fbpx

Over mij

Ondernemen met ease, grace en fun is waar het voor mij over gaat! Met lichtheid, op jouw manier!

Ik ben nu 8 jaar ondernemer waarvan 5 jaar naast mijn management baan en 3 jaar fulltime.

Vanuit gratefulness en humbleness heb ik inmiddels meer dan 5000 harten mogen raken via mijn 2 bedrijven: door InnerEssence Journeys, 1 op 1 trajecten, retreats, trainingen, groepsprogramma’s, cacao en cacao ceremonies.

Binnen no time wist ik mijn omzet van 20k per jaar naar consistente jaren van 200k per jaar te brengen.

Dit door altijd eerst vanuit Soul te werken: “Wat is mijn missie?”, “Wat heb ik hier te doen op aarde?”, “Wat heb ik op dit moment te geven, te brengen, te creëren?” en “Hoe kan ik samen met vele anderen de wereld nog een stukje mooier en lichter maken?”

en het vervolgens ook Strategisch aan te pakken met een helder plan de campagne, strategie, focus en doelen. Komt die opleiding bedrijfskunde en management ervaring in de commerciële wereld toch nog van pas 😉

Corona_queen-3

Daarbij herinner ik me altijd: “Wat geeft mij de joy en de pleasure?”, “What lights me up?” Zo heb ik de afgelopen jaren minimaal 1/3 van het jaar vanuit Bali, Portugal en Zweden gewerkt. Echt ondernemen op jouw voorwaarden! Want daarvoor ben je ook ondernemer geworden toch?

Ik kijk er onwijs naar uit om samen je te ontmoeten en samen de journey te maken naar nog meer  lichtheid, ease, grace en een consistente financiele flow. 

Haal het beste uit jezelf – juist in de combinatie van het aardse/praktische/bedrijfskundige EN persoonlijk ontwikkeling/spiritualiteit.

Combineer je gedachten, je hart EN je lichaam.

Zodat je vanuit Ease, Grace & Fun kunt leven en ondernemen.

Maak de shifts vanuit joy, vertrouwen en liefde in plaats van druk, controle en angst. 

Voel je ‘m?

Let’s take a journey together!

Met liefde, 
Corona

Corona-byLindaHastrich 19

Weetjes 😉

  • Door mijn familie wordt ik Corrie Chips genoemd. Ik hoef je niet uit te leggen waarom denk ik 😉
  • Koken is niet mijn ding. Ik kom niet verder dan pasta pesto.
  • Gestopt met koffie drinken omdat ik niet “verslaafd” aan iets wilde zijn. Inmiddels drink ik iedere dag een kopje cacao… toch verslaafd 😉 ? 
  • Ik had altijd het gevoel dat ik moest kiezen. Kiezen tussen psychologie en bedrijfskunde, kiezen tussen de business wereld en de spirituele wereld, kiezen tussen wonen in het buitenland en in Nederland. Tot dat ik realiseerde dat in alles BEIDEN juist balans brengt in mijn leven. 
  • Het nummer Follow the Sun is denk ik voor mij geschreven 😉 ik zoek het laatste stukje zon op in mijn huis, in mijn tuin of volg de zon letterlijk in de wintermaanden in Portugal en Bali. 
  • Naast reizen en ecstatic dance is ook zeker slapen mijn hobby, het liefste zo’n 10 uur per nacht! 
  • Officieel heet ik Grietje Maria. Vernoemd naar mijn lieve oma’s. 
  • Mijn ouders mij de roepnaam Corona gaven met als betekenis “kring rond de zon” er zijn maar weinig mensen die die associatie maken 😉

Meld je aan voor inspiratiemail vol tips, video’s en meer informatie over trainingen, retreats en events.

Verscheen in:

Winkelwagen
Scroll naar boven

To help you better and more personally, Corona Meerman uses cookies. If you continue on this website, you agree to the cookie policy. More information