HEART|CORE One Day Workshop


"Ben je 's avonds in je hoofd nog met je werk bezig, lijkt je to do lijst nooit te eindigen terwijl je eigenlijk meer impact wil maken met je werk en in je leven?"

Tijdens de HEART|CORE workshop leer je een nieuwe manier…

…van balans en je constant energiek voelen.

…om te leven met ease, grace & fun.ย 

…om je intuรฏtie en hart te gebruiken en zo meer impact te creรซren.

Ontdek het zelf!

Schermafbeelding 2020-05-13 om 09.22.05

Wanneer, waar, voor wie?

Deze dag is voor jou als teamleider, manager of professional, die open staat voor een holistische en authentieke benadering van werken en leven.

De workshop vindt plaats op donderdag 13 augustus en op zondag 16 augustus (10.30 tot 16.30) in Finca Vrij (Zeeland). 

Jouw investering is 147 euro. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en gratis parkeren. 

Per dag zullen er maximaal 9 deelnemers zijn. 
De locatie is ruim opgezet waardoor we gemakkelijk kunnen voldoen aan de covid-19 richtlijnen. 

Reisafstand is 1 uur vanaf Rotterdam; 1 uur en 15 minuten vanaf Breda en Leiden en 1 uur en 45 minuten vanaf Utrecht. 

Schermafbeelding 2020-05-01 om 14.20.57

Hoe ziet het programma eruit?

Je vraagt je waarschijnlijk van alles af: Wat gaan we doen? Is het de moeite waard om naar Zeeland te rijden? Wat haal ik uit de workshop? Hoe ziet het programma eruit?

Terwijl je hart eigenlijk al weet: dit is waar ik bij moet zijn!
En je lichaam al op de knop “aanmelden” wilt drukken.

Maar om ook je gedachten (de mind) gerust te stellen: dit programma is een combinatie van:

– praktische tools om meer in balans te komen en je energie op de juiste manier in te kunnen zetten.
– maken van de HEART|CORE Roadmap zodat het (weer) helder wordt wat voor jou belangrijk is.ย 

Zodat je die nieuwe manier van leven en leiderschap kan ontdekken – met ease, grace & fun!

Het volledige programma deel ik nog niet met jullie. Het is namelijk ook goed voor de mind om niet alle details te kennen en overal controle te willen hebben ๐Ÿ˜‰ย 

Vertrouw erop dat deze dag precies is wat je nodig hebt!ย 

Workshop ruimte Finca Vrij

Tuin Finca Vrij

Lunch ruimte Finca Vrij

Wie ben ik?

Mijn naam is Corona Meerman. Het is mijn missie om het bedrijfsleven, leiderschap, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling te kunnen combineren. Ik geloof er sterk in dat op deze manier een nieuwe en meer gebalanceerde manier van leven mogelijk is. Dit is de manier hoe ik het al 10 jaar doe. Het begon met het combineren van mijn studies Bedrijfskunde en Psychologie die ik volgde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Later ben ik begonnen met het combineren van mijn managementfunctie en mijn eigen bedrijf dat draait om persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit.

Ik heb het bewijs gevonden dat het allebei kan: je team leiden met ease, grace en plezier EN
de meest effectieve resultaten behalen.

Waar gaat HEART|CORE over?

Leef en leid vanuit je HEART en je CORE.

Van โ€˜binnen naar buitenโ€™: leven vanuit jouw kern (waarden) , jouw hart en visie in plaats van โ€˜buiten naar binnenโ€™: wat je denkt dat de wereld, jouw baas en/of jouw medewerkers verwachten.

Wanneer je helemaal jezelf kunt zijn, je weet wat voor jou belangrijk is en je niet meer de ‘rol’ van leidinggevende hoeft te spelen, dan is leidinggeven iets wat je met fun, ease and grace kunt doen!
Vanaf dit punt zal je merken dat:

 • Het gebruiken van je hart je een nog effectievere leider maakt
 • Er meer duidelijkheid, balans en energie zal ontstaan
 • Je meer kan bereiken in je leven en met je team

Creรซer samen meer authenticiteit, balans en nut!

Anderen deelden:

“Corona leert je om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken en dat grenzen stellen geen teken van zwakte is maar juist een teken van sterk leiderschap is”ย 

Silvia Woudberg – Product Owner Medux

“Corona weet met haar open en enthousiaste houding iedereen te inspireren”ย 

Lenneke Verhoef – Teamleiderย 

“Verandering en in beweging blijven om wendbaar en flexibel te zijn zit in Corona haar genen”

Natasja Beijer – Commercieel Directeur

ย 

Deze workshop is voor jou:

 • Wanneer je merkt dat je ’s avonds vaak moe bent na een dag werken.
 • Dat je het overzicht kwijt bent en je afvraagt wat er nu echt belangrijk voor JOU is.ย  ย 
 • Je voelt het verlangen om meer impact te maken met je werk of met je team, maar je weet niet precies hoe.
 • Je bent nu net gestart in een nieuwe functie en bent opzoek naar tools hoe je het beste aan de slag kunt gaan OF je werkt nu al een tijdje voor dezelfde werkgever/dezelfde functie en vraagt je af wat een volgende stap zou zijn.
 • Je gedachten wel een volume knopje lager willen zetten.

Na deze workshop:

 • Weet je hoe je je 10x sneller kunt herpakken wanneer je in een dal zit: te druk, te weinig energie en teveel stress.ย 

 • Heb je een HEART|CORE Roadmap waar je elke keer op kunt terugvallen wanneer je een beslissing hebt te maken.

 • Ben je direct aan de slag gegaan met 3 veranderingen in je dagelijks leven die een groot effect hebben op zowel je werk als je prive. Wat je een hoop tijd en ellende bespaart!ย 

Wat anderen over Corona zeggen

โ€œMet Coronaโ€™s hulp heb ik de stap genomen om mijn leven compleet te veranderen en mijn hart te volgen”ย 

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.48.27

Van het uitputten van mijn lichaam en mind…

…naar een leven volop passie en liefde.ย 

Corona heeft me geholpen te realiseren dat als ik mijn leven wil veranderen, dat ik de moed moet hebben om veranderingen door te voeren.ย  Niet alleen fysiek, maar ook in mijn mindset.

Corona is de meest liefdevolle, vriendelijke en open persoon die ik ken. Daarnaast is ze erg betrokken, resultaatgericht. Meer dan geweldig dus!ย 

LOTTE SCHOOTS
Business coach & Founder of Sparkle Digital

โ€œCorona heeft me veel zelfvertrouwen gegeven, door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door altijd open en toegankelijk te zijn”

Met Corona werken was erg inspirerend! Ze is twee jaar mijn manager geweest. Door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door open en toegankelijk te zijn heeft ze me veel zelfvertrouwen gegeven.

ย Tijdens deze jaren heb ik me gerealiseerd dat een positieve benadering bij elke uitdaging en dicht bij je hart te blijven, je het verste brengt. Hierdoor ben ik zowel in mijn werk- als persoonlijk leven gegroeid. Ik weet dat ik mezelf kan zijn en het werk afkrijg met een glimlach op mijn gezicht!

PAUL VENEMA
Teamleider Operations

โ€œZe moedigt je aan om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken”ย ย 

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.43.52

Corona is een geweldig persoon om mee te werken. Ze neemt altijd de tijd om aandachtig te luisteren en je aan te moedigen om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Door de gesprekken met Corona ben ik me gaan realiseren dat liefde en aandacht onvoorwaardelijk zijn, en dat het belangrijk is om naar jezelf te luisteren. Grenzen stellen is geen teken van zwakte,ย maar een teken van een sterke leider die zichzelf goed kent.

Ik zou Coronaโ€™s Leiderschapsprogramma aanbevelen aan iedereen die denkt dat zijn/haar ontwikkeling een boost kan gebruiken.

SILVIA WOUDBERG
Product Owner Online, Medux

โ€œZe weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren”ย 

Binnen NTI heb ik Corona mogen leren kennen als een zeer bijzondere leidinggevende. Ze weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren. Ze heeft oog voor iedereen en geeft een ander het gevoel van waarde te zijn. Met een goede strategische blik en aanpakkersmentaliteit weet ze het team verder te ontwikkelen, projecten te laten slagen en NTI naar een volgend level te tillen. Ze doorziet zaken snel en met haar mensgerichte aanpak geeft ze hier sturing aan. De traingen die ze geeft zijn daarnaast een plezier om bij te wonen. Corona is van grote toegevoegde waarde voor zowel een individu, team als een bedrijf.ย 

LENNEKE VERHOEF
Teamleider Opleidingsmanagement

โ€œCorona heeft mij in beweging laten komen en mij laten vertrouwen op mijzelf”ย 

Corona heeft mij in beweging te laten komen en mij stapje voor stapje te laten vertrouwen op mijzelf en mij zelf de intrinsieke motivatie te laten beleven door te gaan staan voor wie ik ben. Corona is een zeer bijzonder mens die als leider in staat is mensen te betrekken en te laten verbinden met de organisatie en de diensten. Ze maakt je “mede eigenaar” van de afdeling en organisatie.  Corona creรซert verbinding, spreekt je aan op je talenten en vertrouwt je waardoor je echt oprecht het gevoel hebt er toe te doen, er mag zijn, er oprecht naar je geluisterd wordt zonder een verborgen agenda, waardoor je heel duidelijk je persoonlijke bijdrage aan het succes van de organisatie op je netvlies krijgt. Corona is in staat je onderdeel te maken van veranderingen, successen intents te beleven, maar ook zeer kritisch te zijn op gedrag en het resultaat zodat je in staat bent te groeien en zelf in beweging komt. 

MARK BARTELS
Teamleider Klantcontact

โ€œEen manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten”ย 

Corona heeft zich binnen NTI laten zien als een manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten. Ze is in staat collega’s en directie mee te krijgen in haar plannen. Plannen die niet zij oplegt of bedenkt, maar die tot stand komen door teamwork. Corona heeft bij NTI o.a. succesvol twee afdelingen samengevoegd tot een groot operations team. Ze houdt van processen optimaliseren in combinatie met het beste uit het team en individuele medewerkers halen. Verandering en in beweging blijven om wendbaar en flexibel te zijn zit in haar genen. Wij hebben daar als NTI volop profijt van gehad. 

NATASJA BEIJER
Commercieel directeur 

Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information