Wil jouw impact vergroten op een ontspannen manier?

Jouw baan hoeft niet zwaar, vermoeiend of stressvol te zijn! 

Met een paar handige tips en tools ontdek je dat je kunt leven en leidinggeven met meer plezier, ontspanning, verbinding en met de beste resultaten!  

Voor jou om hier gratis te downloaden:

  1.  E-book met 8 praktische tips

     

  2.  Van doen naar zijn
    Diepe ontspanningsoefening in 15 minuten
  3.  Van denken naar voelen
    Helderheid, duidelijkheid en rust door middel van schrijven, 100% pure cacao en meditatie. 

 

1) Leidinggeven met ease, grace & fun?

2) Van doen naar zijn

Kun je die pauze knop van je hoofd maar niet vinden? Lijken je gedachten nooit te stoppen en word je to do lijst alleen maar langer? Neem dan 15 minuutjes de tijd om te luisteren naar deze video. En ontdek wat deze diepe ontspanning en je ademhaling met je doet. 

191101_corona-retreat-HR-052

3) Van denken naar voelen

Leef je vooral vanuit je hoofd?  Sta je altijd “aan”? 

Ben je continue bezig? En ken je alleen je IQ en je hoofd als tool?

Wat als je naast het gebruiken van je IQ er nog twee andere “tools”  zijn – je hart en je lichaam. Wanneer je deze 3 weet te integreren zul je een nog krachtigere leidinggevende/professional zijn!

Daarom heb ik een video voor je opgenomen waarbij je een kopje 100% cacao kan drinken (cacao helpt je lichaam te ontspannen en helpt je om  te voelen), of gewoon thee en vervolgens volledig kunt ontspannen. Vanuit die ontspanning ontstaat er helderheid in de keuzes die je hebt te maken en weet je waar je de focus op wil leggen in je leven en in je werk.

Je ontvangt vervolgens alle praktische informatie per e-mail, zoals: “Waar koop ik cacao? Hoe maak ik cacao?” en de video zelf. 

Winkelwagen
Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information