fbpx

HEART|CORE Coaching

HEART|CORE COACHING SESSIE


Ben je het overzicht kwijt? Begin je aan jezelf te twijfelen? Neem je de stress van je werk ook mee naar huis?

Of gaat alles juist goed maar wil je je proactief blijven ontwikkelen?

Hoe zou het zijn wanneer je:

 • meer overzicht, rust en helderheid ervaart?
 • nieuwe tools leert om te werken met meer gemak en plezier in plaats van onrust en stress?
 • en dat diezelfde tools ook nog eens zorgen voor het beste resultaat?

Hoe zou het voelen om:

 • een grotere impact te kunnen maken in je werk en op persoonlijk vlak?
 • je eigen visie te creëren zodat jij (en je gehele team)n meer voldoening haalt uit het werk en er automatisch een betere samenwerking ontstaat?
 
 
Schermafbeelding 2020-05-13 om 09.22.05
En tot slot misschien nog wel het allerbelangrijkste:
 • meer te leven in het nu door de dingen echt los te laten die je niet kunt veranderen of die niet belangrijk zijn. 

 • je vol vertrouwen te voelen en volledig jezelf te kunnen zijn in jouw functie. 

Boek jouw coaching sessie

Gun jezelf die rust, dat nieuwe inzicht of juist dat vertrouwen op die belangrijke beslissing te maken en boek een sessie. 

In een functie als leidinggevende of als professional doe je al zoveel alleen: zelf beslissingen maken, projecten zelf uitwerken en de werkzaamheden voor jezelf bepalen – hoe fijn zou het zijn wanneer er iemand volledig voor jou is? Om te sparren, om te luisteren, om je te laten zien datgene wat je zelf net niet kon zien, jouw eigen blinde vlek?

In dit uur ben ik er volledig voor jou zodat je met nieuwe inzichten en nieuwe energie verder aan de slag kan gaan. 

 

Ik deel met je mijn unieke “toolbox” door mijn achtergrond in psychologie en bedrijfskunde qua opleidingen, mijn ervaring als manager van diverse afdelingen en diverse teams en de unieke manier in het combineren van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. 

Een coachingsessie is online en duurt 1 uur. Na het boeken van de sessie zal ik binnen 24 uur contact met je opnemen om een datum en tijd in te plannen. Heb je eerst nog een vraag? Laat het mij weten!

 

Een coaching sessie is voor jou:

 • Wanneer je een functie hebt als leidinggevende of als professional (denk aan business analist, projectleider, HR adviseur, trainer).
 • Wanneer je op dit moment of vast loopt in een project, vast loopt met je team of vast loopt in je eigen gedachten (denk aan perfectionisme, compenseren, te veel met werk in je hoofd bezig zijn, je vind van jezelf dat je het alleen moet doen) 
 • Of juist wanneer je je goed voelt en je deze stijgende lijn wil doorzetten en wil blijven investeren in je persoonlijke ontwikkeling. 

Na de coaching sessie:

Uiteraard verschilt dit per persoon en wat het vraagstuk is, maar over het algemeen delen mensen:

 •  dat ze weten welke stap ze nu gaan nemen
 •  dat ze minder onrust ervaren
 •  dat ze zien waar het “mis” ging en dit weten te voorkomen in een volgende situatie 
 •  dat ze een betere balans weten te vinden tussen werk en thuis
 • dat de stress, onrustige gedachten, het piekeren en de onzekerheid enorm is verminderd 
 • dat ze meer (zelf) vertrouwen hebben


  En… eigenlijk iedereen zegt… oo ik heb spijt dat ik niet veel eerder aan de slag ben gegaan met een coach. Ik heb het mijzelf veel te lang onnodig moeilijk gemaakt.

Referenties

“Ze weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren” 

Binnen NTI heb ik Corona mogen leren kennen als een zeer bijzondere leidinggevende. Ze weet met haar open en enthousiaste houding een team mee te krijgen en te inspireren. Ze heeft oog voor iedereen en geeft een ander het gevoel van waarde te zijn. Met een goede strategische blik en aanpakkersmentaliteit weet ze het team verder te ontwikkelen, projecten te laten slagen en NTI naar een volgend level te tillen. Ze doorziet zaken snel en met haar mensgerichte aanpak geeft ze hier sturing aan. De traingen die ze geeft zijn daarnaast een plezier om bij te wonen. Corona is van grote toegevoegde waarde voor zowel een individu, team als een bedrijf. 

LENNEKE VERHOEF
Teamleider Opleidingsmanagement NTI

“Corona heeft mij in beweging laten komen en mij laten vertrouwen op mijzelf” 

Corona heeft mij in beweging te laten komen en mij stapje voor stapje te laten vertrouwen op mijzelf en mij zelf de intrinsieke motivatie te laten beleven door te gaan staan voor wie ik ben. Corona is een zeer bijzonder mens die als leider in staat is mensen te betrekken en te laten verbinden met de organisatie en de diensten. Ze maakt je “mede eigenaar” van de afdeling en organisatie.  Corona creëert verbinding, spreekt je aan op je talenten en vertrouwt je waardoor je echt oprecht het gevoel hebt er toe te doen, er mag zijn, er oprecht naar je geluisterd wordt zonder een verborgen agenda, waardoor je heel duidelijk je persoonlijke bijdrage aan het succes van de organisatie op je netvlies krijgt. Corona is in staat je onderdeel te maken van veranderingen, successen intents te beleven, maar ook zeer kritisch te zijn op gedrag en het resultaat zodat je in staat bent te groeien en zelf in beweging komt. 

MARK BARTELS
Teamleider Klantcontact NTI

“Een manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten” 

Corona heeft zich binnen NTI laten zien als een manager die gaat voor het resultaat zonder daarbij de mens te vergeten. Ze is in staat collega’s en directie mee te krijgen in haar plannen. Plannen die niet zij oplegt of bedenkt, maar die tot stand komen door teamwork. Corona heeft bij NTI o.a. succesvol twee afdelingen samengevoegd tot een groot operations team. Ze houdt van processen optimaliseren in combinatie met het beste uit het team en individuele medewerkers halen. Verandering en in beweging blijven om wendbaar en flexibel te zijn zit in haar genen. Wij hebben daar als NTI volop profijt van gehad. 

NATASJA BEIJER
Commercieel directeur NTI

 

“Met Corona’s hulp heb ik de stap genomen om mijn leven compleet te veranderen en mijn hart te volgen” 

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.48.27

Van het uitputten van mijn lichaam en mind…

…naar een leven volop passie en liefde. 

Corona heeft me geholpen te realiseren dat als ik mijn leven wil veranderen, dat ik de moed moet hebben om veranderingen door te voeren.  Niet alleen fysiek, maar ook in mijn mindset.

Corona is de meest liefdevolle, vriendelijke en open persoon die ik ken. Daarnaast is ze erg betrokken, resultaatgericht. Meer dan geweldig dus! 

LOTTE SCHOOTS
Business coach & Founder of Sparkle Digital

“Corona heeft me veel zelfvertrouwen gegeven, door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door altijd open en toegankelijk te zijn”

Met Corona werken was erg inspirerend! Ze is twee jaar mijn manager geweest. Door aandachtig te luisteren, effectief advies te geven en door open en toegankelijk te zijn heeft ze me veel zelfvertrouwen gegeven.

 Tijdens deze jaren heb ik me gerealiseerd dat een positieve benadering bij elke uitdaging en dicht bij je hart te blijven, je het verste brengt. Hierdoor ben ik zowel in mijn werk- als persoonlijk leven gegroeid. Ik weet dat ik mezelf kan zijn en het werk afkrijg met een glimlach op mijn gezicht!

PAUL VENEMA
Teamleider Operations

“Ze moedigt je aan om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken”  

Schermafbeelding 2020-05-26 om 11.43.52

Corona is een geweldig persoon om mee te werken. Ze neemt altijd de tijd om aandachtig te luisteren en je aan te moedigen om situaties vanuit verschillende perspectieven te bekijken.

Door de gesprekken met Corona ben ik me gaan realiseren dat liefde en aandacht onvoorwaardelijk zijn, en dat het belangrijk is om naar jezelf te luisteren. Dat grenzen stellen is geen teken van zwakte, maar een teken van een sterke leider die zichzelf goed kent.

Ik zou Corona’s Leiderschapsprogramma aanbevelen aan iedereen die denkt dat zijn/haar ontwikkeling een boost kan gebruiken.

SILVIA WOUDBERG
Product Owner Online, Medux

Of kom naar de workshop!

Deze workshops geeft je hands-on tools om zelf meer in balans te komen: 

– minder doen, meer zijn
– minder denken, meer voelen

De nieuwe manier van leidinggeven en leven!  

Klaar om je team en je leven te leiden met ease, grace en fun? Meld je dan aan :)! 

Wil je ALL-IN gaan?

Ga dan voor het HEART|CORE 3 maanden 1 op 1 coachings programma! 

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information