Business Essence Mastermind

Om meer te ondernemen vanuit lichtheid.
Met ease, grace en fun.
Samen nog meer impact maken en je winst vergroten.

1 jaar samen aan de slag, met fantastische like minded ondernemers.

Het mag simpeler.

Terug naar de kern.

Terug naar jouw kern.

Zodat je nog meer ruimte creëert voor:

 • jezelf
 • jouw (toekomstige) partner/gezin

Terwijl je nog steeds heel veel impact – en ook geld! – maakt met jouw bedrijf. 

 

Het mag nog meer jou.

Je voelt jouw potentie om door te groeien, om meer impact te maken. Je bedrijf loopt goed en je hebt ook al 1 of meerdere business programma’s gevolgd waarin je onwijs veel hebt geleerd. Maar nu heb je het gevoel: “Ik mag de strategie gaan toepassen op mijn manier, vanuit soul, vanuit mijn hart en door self-care op 1 te zetten”

Jouw bedrijf mag nog meer jou worden!

Het mag meer.

Levelling up. 

Om nog meer licht in de wereld te brengen. Om impact te maken vanuit jouw unieke zijn, vanuit jouw waarheid, vanuit jouw zielsmissie. 

Op naar de volgende stap in jouw bedrijf. 

Op naar de volgende stap in jou. 

Wie ben jij?

In mijn groepstrajecten en 1 op 1 trajecten hebben zoveel verschillende (de allerleukste uiteraard ;)) mensen gezeten dat ik het bijna niet in woorden kan omschrijven: van startende ondernemers tot aan ondernemers die al 10k omzet hebben, van mensen met een fysiek product tot aan online, van technisch tot aan spiritueel, van 1 op 1 coachingstrajecten tot aan groepsprogramma’s, jong tot ouder, man en vrouw, van fysieke locatie met 1 op 1 sessies tot aan alles online. 

Wat ze allemaal gemeen hadden is dat ze:

 • voelden / wisten “met Corona heb ik te werken”
 • ik verlang naar een betere balans in:
  • mijn bedrijf en mijn prive leven
  • tussen mijn mannelijke energie (doen, focus, planning) en mijn vrouwelijke energie (zijn, voelen, creeren)
  • tussen de aardse energie (praktische en concreet) en spirituele energie (vanuit allignment, missie, source ondernemen)
 • stok achter de deur te hebben
 • met iemand te werken die de grootsheid in hun ziet en de mogelijkheden daarin ziet en benadrukt
 • wisten dat ze het alleen prima kunnen maar dat samen met mij veel sneller en leuker is. 

Wie ben ik?

Ondernemen met ease, grace en fun is waar het voor mij over gaat! Met lichtheid, op jouw manier!

Zelf ben ik nu 8 jaar ondernemer waarvan 5 jaar naast mijn management baan en 3 jaar fulltime. 

Vanuit gratefulness en humbleness heb ik inmiddels meer dan 5000 harten mogen raken via mijn 2 bedrijven: door InnerEssence Journeys, 1 op 1 trajecten, retreats, trainingen, groepsprogramma’s, cacao en cacao ceremonies.

Binnen no time wist ik mijn omzet van 20k per jaar naar consistente jaren van 200k per jaar te brengen. 

Dit door altijd eerst vanuit Soul te werken: “Wat is mijn missie?”, “Wat heb ik hier te doen op aarde?”, “Wat heb ik op dit moment te geven, te brengen, te creëren?” en “Hoe kan ik samen met vele anderen de wereld nog een stukje mooier en lichter maken?”

en het vervolgens ook Strategisch aan te pakken met een helder plan de campage, strategie, focus en doelen. Komt die opleiding bedrijfskunde en management ervaring in de commerciële wereld toch nog van pas 😉

Daarbij herinner ik me altijd: “Wat geeft mij de joy en de pleasure?”, “What lights me up?” Zo heb ik de afgelopen jaren minimaal 1/3 van het jaar vanuit Bali, Portugal en Zweden gewerkt. Echt ondernemen op jouw voorwaarden! Want daarvoor ben je ook ondernemer geworden toch?

Ik kijk er onwijs naar uit om samen met jou in de Business Essence Mastermind de journey te maken naar nog meer lichtheid, ease, grace en een consistente financiele flow. 

"Ik kan je niet zeggen hoe dankbaar ik je ben"

“Ooo ik kan soms niet zeggen hoe dankbaar ik je ben en hoe blij ik ben om dit half jaar er nog achter aan te doen. Als ik dit niet had gedaan dan had ik echt een schakel gemist. Het voelt zo kloppend en passend! Via de ziel naar het onderbewuste op zoek naar mijn eigen innerlijke waarheid, kracht en gevoel

 

Ver weg van het hoofd. Terug naar het hart. Om daar te voelen en ervaren mijn zielsmissie strategisch en concreet voortzetten. 

 

Voor mij kan het een niet zonder het ander bestaan.”

 

Jeanette (codependency coach) 

Beluister hier ook de reis van Jeanette in haar ondernemerschap en met de combinatie van Soul & Strategy:  ze is van 5 dagen werken en 20 klanten per week naar  2,5 dag werken met 10 klanten. Van enkel 1 op 1 naar 1 op 1 trajecten, een groepsprogramma en een online programma. Wat ervoor zorgde dat haar omzet verdubbelde en haar tijd halveerde. Maar wat het allerbelangrijkste is: ze vond haar soul mission, haar purpose en onderneemt nu met ease, grace en fun!

Deze Business Essence Mastermind is voor jou wanneer je:

 • je voor een langere tijd support wil in het ondernemerschap.
 • je merkt dat je soms te lang in dingen blijft hangen en je het onnodig lastig maakt: “Wel of niet deze prijs vragen?”, “Wel of niet met trajecten gaan werken?”, “Wel of niet mijn grens aangeven bij mijn klant?”
 • je af en toe alleen kan voelen in de reis als ondernemer. Je hebt behoefte aan like minded ondernemers die de wereld ook een stukje mooier maken. Om samen te kunnen sparren, de struggels over het ondernemerschap die je eigen vriendinnen en partner niet herkennen en wellicht wel samen iets tofs kunnen creeren.
 • je merkt dat je het soms lastig vind om je programma’s, trajecten vorm te geven. Terwijl als je even met iemand spart je merkt “Ohja, dit is de bedoeling” en dan weer zo vooruit kan. 
 • Je goed gaat op concrete afspraken en doelen maken vanuit je hart, die accountability zorgt voor motivatie en dat je het ook echt gaat doen in plaats van weer een paar maanden uitstellen.
 

 

 • Je bent een onwijs goede coach, therapeut bent die al vele opleidingen heeft gedaan in je eigen vakgebied, maar dat het nu tijd is om je ondernemerskills up te graden. Want zoals je inmiddels hebt ontdekt is het ondernemerschap weer een heel ander vak 😉

 • je wil een stok achter de deur om minimaal 1 keer per maand aan je bedrijf te werken.  

 • je kijkt uit naar een plek waar jij gedragen wordt, in plaats van dat jij continue jouw klanten draagt. 

 • Het idee dat er een plek is waar je al je vragen kunt stellen, dat als je even vast loopt je er weer zo uit bent, dat alleen geeft je al rust. 
 

Hoe ziet het de Business Essence Mastermind eruit?

Een eigen bedrijf hebben is prachtig en tegelijkertijd vraagt het veel van je op allerlei vlakken:

 • de balans tussen tijd aan en in jouw bedrijf en tijd en ruimte voor jezelf en jouw (toekomstige) partner/gezin. 
 • de rollecoaster van de ups en downs en de persoonlijke ontwikkeling x 100 die je doormaakt als ondernemer

Tijdens de Mastermind ben ik er voor je in zowel:

 • creatie fases: wanneer alles stroomt, je aanbod, je klanten, nieuwe ideeen zorg ik er voor dat je nog groter gaat denken en tegelijkertijd genoeg ruimte voor jou behoud.

  als

 • de accountability fase: je weet wat je te doen hebt, maar je laat de taken liggen omdat ze nog niet mega urgent zijn (maar wel mega belangrijk zoals je netwerk uitbreiden, nieuwe marketingactiviteiten inzetten, je nieuwe programma lanceren en nee niet nog een maand uitstellen)

  als

 • the void fase: er is geen ontkomen aan – ook al zouden we het vaak liever niet willen – de fase van het niet weten, de fase van het los laten. Ik zal je herinneren aan jouw missie, je zelfvertrouwen hoog houden en samen met jou door dit proces met veel ease, grace en fun (!) gaan. 

Ik ben er voor je zowel op het vlak van jouw bedrijf als jij als persoon. Het is zo in elkaar verweven. Ik heb ook nog nooit iemand in mijn groepsprogramma’s of 1 op 1 traject gehad waarin het af en toe niet lastig was op prive gebied. En juist dat meenemen in de sessies is zo waardevol. Voor jezelf en daarmee ook voor je bedrijf. 

 
 
Mijn ervaring is dat je samen veel sneller, lichter en met veel meer ease, grace en fun gaat,  dan alleen!
 

Jouw goud en ondernemen vanuit ease, grace en fun zit hem in het combineren van strategie en mindset/innerlijk werk. 

Daarom werk ik op het vlak van zowel:

 • strategie als soul (InnerEssence Journeys)
 • masculine (doen, structuur, focus) en feminine (zijn, voelen en creeren)
 • dark (aards, praktisch, concreet) en light (afstemmen, connectie met source) 
En werken we samen met de groep:
 • vaak leven dezelfde fases in het energieveld. Heel krachtig om hier samen door heen te bewegen. Wetende dat je niet alleen bent in “de niet weten fase”, “die trajectprijs nog niet niet kunnen dragen”, “de onzekerheid of je het wel echt goed doet?”
 • ook zul je merken de celebrations van een ander zorgt ook weer voor positieve energie en denken in mogelijkheden voor jou. Samen liften we elkaar op. 
 • de meest mooie samenwerkingen komen er uit, gewoon omdat ze ontstaan, niet omdat het moet maar omdat het klopt. 

"Ik liep vast op omzet halen en programma's vullen. Nu voel ik lucht en licht!"

“In het ondernemerschap liep ik vast op het stuk omzet halen. Hoe ging ik mijn schrijfweken vullen? Dat kwam deels door COVID-19, maar ook vroeg ik mij af of ik nog wel volgens mijn eigen voorwaarden werkte. Ik ben heel blij dat Corona mij weer lucht en licht heeft gegeven, en ease om bij mijzelf te blijven.”

Brenda van Es – Schrijfcoach

Klik op de play knop om de ervaring te horen van Brenda over zowel het groepsprogramma en het 1 op 1 traject waar ze aan heeft deelgenomen (2.48 minuten).

Wat ontvang je?

Een jaar samen aan jouw bedrijf werken!  Met ease, grace en fun!

Je krijgt het volgende: 

 • 6 keer een 1 op 1 sessie 
  Om de maand ontvang je een 1 op 1 sessie van 2 uur. Waar we enerzijds de doelen creeren voor de komende twee maanden en anderzijds weer vanuit soul intunen wat klopt er en wat klopt er niet meer. Wat mag je loslaten en wat mag je juist gaan creeren.

  Na deze sessie heb je een helder plan voor komend periode  – volledig vanuit je hart en jouw kern (omdat ik altijd werk met eerst een InnerEssence Journey zodat JIJ voelt, ziet en weet) met een duidelijke structuur en focus. 

 • Tussentijds contact via e-mail of whatsapp 
  Je kunt me het hele jaar door persoonlijk bereiken via e-mail of whatsapp Ik schakel snel met je mee zodat je vervolgens weer verder kunt.
 • 6 keer een live dag 
  Om de maand komen we samen met de groep, live in het midden van het land. Deze dagen bestaan altijd uit 2 onderdelen: mindset/energie en strategie.

  Zodat je met inspiratie , vertrouwen, verbinding, inzichten en een concrete to do’s naar huis gaat.

  Onderwerpen van deze dagen kunnen bijvoorbeeld zijn:
  – visie, groter denken, wie heb je nu te zijn?
  – heelheid: welke kanten mag je van jezelf nog meer omarmen en laten zien?
  – overflow in liefde, in energie, in wat jij hebt te geven hier op de wereld
  – allignment into source, hoe vanuit alignment te ondernemen
  – meer impact maken
  – en ook meer technische onderwerpen zoals hoe heb je de back-end ingeregeld, wat kan er geautomatiseerd worden, winst maximalisatie, diverse marketing tools,  en technische ontwikkelingen zoals Chat CTP, 

 
 • Tussentijds contact via de groepssapp
  In de groepsapp deel ik regelmatig tips, inspiratie en motivatie 😉 ook kun je hier vragen stellen aan de groep, successen vieren en struggels delen. Zodat je weer vanuit lichtheid en ease, grace en fun kunt gaan en blijven ondernemen. 
 • Toegang tot alle journeys
  Op ieder moment kun je journeys volgen die je direct weer een stap verder helpen zoals:
  – ondernemen vanuit lichtheid
  – building your light quotient
  – balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie
  – jouw soul mission
  – breaking through your upper limit 
  – contact maken met jouw lievelingsklant

De investering van de Business Essence Mastermind is 416 euro per maand excl. btw (5000 euro excl. btw). De investering kun je in 1x, in 6 maanden of 12 maanden voldoen. 

Er is plek voor 8 deelnemers in de Mastermind. Je kunt op ieder moment instromen. We starten dan met een 1 op 1 sessie. De volgende live dagen met de groep staat gepland op dinsdag 18 juli en dinsdag 12 september.  
 
De voorwaarden om mee te doen aan de Mastermind is dat je minimaal al 2 jaar ondernemer bent of al minimaal 3000 euro omzet per maand hebt. 

 

"Mijn omzet is verdubbeld, aanbod is helder en mijn eigenwaarde is gestegen"

“Na een jaar haar gevolgd te hebben door haar online ceremonies en retreats bijgewoond te hebben voelde ik sterk dat zij dé persoon was die mij kon helpen. Ik wilde weer investeren in een 1:1 traject en ik voelde ook sterk dat zij mij ook kon helpen mijn bedrijf op next level te brengen.

Corona’s strategie is eigenlijk volledig jezelf zijn en staan voor jouw eigen waarden:  “Wat wil ik?”, “Wie wil ik helpen?”, “Waar moeten mijn klanten aan voldoen?”,  “En wat mag ik doen om mijn energie te bewaken?” En de belangrijkste vraag: “kan ik dit alles dragen?”

Met behulp van de Inner Essence Journeys én de sparring sessies heb ik mijn omzet kunnen verdubbelen. Mijn aanbod is helderder geworden en heb zelfs mijn fysieke salon losgelaten om helemaal te focussen op mijn online bedrijf.

Op persoonlijk gebied is mijn eigenwaarde gestegen en doe ik echt alleen dingen wat ik met heel mijn hart uitdraag!

Corona is een liefdevolle, eerlijke, zachte vrouw die goed aanvoelt wat jij nodig hebt en je dit ook spiegelt.”

Met heel mijn hart,
Sabrine (Sacred Feminine Soul Igniter – Heel Je Hart Nu)

Screenshot 2022-12-03 at 09.14.02

In de onderstaande podcast bespreek ik samen met Sabrine de terugkerende thema’s in het ondernemerschap. Op ieder niveau heb je namelijk weer te bepalen: ik voel dat er iets niet meer klopt in mijn aanbod, durf ik het te veranderen? Kan ik deze nieuwe prijs te dragen? Durf ik weer te investeren in mijn eigen groei, kan ik mezelf laten dragen? En wat gebeurd er wanneer ik een radicale keuze neem om te stoppen?

 

Even bellen?

Wil je meer weten over de Business Essence Mastermind?
Wil je afstemmen of dit traject op dit moment bij jou en jouw fase van jouw leven en jouw bedrijf past?

Via onderstaande knop kun je een plekje in mijn agenda boeken om samen – uiteraard geheel vrijblijvend – te sparren. 

Mocht je geen passend plekje vinden in mijn agenda vul dan gerust onderstaand formulier in met jouw beschikbaarheid. Dan puzzel ik nog even verder 😉

Je kunt ook onderstaand formulier invullen met jouw vraag. 

Ik kom binnen 24 uur terug op jouw vraag. 

Veel gestelde vragen

De Business Mastermind heeft geen 1 startdatum. Je kunt dus instromen wanneer er plek is en wanneer jij voelt dat het jou moment is. Vaak kan dit al direct, soms is er een wachtlijst en is er de kans dat je 1 a 2 maanden moet wachten. Neem even contact met ons op info@coronameerman.com mocht je hier vragen over hebben. 

Het traject is 500 euro excl. btw. Je kunt het in 1x, in 6x of 12x voldoen.  

Ja dat kan. In 6 termijnen van 833 excl. btw of 12 termijnen van 416 euro excl. btw.

Het traject is 12 maanden waarbij je onbeperkt toegang hout tot de online InnerEssence Journeys. 

Neem dan contact op met ons door een mailtje te sturen naar info@coronameerman.co of Corona een DM op Instagram te sturen. 

Winkelwagen
Scroll naar top

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information