HeartCore Circle

Jouw plek.

Jouw plek waarbij je:

 • bewust momenten creert om stil te staan en te reflecteren waardoor je meer vanuit ease, grace en joy gaat ondernemen en leven. 
 • (opnieuw) verbind met jouw soul-mission en met jouw eigen manier van leven en ondernemen. Zodat het je energie geeft in plaats van energie kost. 
 • een gevoel ervaart van thuiskomen, jouw soul family samen met een groep van 33+ vrouwelijke ondernemers (to be) die de wereld een stukje mooier maken. 

Jouw plek.

Jouw plek waarbij je: 

 • vanuit ontspanning weer  de juiste stappen kunt maken
 • ontdekt wat de JUISTE dingen zijn om te doen in plaats van ALLES te doen
 • uitzoomt en ziet wat er daadwerkelijk belangrijk is. 

Moving from PRESSURE to PLEASURE

The world needs YOU.

De wereld en jouw omgeving (jouw kanten, familie/gezin vrienden) hebben JOU nodig. Jouw in jouw puurste vorm, in jouw True Essence. 

Want waar ik in geloof is dat verandering ontstaat van binnenuit. 

Vanuit jouw HEART & CORE.

NIET vanuit regels van buitenaf, vanuit de overheid die bepaald wat wel of niet mag of vanuit andere systemen. 

Door onszelf te HERINNEREN (to remember) aan onze True Self, ons Heart, onze Core ben ik er van overtuigd dat we vervolgens een liefdevollere en zachtere omgeving creëren voor iedereen om ons heen. Voor de wereld.

Ondernemen en leven met meer ease, grace en joy. 

Want nee, het hoeft niet meer zwaar te zijn, het hoeft niet meer moeilijk te zijn en je hoeft er niet meer hard voor te werken.

Het enige wat je hoeft te doen is JOU te ZIJN. Jouw volledige potentie te omarmen. Stil staan. Zijn. Uitzoomen. Opnieuw de keuze te maken voor LIEFDE. 

 

Moving from FORCING to FLOW

Van lineaire energie naar spirals

Voel je het ook? Dat we aan het verschuiven zijn van overwegende mannelijke lineaire energie in ons leven en in onze maatschappij: doen, focus, strategie, planning, controle en forceren

naar meer vrouwelijke spiralende energie: zachtheid, zijn, ontspanning, vertrouwen en flow. 

Dat “oude strategieen” en “truckjes” in je bedrijf niet meer goed voelen of zelfs niet meer werken? Dat je voelt dat het op een nieuwe manier mag – van vrouwelijkheid en zachtheid. 

 

In deze transitie van het oude naar het nieuwe, van lineair naar spirals, vallen we af en toe nog terug op oude patronen.

Herken je die oude patronen van:

– jezelf af en toe nog voorbij lopen

– vasthouden aan strategieen/producten/mensen die eigenlijk niet meer goed voelen, maarja je had het zo afgesproken of zo bedacht.
– stiekem toch best vaak weer hard aan het werken
– nog niet volledig jou durven zijn
– andere pleasen, te veel te geven aan jouw klanten en daarbij jezelf opnieuw vergeten
– af en toe uit balans voelen
– nog niet volledig vanuit je hart en zielsmissie jezelf te durven laten zien en te leven 

 

Heart Core Circle bestaat uit:

33+ ondernemers (to be) die vanuit hun hart impact maken in de wereld

Momenten van uitzoomen, reflectie en opnieuw connecten met jouw soul mission.

2 x per maand een impactvolle ceremonie en extra tips & tools

Intenties die ook realiteit worden

We kunnen nog zoveel intenties zetten en visionboards maken maar ik geloof er in dat je daar ook daadwerkelijk tijd en aandacht aan moet besteden.

– momenten in je agenda te hebben voor jou! Want voordat je het weet is 2021 weer voorbij en heb je weer als voornemen om meer tijd voor jezelf te maken. 

– elke maan(d) je bewust te ontwikkelen doordat je de tijd neemt om met iedere Nieuwe Maan (kleine) stappen en intenties te zetten en met Volle Maan bewust los te laten wat niet meer past, wat niet meer klopt.  

– een groep van vrouwen om je heen die zoals ik dat noem A spelers zijn: ze supporten jou en ze geven je energie! In plaats van vriendinnen die je onzeker maken of alleen maar energie kosten. 

En niet alleen voor jou

Weet dat je dit niet alleen voor jezelf doet.

Maar dat je het voorbeeld bent voor iedere man en vrouw om je heen. 

 

I AM CALLING YOU IN to step up en om dit voorbeeld te zijn voor je omgeving, voor jouw team, voor jouw klanten, voor jouw gezin, voor jouw vriendinnen.

Dat het leven ook anders kan, zachter kan en met veel meer allignment vanuit jouw soul-mission. 

Wat ontvang je?

 1. Iedere maan(d) een Nieuwe Maan Ceremonie*: bewust de tijd nemen stil te staan bij jouw intenties van dit jaar en specifiek voor deze maancyclus. Deze ceremonie is ook toegankelijk voor vrouwen die niet mee doen met de HeartCore Circle.
 2. Iedere maan(d) een Volle Maan Ceremonie*: bewust de tijd nemen om los te laten.  Deze ceremonie zal alleen toegankelijk zijn voor de vrouwen die mee doen met de HeartCore Circle. Dit zodat we echt de diepte in kunnen gaan tijdes deze ceremonies en ik zal soms ook hele speciale gastdocenten uitnodigen. 

  *in de maanden juli en augustus vinden er i.v.m. zomerstop geen maanceremonies plaats.

3. Besloten Instagram Account waarbij je:
– bij de nieuwe maan kunt delen wat je intenties zijn voor deze maan(d) cyclus.
– bij de volle maan kunt delen wat je los laat
– om tips kan vragen aan andere vrouwelijke ondernemers (to be)
– je inspiratie kan delen

4. Besloten Instagram Account waar ik:
– extra tips en tools geef 

 
Alle onderdelen zijn optioneel en de opnames blijven 1 week beschikbaar mocht je er niet bij kunnen zijn. 

No pressure. Only pleasure. 

Over mij

Mijn naam is Corona Meerman (31 jaar),  extra bijzondere naam uiteraard in deze tijd. Mijn ouders hebben mij Corona genoemd vanwege de kring rond de zon en mijn vader noemt mij dan ook altijd “zonnetje”. Oorspronkelijk kom ik uit een klein dorpje in Zeeland en ben daarna wel 9 keer verhuisd. Inmiddels woon ik heel fijn in Ridderkerk, bij Rotterdam. 

Ik had lang het gevoel dat ik moest kiezen tussen heel veel dingen in mijn leven tot dat ik ontdekte dat BEIDEN juist balans en die ease, grace en joy geven in mijn leven. 

Dit begon eigenlijk al in mijn studententijd dat ik dacht dat ik een keuze moest maken tussen de opleiding psychologie en bedrijfskunde, uiteindelijk heb ik het beiden gedaan: er zitten zoveel waardevolle elementen in beiden!

Vervolgens heb ik 5 jaar als manager in de commerciele wereld gewerkt terwijl ik ook al mijn eigen bedrijf in coaching, InnerGuidance journeys, retreats en cacao ceremonies had. 

Inmiddels weet ik dat ik ook niet meer hoef te kiezen tussen in het buitenland te wonen (Bali, Zweden en Portugal) en om de koffie bij de liefste oma’s in dat kleine Zeeuwse dorpje te kunnen. Dat beiden zorgen voor inspiratie, energie en liefde! 

Sinds 2020 heb ik mijn volledig gefocust op mijn eigen bedrijf. Ik zie dat mijn bedrijf  zo snel succesvol is geworden (en zelfs nu een 2e bedrijf CACAMO B.V. gestart) door dat ik zowel de mannelijke energie inzet voor de juiste focus, strategie en structuur en de vrouwelijke energie inzet voor creativiteit, ontvangen en inspiratie. 

Juist de combinatie van “de aardse wereld” combineren met de wereld van  “persoonlijke ontwikkeling” en spiritualiteit zorgt voor de ease, grace en fun!

Corona_queen-4

Weet ook dat ik niet altijd die combinatie van die mannelijke energie en vrouwelijke energie kon maken. Er waren tijden dat ik totaal doorschoot in de mannelijke energie:  2 studies tegelijk deed, daarnaast 16 uur per week werkte, nog een vrijwilligers baantje had en geen enkele sociale afspraak durfde af te zeggen. Het woord “Nee” was voor mij totaal onbekend. En contact maken met je “Hart” en “Lichaam” kende ik al helemaal niet. Dit patroon zette zich ook nog door tijdens de eerste jaren van mijn carriere als manager waarbij ik ook mijn eigen bedrijf en diverse opleidingen en trainingen combineerde.

Tot dat ik in 2017 naar Bali ging en ik zo in contact kwam met mijn vrouwelijke energie.  Ik ervaarde de essentie van flow, pleasure, ontspanning en verbinding tot in het diepste van mij. 

Dit heeft me zoveel gebracht:
> het vertrouwen op mijn management baan op te zeggen en volledig voor mijn bedrijf te gaan
> het inzicht dat beiden kan en beiden elkaar versterkt. Zoals het wonen in het buitenland en Nederland. Het combineren van de mannelijke kwaliteiten en de vrouwelijke kwaliteiten.
> leven vanuit mijn soul-mission: vrouwelijke ondernemers die bijdrage aan de Nieuwe Wereld te supporten om vanuit hun hart en zielsmissie te leven en te ondernemen
> 2 succesvolle bedrijven waar ik met ease, grace en joy voor werk zonder mijzelf te pushen of heel veel uur te maken
> “nee” zeggen, grenzen aangeven en tijd voor mijzelf nemen

En nog zoveel meer! Ik deel het met alle liefde in onze HeartCore Circle. 

No pressure.
Only pleasure.

Thema's

De thema’s waar we mee werken tijdens de ceremonies zijn essentieel voor jou als ondernemer. Denk aan:

 • Wat is jouw zielsmissie?
 • Wat werkt er voor JOU in jouw bedrijf?
 • Wat is je patroon met geven en ontvangen?
 • Hoe zit het met je money mindset?
 • Waar in je leven en bedrijf mag je meer de mannelijke energie in zetten (doen, focus, strategie, planning) 
 • En waar meer de vrouwelijke energie (vertrouwen, ontspanning, zijn)
 • Hoe staat het met jouw zelfvertrouwen? Durf je jezelf helemaal te laten zien in jouw bedrijf en op social media? Of houd je nog rekening met wat vrienden of familie er van vinden? 
 • Het aantrekken van jouw ideal klant via het magnetisch veld in plaats van duwen en trekken. 
 • De prijzen te durven vragen die je waard bent.
Elke maand pakken we 2 verschillende thema’s (1 bij de Volle maan en 1 bij de Nieuwe maan)

Jouw Investering

Jouw investering in je eigen ontwikkeling en groei, je eigen rustmomenten en jouw vrouwelijkheid: 

 • 33,33 euro per maand (incl. btw)
 • De betaling wordt automatisch per maand afgeschreven. 
 • Je kan je iedere maand gewoon weer afmelden. Dit doe je voor de 1e van de maand. 
Ik zie dit echt als een commitment aan jezelf. Een commitment om even stil te staan, te reflecteren en vervolgens de JUISTE keuzes te maken. 

Wat anderen delen:

Reacties na de Nieuwe Maan Ceremonie van 11 februari waar het thema Feminine Essence was:

Zie ik je in de Circle? Ik kijk er naar uit!
Liefs, Corona

Wat nog meer vrouwen deelden:

Veelgestelde vragen

1) Wanneer zijn de Volle en de Nieuwe Maan Ceremonies

De volle en de nieuwe maan vallen altijd op andere data. Alvast voor de komende die maanden heb ik ze op een rijtje voor je gezet. 

– 7 september Nieuwe Maan Ceremonie
– 21 september Volle Maan Ceremonie
– 6 oktober Nieuwe Maan Ceremonie
– 20 oktober Volle Maan Ceremonie

De ceremonies zijn altijd van 20.00 tot 21.45 en je krijgt automatisch de opname in je mailbox.
Je kunt de ceremonie dus altijd op een later moment terug kijken (opname blijft 1 week beschikbaar)

2) Wat kost de HeartCore Circle?

33,33 euro per maand

3) Wat ontvang ik?

Elke maand:
1) Nieuwe Maan Ceremonie
2) Volle Maan Ceremonie
3) Besloten Instagram Community
4) Extra tips en tools van Corona via de Besloten Instagram Community

4) Wanneer wordt de betaling afgeschreven?

Op de datum dat je je hebt aangemeld. Dus stel je meldt je 5 mei aan, dan betaal je dan 33,33 euro.
De volgende 33,33 euro wordt dan 5 juni afgeschreven. 

5) Wanneer kan ik mij aanmelden?

Op elk moment kan je je aanmelden en je wordt dezelfde dag nog toegelaten tot de HeartCore Circle.

6) Hoe lang ben ik lid als ik me aanmeld?

Ik hou niet van memberships waar je nooit meer vanaf kunt komen. Je kunt je dus gewoon elke maand afmelden. Doe dat voor de 1e van de maand. Meld je je niet af, dan loopt het gewoon elke maand door. Dus stel je geeft op 26 april aan dat je je wil afmelden, dan wordt de 33,33 euro niet meer in mei afgeschreven. 

7) Kan ik ook een losse ceremonie bijwonen zonder de cirkel?

Alleen de Nieuwe Maan Ceremonie kun je los bijwonen. Klik hier om daar een los kaartje voor 22,22 euro voor aan te schaffen. De Volle Maan Ceremonies houd ik bewust alleen voor de Circle zodat we daar nog meer de diepte in kunnen gaan met elkaar en speciale gastdocenten kan uitnodigen. 

8) Wat als ik er niet bij kan zijn?

Geen probleem, de opname van de volle en de nieuwe maan ceremonies kun je een week lang terug bekijken.
Het besloten instagram is uiteraard altijd beschikbaar voor je. 

9) Voor wie is de HeartCore circle?

Voor vrouwelijke ondernemers of vrouwen die de droom hebben om ondernemer te worden.
De circle is voor vrouwen die nog meer vanuit hun zielsmissie, vanuit hun hart en vanuit hun vrouwelijke energie willen ondernemen en leven.  Ze voelen dat het leven zachter mag, dat ze meer momenten van reflectie in hun leven mogen inbouwen en die het fijn vinden om andere like-minded souls te ontmoeten. Samen de diepte in. Opnieuw verbinden met jouw Hart. Jouw Core. Om vanuit daar de juiste keuzes maken en een impact creëren voor de mensen en de wereld om je heen.  

10) Wat doen we precies tijdens de ceremonies?

De avond zal een combinatie zijn van meditatie, InnerGuidance en een aantal reflectie vragen.

Je kunt de hele sessie gewoon vanuit je woon/slaapkamer mee doen met een opgeladen telefoon of laptop :).
Je hoeft alleen maar te liggen en te luisteren naar de muziek en mijn stem. Het is fijn dat je in een ruimte bent waar je niet gestoord wordt door anderen. 

Er zullen een aantal Volle Maan Ceremonies zijn waarbij we juist iets anders gaan doen dan InnerGuidance maar dat houd ik nog even geheim 🙂 

Alle verdere praktische informatie en de ZOOM link ontvang je na aanmelding. 

11) Wat is InnerGuidance precies

Je kunt InnerGuidance vergelijken met een diepe meditatie/visualisatie waarbij we naar je onderbewuste gaan. Je kunt namelijk nog zo’n goede bedrijfsstrategie hebben maar als je ‘m niet voelt dan werkt het niet. Wanneer er onbewust nog blokkades zitten op het ontvangen van geld, de verantwoordelijkheid dragen van de hoeveelheid klanten, van niet helemaal jezelf te durven laten zien of niet genoeg tijd nemen voor jezelf, dan merk je dat in je leven en in je bedrijf. 

Met InnerGuidance gaan we daar dus mee aan de slag. Zodat je kunt leven en ondernemen vanuit die joy, ease en grace. InnerGuidance komt vanuit Amara Samata (Bali) werkt op verschillende lagen: cognitief, emotioneel, energetisch en fysiek. Het kan dus zo zijn dat je de ene keer een bepaald cognitief inzicht hebt (een naam voor je nieuwe programma), de andere keer vooral dat je benen bijvoorbeeld wat willen bewegen (releasen van stagnerende energie) en er op die manier iets in je systeem in beweging komt, en weer een andere keer er vooral emoties loskomen (nieuwe ruimte creeren in jouw ziel).

Het beste is het om het gewoon te ervaren 🙂

12) Wat is jouw visie op maanceremonies?

Ik geloof zeker in de kracht van de maan. De maan is immers verantwoordelijk voor eb en vloed op zee niveau. Wij als mens bestaan voor 70% uit water, dus het voelt voor mij niet vreemd dat de maan invloed heeft op ons.

Echter zie ik de maanceremonies vooral als een stukje pro-actief leiderschap: bewust elke maan(d) je intenties zetten met nieuwe maan: “Wat is voor mij belangrijk?” “Welke stappen wil ik deze maancyclus maken?” en bewust welke maan(d) loslaten met volle maan: “Welke (onhandige) gedachten mag ik loslaten?” en “Welk patroon en welke acties mag ik veranderen?”

Op die manier “overkomt” het leven je niet maar neem je veel meer zelf de regie. Een stuk pro-actief leiderschap dus. 

Door InnerGuidance Journeys in te zetten ontdek je op een diep en onbewust niveau bijvoorbeeld wat je intentie is, waar er nog blokkades zijn en welke gedachten je onbewust tegenhouden. 

13) Ik ben (nog geen) ondernemer, kan ik dan ook mee doen?

Jazeker!  Juist een super krachtige start om eerst met jouw innerlijk werk te starten zodat je direct in jouw toekomstige bedrijf het juiste gaat doen: vanuit jouw zielsmissie, vanuit pure allignment, met veel zelfvertrouwen en met datgene wat jij te brengen hebt in de wereld. En misschien kom je na alle journeys er wel achter dat je toch liever in loondienst wil blijven, en dat is ook helemaal oke!

Ook als je in loondienst bent of niet werkt en je hebt geen ambities om ondernemer te worden ben je ook zeker welkom in de HeartCore Circle. Thema’s zijn vaak ook heel relevant voor jou: zoals wat is je patroon in geven en ontvangen? Hoe zit het met je moneymindset? Met jouw selfcare? Met jouw vrouwelijke energie? 

14) Ik heb nog een andere vraag

Stuur me gerust een berichtje via Instagram of via info@coronameerman.com 

Winkelwagen
Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information