Het Heart|Core Programma is vol. Je kunt je aanmelden voor de wachtlijst voor het voorjaar 2021.

Wachtlijst Programma Voorjaar 2021

Impact maken vanuit vrouwelijkheid, vanuit ease, grace en fun.

Jij bent die vrouw die beiden werelden kent: de zakelijke/aardse wereld als ondernemer, werknemer en/of moeder en de persoonlijke ontwikkeling/spirituele wereld. 

Je leeft vanuit het idee dat je al helemaal goed bent zoals je bent en dat er tegelijkertijd altijd ruimte is om te ontwikkelen om te groeien. 

Je bent ontzettend zelfstandig en je red jezelf eigenlijk altijd wel en tegelijkertijd weet je hoe fijn het kan zijn om support te ontvangen, om het samen te doen. 

Je bent tevreden met hoe je leven is, maar… 

…je merkt dat je, als je eerlijk bent, jezelf af en toe ook nog voorbij loopt
…je bent nog zo gewend om hard te werken terwijl je voelt dat dit veel zachter mag
…je beseft je dat je soms nog teveel in de mannelijke energie zit waardoor je je uit balans voelt
…er toch nog wat struggels zijn in je relatie, je werk of je onderneming terwijl je weet dat deze niet nodig zijn

Mmm.. hoe zou dat voelen?

Hoe zou het voor je zijn om je 3 maanden te laten onderdompelen in sisterhood? Samen met vrouwen die net als jou impact (willen) maken, beide werelden kennen en elkaar inspireren en supporten? 

Verbinding maken met jouw vrouw zijn, verzachten, verbinden en delen, zodat er nog meer ruimte ontstaat voor jouw Inner Essence en jouw Inner Sparkle. Om vanuit je hart en jouw intuïtie nog meer te leven vanuit ease, grace en fun. 

– je niet meer alleen te voelen in het volgen van jouw hart. Maar juist zonder oordeel samen te zijn met een prachtige groep vrouwen, samen delen en elkaar te supporten. 
–  de stukken waar het stagneert juist te doorbreken met meer zachtheid, vertrouwen, flow, pleasure en fun! 

– continue balans tussen hoofd, hart en lichaam ervaren in plaats van pieken en dalen in energie en balans. 

– meer ontspanning en rust ervaren in jezelf en in je omgeving. 

– en… even geen moeder, partner, ondernemer, werknemer, vriendin van, dochter van zijn. Maar puur JIJ. 

Mijn intentie

Mijn intentie met het Heart|Core Feminine Programma is dat we meer zachtheid in de wereld brengen, meer vrouwelijkheid in de soms harde lineaire mannelijke wereld. 

Dat het oke is om niet altijd hard te werken, dat het oke is om jezelf niet te forceren in een leven wat eigenlijk niet bij je past, dat het oke is om keuzes te maken die je omgeving “apart” of “raar” vindt. 

Dat deze 3 maanden je nog dichter bij jezelf brengt, bij jouw essentie brengt. Vele momenten van Recharging & Reconnecting ervaart: samen, alleen – in verbinding. 

Dat je ontdekt dat je je vrouwelijke krachten zoals intuitie, communicatie, liefde, zachtheid, vertrouwen en overgave nog meer mag inzetten in het leven zodat je nog meer impact kan maken vanuit ease, grace en fun. 

Give permission to explore what we are all longing to be - Loved, Connected & Free

Nog even voorstellen

Mijn naam is Corona Meerman (30 jaar),  extra bijzondere naam uiteraard in deze tijd. Mijn ouders hebben mij Corona genoemd vanwege de kring rond de zon en mijn vader noemt mij dan ook altijd “zonnetje”. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Zeeland en ben daarna naar de grote stad in Rotterdam verhuisd. 

Waar heel mijn familie nog steeds in hetzelfde dorp woont, bij hun eerste vriend(in) zijn gebleven en inmiddels nu kinderen hebben, nam ik stap voor stap een hele ander weg, mijn weg.

De weg van mijn hart en het combineren van beiden werelden: de “aardse wereld” en de wereld van “persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit”.  

Ik had lang het gevoel dat ik moest kiezen tot dat ik ontdekte dat BEIDEN juist balans geven in mijn leven. 

Zo heb ik zowel psychologie gestudeerd als bedrijfskunde. En heb ik 5 jaar als manager in de commerciele wereld gewerkt terwijl ik ook al mijn eigen bedrijf in coaching, InnerGuidance journeys, retreats en cacao ceremonies had. 

Ook weet ik dat ik niet meer hoef te kiezen tussen in het buitenland te wonen (Bali, Zweden en Portugal) en om de koffie bij de liefste oma’s in Arnemuiden – dat kleine Zeeuwse dorpje – te kunnen. Dat beiden zorgen voor inspiratie, energie en liefde! 

En dat ik de mannelijke energie inzet voor de juiste focus, strategie en structuur in mijn leven en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie. 

Weet ook dat ik tijden heb gekend dat ik totaal doorschoot in de mannelijke energie:  2 studies tegelijk deed, daarnaast 16 uur per week werkte, nog een vrijwilligers baantje had en geen enkele sociale afspraak durfde af te zeggen. Het woord “Nee” was voor mij totaal onbekend. En contact maken met je “Hart” en “Lichaam” kende ik al helemaal niet. Dit patroon zette zich ook nog door tijdens de eerste jaren van mijn carriere als manager waarbij ik ook mijn eigen bedrijf en diverse opleidingen en trainingen combineerde.

Tot dat ik in 2017 naar Bali ging en ik zo in contact kwam met mijn vrouwelijke energie.  Ik ervaarde de essentie van flow, pleasure, ontspanning en verbinding tot in het diepste van mij. 

Dit heeft me zoveel gebracht:
> het vertrouwen op mijn management baan op te zeggen en volledig voor mijn bedrijf te gaan
> het inzicht dat beiden kan en beiden elkaar versterkt. Zoals het wonen in het buitenland en Nederland. Het combineren van de mannelijke kwaliteiten en de vrouwelijke kwaliteiten.
> “nee” zeggen, grenzen aangeven en tijd voor mijzelf nemen

En nog zoveel meer! Ik deel graag alle tools met je tijdens het Heart|Core Feminine Programma. 

Wat ontvang je?

In het Heart|Core Feminine 3 maanden programma ontvang je:

1) 1 op 1 kick off van 30 min online met Corona
Om te bespreken waar je nu vast loopt, wat je intenties zijn en wat er terug gaat komen in het groepsgedeelte en wat we terug laten komen in onze 1 op 1 sessie. 

2) 6 Modules 
Elke module bevat een meditatie, podcast, boek en/of ondersteunende opdracht. Niks is verplicht om te volgen in de modules. Het idee achter Heart|Core is juist dat je alles vanuit ease, grace en flow oppakt of juist niet oppakt 🙂 wat voor jou goed voelt.  

Thema’s zijn:
> invloed van de maan, de seizoenen en je eigen cyclus op gevoelens en productiviteit.
> human design: ben je een projector, manifestor, generator of reflector en hoe kun je dit voor je in plaats van tegen je laten werken? En hoe kun je het beste omgaan met iemand die een ander design heeft? 
> hoe kunnen we onze vrouwelijke kwaliteiten inzetten in een soms harde, zakelijke, lineaire en mannelijke wereld.
> Recharging: hoe balans te vinden in yin en hang, pull en push, aanspannen en ontspannen, alleen en samen, balans in hart, hoofd en lichaam. 
> Reconnecting: verbind je met jouw InnerSparkle en InnerEssence.
> Hoe meer te leven vanuit ease, grace, fun en flow in plaats van pressure en forcing. 

3) 6 Masterclasses / Meeting in Pressence
Daarnaast heeft iedere module een Meeting in Pressence van 2 uur online met de groep.

4) 1 keer een 1 op 1 sessie van 2 a 2,5 uur met Corona (online)

Afhankelijk van jouw intentie zetten we InnerGuiadance (vergelijkbaar met een diepe meditatie/visualisatie/hypnose) in om door diepe patronen heen te breken, meer in contact te komen met jouw vrouwelijke eigenschappen of juist in te zoomen op wat de volgende stappen zijn in jouw toekomst. 

5) One Day Women Retreat (locatie midden NL) 
Samen met deze prachtige groep vrouwen komen we samen voor mooie practices, delen, cacao, dans en nog veel meer moois!

6) Afsluitende Meeting in Pressence
Als afsluiting van een 3 maanden komen we nog 1 keer samen via ZOOM om onze ervaringen te delen. 
  

Praktische informatie

 • We starten 01/04/2021 en ronden af op 30/06/2021
 • Alle data van de online Meetings in Pressence en One Day Retreat worden met de groep afgestemd zodat iedereen er bij kan zijn.
 • Groep bestaat uit 12 sisters
 • 997 euro inclusief btw voor particulieren.
  997 euro exclusief btw voor bedrijven en ondernemers

  Betaling in 3 termijnen is mogelijk.

 • Tip: geef het als kosten op in je onderneming of check bij je werkgever of je dit programma mag volgen van het coachings/opleidingsbudget wat je per jaar ontvangt – meer dan de helft van de oud deelnemers hebben dit vergoed gekregen vanuit hun werkgever (o.a. Rabobank, TU Delft, Audax, BAS Consultancy en KPN)

  Of… gun jezelf gewoon dit cadeau waar je de rest van je leven met veel dankbaarheid naar terug zult kijken!  

Wat anderen delen over het Heart|Core Femine programma:

Ik verlangde naar meer verbinding met mezelf om te kunnen en durven leven vanuit intuïtie en vertrouwen.  

De eerste InnerGuidance sessie heeft mij onwijs geholpen om mijn doel concreet te maken en daar met focus de komende maanden aan te werken. Daarnaast heeft Corona voor mij een persoonlijke Yin Yoga les gemaakt op basis van mijn energiebanen, als houvast en ondersteuning om mijn doel te behalen.  

We zijn nu een maand onderweg en ik ervaar nu al zo veel meer verbinding met mezelf.  Als vrouw hebben we vaak de neiging om in het plaatje te willen passen. Door te pleasen en onszelf te willen bewijzen geven we vaak meer ruimte weg dan dat we innemen. We zijn geneigd om onszelf veel kleiner te maken dan we werkelijk zijn. Terwijl er juist ook vrouwelijke kracht nodig is, zachtheid, diepgang en verbinding en dat leer je in dit programma.  

Ik ervaar dit programma als super mooi en compleet – één groot cadeau voor mezelf! 

Iris Kaspers (38 jaar, Amersfoort – Marketing & Communicatie Manager)

Ik heb mee gedaan met het Heart|Core Femine programma omdat ik nog meer mijn zachte vrouwelijke krachten wil inzetten en de flow in mijn bedrijf te brengen. 

De 1 op 1 Inner Guidance sessies van Corona hebben daar zo aan bij gedragen. Ik voelde me zo ontzettend gezien, veilig en gedragen door haar. 

Daardoor kon ik me helemaal laten gaan en heb ik weer een stuk mogen helen en prachtige diepgaande inzichten mogen ontvangen.

Ik ben intens dankbaar🙏🏻

Corona ik vind je geweldig ❤️

Chantal Schenk, moeder van 3 dochters en ondernemer

 

Het hele programma samen maakt het zo waardevol!  De band van de sisters voelt zo vertrouwd, support van alle kanten, niets is raar en alles mag er zijn! ❤️

De toevoeging van de persoonlijke Inner Guidance sessies zijn geweldig. Ik wist niet dat 2 uur op een matras liggen met de support van Corona naast mij, mijn hele leven zo positief kon veranderen! ✨

Danielle Geerling (30 jaar, Rotterdam – Proces & Ketenmanager KPN)

Na 5 minuten tijdens de 1 op 1 sessie had ik  ik al een enorme doorbraak, waardoor ik nu vanuit zoveel meer support, ease en vertrouwen leef.

Daarnaast zijn de Meetings in Pressence zo waardevol, om echt open en eerlijk te delen met elkaar.

Door meer kennis over yin, yang, balans, maan, seizoenen, human design en vrouwelijkheid heb ik nu een betere balans gecreëerd in mijn leven. Waar ik voorheen nog wel eens uitschoot naar extreem yin: heel de dag ontspannen en weinig focus hebben naar extreem yang: continue aan staan en met mijn bedrijf bezig zijn – weet ik nu hoe ik de balans kan vinden en zowel yin als yang kan inzetten op het juiste moment in mijn leven zowel prive als werk.  

Lotte Schoots (30 jaar, Rotterdam – ondernemer)

Veelgestelde vragen:

1) Wat als ik een Meeting in Pressence mis?

Dit is geen probleem, alle sessies worden opgenomen. Je kunt ze dus later terugkijken. 

Ook is er niks in dit programma verplicht – ik houd zelf namelijk totaal niet van moeten ;). Dus je kunt er gewoon uithalen wat voor jou goed voelt en aanwezig zijn bij de onderdelen van het programma die goed voelen. 

Flow in plaats van Forcing.

Pleasure in plaats van Pressure. 

2) Wat is InnerGuidance precies?

InnerGuidance kun je vergelijken met een diepe visualisatie / hypnose. We werken daarbij op alle lagen: emotioneel, cognitief, energetisch en lichamelijk. Bijna iedereen geeft aan dat dit vele malen effectiever is dan enkel op het cognitieve niveau werken met bijvoorbeeld een coach of psycholoog. Dit komt omdat we bij InnerGuidance met het onderbewuste werken. Hierdoor krijg je informatie naar boven die je normaal met enkel de cognitieve laag niet bij zou komen. 

3) Waar gebruik je de 1 op 1 sessie voor?

In de 1 op 1 kick-off bespreken we jouw intenties en jouw verlangens. Hierin stemmen we af welke vraagstukken aanbod komen en welke onderwerpen we beter in een 1 op 1 sessie kunnen behandelen. 

Om je een beeld te geven welke onderwerpen, struggels en vraagstukken de vrouwen uit de vorige groep hadden en gebruikte voor de 1 op 1 sessies:

> meer flow in haar onderneming creeren
> betere balans tussen geven en ontvangen
> meer rust en ruimte creeren voor haarzelf
> ervaring vanuit een eerdere relatie loslaten die haar huidige relatie nog beinvloeden
> zachtheid inzetten in werk en gezin

 

4) Ik heb nog een andere vraag...

Mail me op info@coronameerman.com of app me even op 0611195486. Dan bellen we even :)!

 

Het Heart|Core Programma is vol. Meld je aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste alle informatie.

Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information