwe manier van leven en leiderschap kan ontdekken – met ease, grace & fun!

Het volledige programma deel ik nog niet met jullie. Het is namelijk ook goed om niet alle details te weten en overal controle te willen hebben 😉 

Vertrouw erop dat deze dag precies is wat je nodig hebt! 

Wat anderen over Corona zeggen

“Met Corona’s hulp heb ik de stap genomen om mijn leven compleet te veranderen en mijn hart te volgen” 

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.48.27

Van het uitputten van mijn lichaam en mind…

…naar een leven volop passie en liefde. 

Corona heeft me geholpen te realiseren dat als ik mijn leven wil veranderen, dat ik de moed moet hebben om veranderingen door te voeren.  Niet alleen fysiek, maar ook in mijn mindset.

Corona is de meest liefdevolle, vriendelijke en open persoon die ik ken. Daarnaast is ze erg betrokken, resultaatgericht. Meer dan geweldig dus! 

LOTTE SCHOOTS
Business coach & Founder of Sparkle Digital

“Corona heeft me veel zelfvertrouwen gegeven, door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door altijd open en toegankelijk te zijn”

Met Corona werken was erg inspirerend! Ze is twee jaar mijn manager geweest. Door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door open en toegankelijk te zijn heeft ze me veel zelfvertrouwen gegeven.

 Tijdens deze jaren heb ik me gerealiseerd dat een positieve benadering bij elke uitdaging en dicht bij je hart te blijven, je het verste brengt. Hierdoor ben ik zowel in mijn werk- als persoonlijk leven gegroeid. Ik weet dat ik mezelf kan zijn en het werk afkrijg met een glimlach op mijn gezicht!

PAUL VENEMA
Teamleider Operations

“Ze moedigt je aan om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken”  

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.43.52

Corona is een geweldig persoon om mee te werken. Ze neemt altijd de tijd om aandachtig te luisteren en je aan te moedigen om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Door de gesprekken met Corona ben ik me gaan realiseren dat liefde en aandacht onvoorwaardelijk zijn, en dat het belangrijk is om naar jezelf te luisteren. Grenzen stellen is geen teken van zwakte, maar een teken van een sterke leider die zichzelf goed kent.

Ik zou Corona’s Leiderschapsprogramma aanbevelen aan iedereen die denkt dat zijn/haar ontwikkeling een boost kan gebruiken.

SILVIA WOUDBERG
Product Owner Online, Medux

“Ze weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren” 

Binnen NTI heb ik Corona mogen leren kennen als een zeer bijzondere leidinggevende. Ze weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren. Ze heeft oog voor iedereen en geeft een ander het gevoel van waarde te zijn. Met een goede strategische blik en aanpakkersmentaliteit weet ze het team verder te ontwikkelen, projecten te laten slagen en NTI naar een volgend level te tillen. Ze doorziet zaken snel en met haar mensgerichte aanpak geeft ze hier sturing aan. De traingen die ze geeft zijn daarnaast een plezier om bij te wonen. Corona is van grote toegevoegde waarde voor zowel een individu, team als een bedrijf. 

LENNEKE VERHOEF
Teamleider Opleidingsmanagement

“Corona heeft mij in beweging laten komen en mij laten vertrouwen op mijzelf” 

Corona heeft mij in beweging te laten komen en mij stapje voor stapje te laten vertrouwen op mijzelf en mij zelf de intrinsieke motivatie te laten beleven door te gaan staan voor wie ik ben. Corona is een zeer bijzonder mens die als leider in staat is mensen te betrekken en te laten verbinden met de organisatie en de diensten. Ze maakt je “mede eigenaar” van de afdeling en organisatie.  Corona creëert verbinding, spreekt je aan op je talenten en vertrouwt je waardoor je echt oprecht het gevoel hebt er toe te doen, er mag zijn, er oprecht naar je geluisterd wordt zonder een verborgen agenda, waardoor je heel duidelijk je persoonlijke bijdrage aan het succes van de organisatie op je netvlies krijgt. Corona is in staat je onderdeel te maken van veranderingen, successen intents te beleven, maar ook zeer kritisch te zijn op gedrag en het resultaat zodat je in staat bent te groeien en zelf in beweging komt. 

MARK BARTELS
Teamleider Klantcontact

“Een manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten” 

Corona heeft zich binnen NTI laten zien als een manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten. Ze is in staat collega’s en directie mee te krijgen in haar plannen. Plannen die niet zij oplegt of bedenkt, maar die tot stand komen door teamwork. Corona heeft bij NTI o.a. succesvol twee afdelingen samengevoegd tot een groot operations team. Ze houdt van processen optimaliseren in combinatie met het beste uit het team en individuele medewerkers halen. Verandering en in beweging blijven om wendbaar en flexibel te zijn zit in haar genen. Wij hebben daar als NTI volop profijt van gehad. 

NATASJA BEIJER
Commercieel directeur 

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information